Bebek Mevlüdü?Neler yapılıyo detayları paylaşırmısınız Lütfen..

Biz de kardeşimin mevlüdünde pilav et tatlı ayran bebek kurabiyeleri ve mevlüt şekeri verdik.

Allah kabul etsin:asigim:

öyle çabuk gelir ki o günleeeeer..ben hala evli olduğuma bile inanamıyorum.hele bebişlerime hiiiiçboshayallersmile allah yaşatsın bütün genç kızlara:Saruboceq: istediğin gibi hayal ettiğin gibii hayırlısı ilee.

insallah seninde olur böyle telaslarin. Baskalarinda görüp '' ben niye yapmadim '' diyerek içimizde kalacagina, bu heyecani yasamak en güzeliii :CüvCüv:
a.s boshayallersmile

amiiiiiiiiin canım amin güzel dualarına..rabbim hepimize nasib eylesiin..bu güzel mucize olayları hepimiz yaşarız inşallaaah:Saruboceq:
mutlaka yapıcam dediğini.denemek isterim bu aralar kardeşimin askere gönderme telaşı var ona odaklandık..hayırlısı ile bir gitsin hazırlıklara başlayacam..

Bulabildiğim resimlerden ekliyorum canım..

Maşallaaaaah
ne güzelsiniz siz öyle anne kız. tü tü tüüü 40 bin kere maşallaah..
bu bizim için çok önemli oldu valla şimdi.ilk resmimiz için çok teşekürleeer..sağol paylaştığın için..
allah kabul etsin rabbim o kucağındaki meleğini korusun inşallaaaaah..bahtı güzel olsun size bağışlasın güzel allahım

Teşekkür ederim canım sağol aslında daha çok resmimiz var ama bunu bulabildim işyerindeki bilgisayarımda allah herkese nasip etsin arkadaşlar...

AMAN maşallaaaaaaah maşalaaaaaaaah okurken bile duygulandım sanki yanındaymışım gibi hissetim..öyle güzel anlatmışsınkiiiiiiboshayallersmileroman okur gibiydim..rabbim küçük meleğini korusuun şansı bol olsuuuun ömrü boyunca hep gülsün inşallaaah..
:Saruboceq::Saruboceq:
böyle zamanlarda biri mutlaka surat asar ,olsun nazarı olsun ne diyim..ama çok iyi geçtiğine sevindiim evinize nur yağmış.hocanında diline sağlık allahım kabul etsin..onunda çok payı vardır..
bir anne ne isterki başkaa,herzaman hatırlayacağın güzel bir gün geçirmişsiniz..
buyrun gelin çok çok seviniriiiiiiiim:1hug::asigim: keşke öyle bir imkan olsaydı..
artık benimde gözüm bişeyden korkmuyooo elimden ne geliyosa yapıcam bana çok güzel örnek oldunuz..beni resmen işlediniz saniye saniye ne yapıcağımdan çok hazırlıklıyım.iyiki varsınız TEKRAR ÇOOOOK TEŞEKÜREDERİM..BU GECE KANDİL DİLERİM HEPİMİZİN YAVRULARI CANLARI HAYIRLI EVLAT OLURLAR..ONLARLA ÖMRÜMÜZCE GURUR DUYARIZ GÖĞÜSÜMÜZ KABARIR..
çok sağol tekrar ellerine sağlık öpüyorum çok güzel dileklerin için de allahım razı olsuuuuun:asigim:

Teşekkür ederim canım sağol aslında daha çok resmimiz var ama bunu bulabildim işyerindeki bilgisayarımda allah herkese nasip etsin arkadaşlar...

olsun bu bile yeter allah razı olsuuun..bende pembe saten takım aldım kendime odamızda o renk tacımıda o renk aldım..bide bamyalarıma inşallah güzel şeyler bulabiliriiiiim..senin prenses gibi kızıma elbise bulurum inş.
tekrar sağolopuyorumnanaktan

arkadaşlar bebek mevlidini kadınlı erkekli mi yaptınız.benim evim küçük sığmazki o kadar kişi.sadece bayanlarla yapsak nasıl olur acaba

Canım geç de olsa ekliyorum sana resimleri. Kapı süsümüz ve şekerlerimizin resimleri bunlar.
Birde lohusa şerbeti bardağı vardı bir ince küçük kadeh altında iki biblo var. Süslemeler falan.
Diğer detayları yazmıştım zaten sana.

Son düzenleme:
canım resimler gözükmüyor.

ıreeem canııııııım sildinmi yoksaa((yetişemedim ben özüüüür..
bugün bütün gün yoktum kusuruma bakma..
tüh bak şimdi çok üzüldüüüm

ben 2-3 tane mevlud yapicam kismetse...bi istanbulda arkadaslarima
bi bursa da ben bursaliyim
bir de k.validem isterse onlarin yasadigi sehirde olucak:) allah tan severim boyle seyleri...
ben de o suslu bardak susleriyle dagitmak istiyordum serbetleri ama hangi birine dagiticaz
bizim mevlud kalabalik olucak en asagi 60 kisi falan olur..sulalem genis birazcik:))
biz de yatak hazirliyoruz ipek gecelik yaptirmisti annem lohusa icin onu giyicem kismetse.
ikram olarak da etli ya da tavuklu pilav, ayran ve ustune tatli dagitilcak
biz bebekli sekerleri dagiticaz ayrica havlu da dagitiyoruz gelenlere hatira olarak.
insallah cok guzel olur hepimizin cemiyetleri

çok faydalı bir topik olmuş. ellerinize sağlık kızla. aranızda internetten bebek şekeri siparişi verenler varsa nerden aldıklarını paylaşabilir mi?

ben internetten almadim ama gittigidiyorda guzel sekerler var fiyatlari da piyasaya gore baya uygun hem de sepetlerini falan verenler de var

ben internetten almadim ama gittigidiyorda guzel sekerler var fiyatlari da piyasaya gore baya uygun hem de sepetlerini falan verenler de var

sağol canım ben buraları bilmiyorum. netten sipariş vericem gittigidiyordan da bi araştırayım bakalım :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…