Bebek meselesi

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar 1.5 senedir bebek istyruz ama olmadı prolaktıinim yüksek çıktı düşürdük tekrar hala daha olmadı eşim çocukları gerçekten çok seven bi insan aramız da iyi bi sıkıntı Yok ama kafama takılan bi konu var hala daha olmamasına rağmen eşim hiç doktora gidelim demiyo ya da her ay hastalandığımda hiç üzülmüyor napalım kısmet diyor ben istyrum ki biraz kafasına taksın önemsesin istiyorum ama laf arasında çocuğumuz olunca şöle alıcam böle yapıcam diye hayaller kuruyo ve bunu dile getiriyor kızlar haksız mıyım bu durumu biraz kafasına takması gerekmez mi bu arada eşim yapı olarak hiç ısrarcı biri değildir bişeye hayır dersem ikinci bi kez sormaz mesela bi insanı ikinci kez aramaz ama bu konu farklı istyrum ki uğrasssın doktor falan bulsun hep ben söylemeyim yani sizce haksız mıyım

Belki eşiniz içinde yaşıyor hislerini senin endişeni görüp seni üzmek istemediği için böyle tepkisiz gibi duruyor hemen kötüyü düşünmeyin çok takıksanız bu konuya eşinizle konuşmanız en doğrusu bence.

Belki eşiniz içinde yaşıyor hislerini senin endişeni görüp seni üzmek istemediği için böyle tepkisiz gibi duruyor hemen kötüyü düşünmeyin çok takıksanız bu konuyu eşinizle konuşmanız en doğrusu bence.
Konuştum eşimle ne yapalım ne zaman gidelim doktora dedim sen ne zaman istersen o zaman diyo hani bi fikir soylemiyor

Çok üZülse kafaya taksa da üzerimde çok baskı kuruyor diye konu açardınız. Eşiniz normal davranıyor, tuhaf beklentiler içerisinde olan sizsiniz.

prolaktin benimde yuksekti buyuk bir sorun degil bu dustu yukseldi hep boyle devam etti bunun psikolojiylede cok alakasi var siz daha fazla stres yapmissiniz doktora siz gidin hormonlara baktirin sadece prolaktinse sorun ilaci kullanin tamam esinizin yaptigi cok mantikli akisina birakmis en guzeli

Eşiniz olması gerekeni yapıyor,
Bakın diğer arkadaşların size yaptığı yorumlar bile o doğrultuda,stres yapmayın.
Olursa şunu bunu alacağım diyormuş,niye umursamasın ki.

Adam istemese zaten korunur.
1.5 sene sorun edilecek bi süre değil.
Sen teklif et dr a gitmeyi. Herşeyi eşlerden beklememeli.

Canim erkeklerin cogu böyle kadinlar kadar iclenmezler... bende iki yıldır ikinci cocuk icin uğraşıyorum ve iki gébeligim sonlandi...ben cildirirken esim sogukkanlikla hep dik durdu... ikinci gebeligimde bebegin kalbinin durdugunu öğrendiğimde sanki dunya basima yikildi sadece o an esimin gözlerini sildigini gördüm... ve şaşırdım esimin aglamasina...! Daha sonra benim okadar aglamama üzülmeme ağlamış... yani demem oki erkekler bizim kadar derin yasamiyorlar bu duyguyu... hatta bi kere bende eşime kopurmustum umursamiyorsun diye...! Ne istiyorsan hangi doktora gitmek istiyorsan gidelim demisti o kadar... anladimki ben cok istedigim icin o da istiyor... belkid3 böylesi iyi cok isteselerdi bu sefer farkli düşünüp daha cok kendimizi harab ederdik.. sizin icinde hayirlisiyla olur inşallah... su soğan kürunu denesene!!!

Ben de bir kez düşük yapmış biri olarak aynı hassasiyetteyim sizi çok iyi anlıyorum tek başına çabalayan biri görüyorsunuz kendinizi ama malesef erkekler biz kadınlar kadar duygulu değiller.

Kızlar 1.5 senedir bebek istyruz ama olmadı prolaktıinim yüksek çıktı düşürdük tekrar hala daha olmadı eşim çocukları gerçekten çok seven bi insan aramız da iyi bi sıkıntı Yok ama kafama takılan bi konu var hala daha olmamasına rağmen eşim hiç doktora gidelim demiyo ya da her ay hastalandığımda hiç üzülmüyor napalım kısmet diyor ben istyrum ki biraz kafasına taksın önemsesin istiyorum ama laf arasında çocuğumuz olunca şöle alıcam böle yapıcam diye hayaller kuruyo ve bunu dile getiriyor kızlar haksız mıyım bu durumu biraz kafasına takması gerekmez mi bu arada eşim yapı olarak hiç ısrarcı biri değildir bişeye hayır dersem ikinci bi kez sormaz mesela bi insanı ikinci kez aramaz ama bu konu farklı istyrum ki uğrasssın doktor falan bulsun hep ben söylemeyim yani sizce haksız mıyım
Erkeklerin cogu ayni
Bizim de 3 yıldır olmuyor
Olsun etsin diye hayal kuruyor ama ben kadar üzülmüyor gbi
Ya da bana belli etmıyor bilemiyorUm
Bizde sorun eşimde
Ya tüp olacak ya asılama
Yüzde 10 ihtimal dedi dr
Eşim yüzde 10 için ugrasmaya değmez diyor mesela:)
Sanki o ugrasacak
Üzülme cogu ayni
Seni sevip sevmemesi ile ilgili değil bu durum
Eşin de gtti mi dr A?

Erkeklerin cogu ayni
Bizim de 3 yıldır olmuyor
Olsun etsin diye hayal kuruyor ama ben kadar üzülmüyor gbi
Ya da bana belli etmıyor bilemiyorUm
Bizde sorun eşimde
Ya tüp olacak ya asılama
Yüzde 10 ihtimal dedi dr
Eşim yüzde 10 için ugrasmaya değmez diyor mesela:)
Sanki o ugrasacak
Üzülme cogu ayni
Seni sevip sevmemesi ile ilgili değil bu durum
Eşin de gtti mi dr A?
Evet gitti onda bi sorun yok ben dede bi tek prolaktin çıktı onu da hallettik ama hala olmadı

Back
X