kızlar bebek malzeme çantalarını nerden aldınız nekadara aldınız paylaşalım kafam çok karışık bu konuda internetten alan var mı aranızda resimlerini ekleyerek paylaşabilirmisiniz
Avvio marka aldım o markada değişik ürünler var biraz fiyatı yüksek . internetten aldım hepsiburada dan indirim var bir kaç gündür sizde bakabilirsiniz.
45 cm diyordu iyi anca falan diye düşünmüştüm öyle değilmiş baya büyük henüz kullanmadım ama güzel ürünleri var.
kanzın sordum bi tane çok kullanışlıydı 69 tl dedi bulunduğum yerdeki kanz mağazasında netten belki ucuza bulabilirim diye geldim baktım ama kanzın hiç çantasını bulamadım hele o modelden hiç bir sitede yok sanırım onu alıcam bende . renkleri yoktu gelsinde ona göre alırım resmini eklerim aldığında
Konu eski ama her zmaanki gibi soru işaretleri aynı bende bebek çantalarını standart beğenmiyorum.Bende normal okul çantası gibi satılan adidasın postacı çantasından almayı düşünüyorum baya geniş yanlarda içindeçok amaçlı gözleri var hem ben normal çanta olarak kullanabilirim hemde oğluşumun eşyalarını koyabilirim diye düşündüm