• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek maması önerisi?

Ayysssko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
835
Puanlar
53
Kızım 1 aylık başından beri hipp kullanıyorum normal derecede kusuyordu ama bu sıra aşırı kusuyor ve aşırı gaz problemi yaşıyoruz çok huzursuz. Aslında hipp markasını doktor önermişti araştırdığım kadarıyla en anne sütüne yakın içerikler arasında. Fakat bu sıra cidden çok zorlanıyor atak haftası falan mı mamadan mı emin olmamakla birlikte değişiklik yapsam mı diye düşünüyorum. Önereceğiniz sindirimi rahat mama var mı?

Kızım 1 aylık başından beri hipp kullanıyorum normal derecede kusuyordu ama bu sıra aşırı kusuyor ve aşırı gaz problemi yaşıyoruz çok huzursuz. Aslında hipp markasını doktor önermişti araştırdığım kadarıyla en anne sütüne yakın içerikler arasında. Fakat bu sıra cidden çok zorlanıyor atak haftası falan mı mamadan mı emin olmamakla birlikte değişiklik yapsam mı diye düşünüyorum. Önereceğiniz sindirimi rahat mama var mı?
Canım ben sma optipro kullanıyorum. Gayette memnunum. Kabızlık vs yapmadı bize

ben golden goat kullanıyorum 4 aylıkken başladık, keçi sütlü ve içeriği en temiz mamalardan biri ama mama çok bebeksel bir konu bize iyi gelen size iyi gelmeyebilir veya tam tersi

Bizde en başında hipp kullandık 3 ay kadar aşırı kusuyordu ilk gün kustu hatta ama peynirimsi diye önemsemedim şimdi aşırı kusuyor her yediğini kusuyor Reflü olmuş , kabız da oldu ve hala düzelmedi 8 günde bir yapıyor şimdiki aklım olsaydı kustuğu ilk gün değiştirirdim , şu an Aptamil conformil sindirim için olan mamayı kullanıyoruz sadece eczanelerde var doktorumuz önerdi, kusması ve kabızlığı devam ediyor , ama bu mamayı doktora sormadan almayın ,

Bebelac gold kullanıyorum gaz yapmıyor kabızlıkta yapmıyor kusturmuyorda çok memnunum aptamil kullanıyordum çok gaz yapıyordu bunu denedim çok da memnun kaldım

aptamil conformil kullanıyoruz biz de gazlı kolik ve kabız bebekler için sindirimi kolay memnun kaldık.

Yenidoğanken bebeğin mamalarda gaz sıkıntısı yaşadığı için sma confort önermişti doktorumuz. Uzun bir süre onu kullandık bu konuda çok iyi geldi bebeğime.

Ben hipp keçi sütlü kullandım 12 aya kadar. Anne sütüne yakın olduğu için tercih ettim. Ona kadar da dünya mama denedim hepsinde gaz sıkıntısı oldu ama 1 ay zaten gaz probleminin en şiddetli zamanları bunu da düşünmek lazım doktorunuza relactaz damlayı bir sorun

Back
X