bebek korkusu

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
şimdi bebek bekleyen anneler belki de beni linç edecekler ama anlamsız bir korku oluştu uzun zamandır.düğünüme 1 ay var ve ben deli gibi korunma yollarını okuyorum,arıyorum.hatta şöyle soylemek gerekirse 2.doktor randevumu yapıcam.İlk doktor kan tahlili yapmadan yasmin hapını yazdı yolladı bu kez özele gidicem pimpiriklendim.düğünüm ekimde ama geç mi kaldım diye tırım tırım yazılanları okuyorum.Bebek fikri bana sıcak gelmiyor kendim ilkokul öğretmeniiyim ve düşünün çocuk sevgimi.Nişanlımın amaann olursa olur stres yapma kafasınada sinir olmaya başladım ne zaman korunma muhabbetini açsam bırak hap kullanma bir şey olmaz demesiyle resmen kendisinden uzaklaşmış durumdayım.Anneme kalsa hemen çocuğun olmaz hap kullanma diye baskılarda.abartıyorsunuz diyeceksiniz (ki belki abartıyorum) ama 1 haftadır forumda yazılanları okumaktan kafayı yediğimi düşünüyorum artık.o kadar çocuk seven ben şimdi öyle soğuk bakıyorum ki.temelinde korku mu var bilmiyorum. :110: her yöntem güvensiz geliyo :KK43::KK43::KK43:o_O

Bu konudaki düşüncelerinizi eşiniz olacak adamla paylaşın sonra sorun olmasın eşim istiyor ben istemiyorum olmasın
Çocuk istersiniz yada istemezsiniz bu sizin seçiminiz hiçbşr anneninde sizi taşlamaya hakkı yok ama eşiniz ile müşterek alınması bir karar

Biraz fazla düşünüp korkunuzu besleyip takıntı haline getirmişsiniz..çocuk düşünmüyoruz korunuyoruz ve 6 yıldır olmadı..bilmem bu sizi rahatlatır mı :)

Nişanlıyken mi korunmaya başladınız anlamadım pek
Ilerisi için eşinizle birlikte korunun bi süre linç edilcek bi durum yok kısmet bu işler..
Bende ilk başlarda çok korkuyrodum ama hiç korunmadım şahsen gebe de kalmadım henüz..
Öte yandan hem eşi hem kendisi korunduğu halde ilk gece hamile kalan bi arkadaşım var:KK22:

Bu konudaki düşüncelerinizi eşiniz olacak adamla paylaşın sonra sorun olmasın eşim istiyor ben istemiyorum olmasın
Çocuk istersiniz yada istemezsiniz bu sizin seçiminiz hiçbşr anneninde sizi taşlamaya hakkı yok ama eşiniz ile müşterek alınması bir karar
kendisi de hemen istemiyor ve biz üniversite mezunu insanlarız iyi benim bir yerlerde çocuğum yok demesiyle şok geçirdim anladım ki korunma yöntemlerinden bir haber.2 aydır stres yaşıyorum hap mı o mu bu mu bana cevabı ben korunurum ama eminim işine gelmeyecek zamanla.ne bileyim öyle sezdim.hapa başlicam sanırm güvensizlik yaşıyorum her şartta tarifsiz...

Doğum kontrol hapı için kan tahlili neden yaptırıyorsunuz?
Hem hap alın hem de prezervatif.

Nişanlıyken mi korunmaya başladınız anlamadım pek
Ilerisi için eşinizle birlikte korunun bi süre linç edilcek bi durum yok kısmet bu işler..
Bende ilk başlarda çok korkuyrodum ama hiç korunmadım şahsen gebe de kalmadım henüz..
Öte yandan hem eşi hem kendisi korunduğu halde ilk gece hamile kalan bi arkadaşım var:KK22:
zaten bu yorumlar beni öldrüyo :110: işimi şansa bırakmicam derken psikopat olup çıkıcam.düğünüme 1 ay varo_Oben korunmasam kesin kalırım diyorum bu pimpiriklenme ileee:skandal:

Sen evladın ne demek olduğunu bilsen bunların cümlesini kelimesini bırak harfini bile düşünemezsin.
allah isteyene versin.yaşamadığım için anlamıyorum belki de ama istekli değilim.forumlarda görüyorum heyecanla adet bekliyorlar bende stresle gibi görünüyo

Neden linç edilesiniz ki herkes çocuk istemek zorunda mı öle bir şart ya da kural mı var.
Allah isteyen herkese versin nişanlınızla konuşun bunu şimdiden sonrasında anlaşmamazlık çıkmasın.

zaten bu yorumlar beni öldrüyo :110: işimi şansa bırakmicam derken psikopat olup çıkıcam.düğünüme 1 ay varo_Oben korunmasam kesin kalırım diyorum bu pimpiriklenme ileee:skandal:

Korunmak derken dikkat etmek lazım biliyosun hamile kalmışsan mutlaka gerektiği gibi korunmamışsındır dmi :super:
Dr.na danış elinden geleni yap bırak bence bu kadar stres iyi değil şimdiden

Neden linç edilesiniz ki herkes çocuk istemek zorunda mı öle bir şart ya da kural mı var.
Allah isteyen herkese versin nişanlınızla konuşun bunu şimdiden sonrasında anlaşmamazlık çıkmasın.
başlarda o dedi 1 yıl olmasın hayatımızı yaşayalım falan..baktım ki ben daha çok düşünür olmusum.:işsiz:

Dünde konuştuk rahat ol :) bebek ciddi bir sorumluluk ve hazır değilsen tabi ki hazır olana kadar erteleyeceksin.

Korunma yöntemi hakkında fikrimi biliyorsun artık bir karar ver :)

Korunmak derken dikkat etmek lazım biliyosun hamile kalmışsan mutlaka gerektiği gibi korunmamışsındır dmi :super:
Dr.na danış elinden geleni yap bırak bence bu kadar stres iyi değil şimdiden
hamile kalmadım daha doğrusu nişanlıyım birlikteliğimiz olmadı.dediğim gibi doktora gittim ama bu seferde bu kadın bana enden hormon tahlili yapmadı diye taktım önemli bir ilaç çünkü ikinci randevumu aldım özele bu kez.artık onunla konuşucam ve netleştiricem.düğüne 1 ay kala kullansam sorun yaşar mıyım stresi de var.kullanmasam dediğiniz gibi kaza olabilir ve kaldıramam :KK61:

Dünde konuştuk rahat ol :) bebek ciddi bir sorumluluk ve hazır değilsen tabi ki hazır olana kadar erteleyeceksin.

Korunma yöntemi hakkında fikrimi biliyorsun artık bir karar ver :)
bak sizi bile bezdirdim değil mi :rolleyes:24 saat düşüne düşüne ..tek başıma gibi hissediiyorum bilmiyorum

Back
X