Bebek Beslenmesi Bebek mamasi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Nefesimayselim

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2018
39
9
6
34
Arkadaşlar 4 aylik bebegim var sütüm yetersiz olduğu için mama da veriyorum aranız da golden goat kullanan var mi lütfen cvp yazarsanız sevinirim

Golden goatı bilmiyorum ben bebegime milupa aptamil veriyorum sanada onu tavsiye ederim bir hip mamayi diyorlar ama benim bebegim onu hic icmedi hip organik olmasi cok iyi. 6 aylik oldu hala milupa veriyorum ben

Bende hipp veriyorum ama 6.ayinin bitmesine 7 gun kaldi. Degistirmeyi dusunuyorum. Sma yi oneriyorlar bakalim. Hippin icinde.nisasta var malesef

Sma da kullandım malasef zar zor bir kutuyu bitirdik kararsız kaldım şuanda yarın gelir galiba mamasi bulunduğum yerde bulamadık golden doat netten sipariş verdik iyi olduğunu söylüyorlar bakalım sevecek mi bebeis ben endişeliyim aceba iyi bi mama mi diye :110::KK43:

Hippide kullan yi düşündüm aceba memnun musunuz bi sorun oldumu bebeginizde gaz gibi mesela
Yok canim olmadi cok sukur aslinda en iyisi hipp organik herseyi. Belki devam ederim bende ek gidaya gecince cok asiri vermeyi dusunmuyorum zaten surekli emziriyorum cok sukur

Arkadaşlar 4 aylik bebegim var sütüm yetersiz olduğu için mama da veriyorum aranız da golden goat kullanan var mi lütfen cvp yazarsanız sevinirim
benim bebeğim 2 aylık 1 aydan beri golden goat veriyorum anne sütüne en yakin olan mama o imiş.keci sütlü.ben memnunum

Aptamil kullanıyorum, keçi sütlü mamalarda balık yağı yok,prebiyotik lif yok ,içerik olarak eksik bir mama

Bebeğim 4.ayda anne sütünü bıraktı ama biberonla mama veriyordum bu sürede. Keşke emzirme konusunda daha ısrarcı olsaydım. Bence anne sütünü bırakmamasını saglauın mutlaka. Golden goat kullanmıştık çok güzel bir mama. Daha sonra Bebelac gold ve similac ile devam ettik.

Merhabalr anneler . Sizden yardım isteyecektim . Bebegim doğduğundan beri emzirmedim sütüm 1 ayda kesildi zaten ve doğduğu zamandan beri aptamil 1 kullandık. Ancak son zamanlarda kusma arttı dr tavsiyesi ile aptamil AR geçtik . Bu seferde ishal oldu. Gün-de en az 10 defa bez değiştiriyorum ve bebegim mamayı hiç sindiremiyor bile çok üzülüyorum . Hangi mamayı öneririsiniz . ? 2 ay i yeni doldurduk

Merhabalr anneler . Sizden yardım isteyecektim . Bebegim doğduğundan beri emzirmedim sütüm 1 ayda kesildi zaten ve doğduğu zamandan beri aptamil 1 kullandık. Ancak son zamanlarda kusma arttı dr tavsiyesi ile aptamil AR geçtik . Bu seferde ishal oldu. Gün-de en az 10 defa bez değiştiriyorum ve bebegim mamayı hiç sindiremiyor bile çok üzülüyorum . Hangi mamayı öneririsiniz . ? 2 ay i yeni doldurduk
Aptamil kullaniyoruz baslarda biz de o aylarda kusma fazlaydi. Bunu mamaya baglamadim şahsen..

Bebeğim 40 günlük aptamil kullanmıştım geçenlerde sma denedim çok memnun kaldım gaz yok denecek kadar azaldı ilk çocuğunda sadece aptamil kullanmıştım gazdan perişan olmuştuk keşke önceden sma kullansaymışım kesinlikle tavsiye ederim

Merhaba canim.ben ilk hipple basladim ama hippin sisirdigini dusundum biraktim 6.ayda. daha sonra. Baby goat i icirmeye basladim turkiyenin ilk yerli mamasiydi fakat acilimi asiri zordu. Daha sonra bebelac denedim. 150 lilik vermeme ragmen 1.5saat anca tok tutuyordu vazgectim simdi bimin mamasini kullaniyorum bebivita gayet memnunum. Cunku su niyetine iciyor

bebevita glikoz şekerli içeriği iyi olmayan bir mama ,bu mamayı nasıl satıyorlar anlamıyorum

Back
X