bebek korkusu

şimdi bebek bekleyen anneler belki de beni linç edecekler ama anlamsız bir korku oluştu uzun zamandır.düğünüme 1 ay var ve ben deli gibi korunma yollarını okuyorum,arıyorum.hatta şöyle soylemek gerekirse 2.doktor randevumu yapıcam.İlk doktor kan tahlili yapmadan yasmin hapını yazdı yolladı bu kez özele gidicem pimpiriklendim.düğünüm ekimde ama geç mi kaldım diye tırım tırım yazılanları okuyorum.Bebek fikri bana sıcak gelmiyor kendim ilkokul öğretmeniiyim ve düşünün çocuk sevgimi.Nişanlımın amaann olursa olur stres yapma kafasınada sinir olmaya başladım ne zaman korunma muhabbetini açsam bırak hap kullanma bir şey olmaz demesiyle resmen kendisinden uzaklaşmış durumdayım.Anneme kalsa hemen çocuğun olmaz hap kullanma diye baskılarda.abartıyorsunuz diyeceksiniz (ki belki abartıyorum) ama 1 haftadır forumda yazılanları okumaktan kafayı yediğimi düşünüyorum artık.o kadar çocuk seven ben şimdi öyle soğuk bakıyorum ki.temelinde korku mu var bilmiyorum. :110: her yöntem güvensiz geliyo :KK43::KK43::KK43:o_O

Zaten evlenir evlenmez çocuk yapmanızı tavsiye etmem açıkçası. Zaten ilk 3 sene çok zor geçiyor. Alışma dönemi,anlaşmazlıklar,göze batmalar vs vs.. hap kullanın ben 3 sene korundum. Hiç birşey de olmadı.

Zaten evlenir evlenmez çocuk yapmanızı tavsiye etmem açıkçası. Zaten ilk 3 sene çok zor geçiyor. Alışma dönemi,anlaşmazlıklar,göze batmalar vs vs.. hap kullanın ben 3 sene korundum. Hiç birşey de olmadı.
Aynen oyle dusunuyorum.dugune az kalmasa deneyebilirdim belki ama olumsuz sonuc alan arkadaslarda olmus dugunden sonra belki dusunuyorum artik hapi.kullanma dusuncesi huzursuz etti cok.ne olur ne olmaz dugunu atlatayim kapsamli tahlillerden sonra bakacagim:KK200:

vebalı bir durum gibi anlattığımı düşünmüyorum kaldı ki çocukları ne kadar sevdiğimi de belirttim..Allah herkese istediği zaman anne baba yapsın.belki olurum belki olmam bu inanın bizi ilgilendirir.
Sadece seni ilgilendiren bir durumsa neden buraya yazıp yorum istiyorsun . Saçmalık . Ben kendi fikrimi belirttm herkes gibi , bu kadar alincaksan karşı düşüncelere kapaliysan konu açma , üstelik kötü bişey demedim . İstemiyor olabilirsin çocuk ama herzaman hayırlısını dilemek lazım çok istediğin birandada Allah vermeyebilir büyük konuşmalar vs bu konularda tehlikeli anlamında soyledm herneyse yinede hakkınızda hayırlısını diliyorum .

Sadece seni ilgilendiren bir durumsa neden buraya yazıp yorum istiyorsun . Saçmalık . Ben kendi fikrimi belirttm herkes gibi , bu kadar alincaksan karşı düşüncelere kapaliysan konu açma , üstelik kötü bişey demedim . İstemiyor olabilirsin çocuk ama herzaman hayırlısını dilemek lazım çok istediğin birandada Allah vermeyebilir büyük konuşmalar vs bu konularda tehlikeli anlamında soyledm herneyse yinede hakkınızda hayırlısını diliyorum .
Icimdeki duygulari bilemeyeceginiz gibi buraya yazip konusuyo olmam evladim olsa vebali gibi gorecegim anlamina gelmiyo..isterim istemem cidden sizi baglamaz.dertlesmek istemisimdir yine sizi baglamaz.ne mutsuz insanlarsiniz ki iki uc kisi haricinde herkes beni anladi.sacma yorum yapan ise sizsiniz.vebali gibi gorme yazmissiniz kim cocugu olsa vebali gibi gorebilir.saka gibi

Sanane kardeşim. Sana ne?
Çocuk fikri uzak geliyor demiş, çaki bebek doğurcam dememiş şuan için anne olmaktan korkuyorum demiş sen nesini anlamıyorsun? İsterse ömrü billah doğurmaz seni bizi ne alakadar eder?
Öyle doğurmayla annelik duygusu kabarıyosa çöpe atılan orda burda terkedilen, hatta ölsün diye denizlere atılan bebekleri kim doğurdu?!
Keşke herkes konu sahibi gibi özenli davranıp düzgün korunsa da dünyada mutsuz çocuk kalmasa.
Tamam canım sen anladığın dilden devam et ben hala kadının başına geldiğinde sıkıntı yaşamaması için yazdığımı bir türlü anlatamayim.senin dediğin olsun hadi.

Cok şükür verene, evladin ne demek olduğunu biliyorum. Evet sevgiden olebilirim. Ama uzun senelee cocuk istemedim ve o istemedigim seneler için hic pisman değilim. Cok anlamsiz bi yorum yapmissiniz yani
Yorumu anlamsizliktan çok başına gelirse bunalıma girmemesi amacıyla yazdım fakat buradaki herkes anlamsızca kavgaya hazır gibi.keşke anlasak da yorumlasak ben de ilk çocuğum dan sonra 5 sene istemedim.keşke bu kadar onyargili olmasak.bir mesaja şok oldum verilen cevaplara.peki sizlerin dediği olsun.

Back
X