merhaba bende dün yaptım kızımın mevlüdünü 150 kişiydi karşı komşuda evini açtı kızıma akika kurbanı kestik onun etiyle pilav yaptırdık yanına zerde ayran parlak gri minik keseler aldın içine birer lokum koyduk ve de bebek şekeri malzeme alıp kendim yapmıştım onları dağıttık..
yatağıma kırmızı saten nevresim takımı serdim bende krem pijama takımı giydim kırmızı tacı da unutmadım tabii kızıma da gri saten bie elbise giydirdim maşallah gelin gibi oldu yorucu ama güzel bir gün oldu herkes memnun ayrıldı....
Tekrar deniyorum.
Bende mevlüt yaptım hatta bayağ kalabalık olmuştu . Ben hiç yatağımda yatmadım valla gayet iyiydim hasta diilim sadece doğum yaptım giyindim süslendim herkesi ben karşıladım . En Önce süslü bardaklarda şerbet dağıttık . Annem kayınvaldem saolsun çok koşturdular açık büfe yaptık bizde önce tavuk pilav dağıttık sonra çaylıklar açık büfe şeklindeydi . Bebeğimide çok güzel giydirdim elden ele dolaştırıldı okundu çok güzel geçti . Bide kırkını beklemeden yaptık biz 22. gün falandı erken yapıp bitirmek istedik
ya 40 ında yapmıcakmıyız zaten mevludu? neden yatakta yatıcaz kı?opuyorumnanaktan çok mutlu olduuuum teşekürederiiiiiim yazdığın için.evet güzel şeyler paylaşmışsın..mutlaka bu şerbet olayını yapıcam daha dün gördüm bardakları bile süsleyip yapmışlar..kayınvaldemle konuştuk ,ben geceliklerimi giyip yatak odamda yatıcakmışım ,yatağımıda babaannemler süsler bir güzel ..biz herşeyi hallederiz dedi sen canını sıkma..
çok içim rahatladı öyle güzel şeyler söyleyince..
burda pide siparişi veririz dedi baklava bide sarma yaparız herkeze dağıtırız..bebekleride sadece kuran okuyan bayana veririz dedi..çok kalabalık olucaz anlaşılan şimdiden ben liste bile çıkardımkaydirigubbakcemile3
TEKRAR TEŞEKÜREDERİM SENİN SÖYLEDİKLERİNİ DE NOT ALDIM:asigim: MUTLAKA UYGULUYCAM ..çok sağol sende inşallah güzel bir mevlüd günü geçirirsin şöyle dillere destana.s.
merhaba bende dün yaptım kızımın mevlüdünü 150 kişiydi karşı komşuda evini açtı kızıma akika kurbanı kestik onun etiyle pilav yaptırdık yanına zerde ayran parlak gri minik keseler aldın içine birer lokum koyduk ve de bebek şekeri malzeme alıp kendim yapmıştım onları dağıttık..
yatağıma kırmızı saten nevresim takımı serdim bende krem pijama takımı giydim kırmızı tacı da unutmadım tabii kızıma da gri saten bie elbise giydirdim maşallah gelin gibi oldu yorucu ama güzel bir gün oldu herkes memnun ayrıldı....
ya 40 ında yapmıcakmıyız zaten mevludu? neden yatakta yatıcaz kı?
o zaman misafirler yatak odama mı dolusucak??bilmiyorumkismile
ya işte bizim eşimin ailesi filan çok kalabalık
birini çağır digerini çağırma olmaz dalarlar odaya hiç hoşuma gitmez valla
salona bir yatak mı atsam napsam ben ahaha
Haklısııın ama bana çok gelen olmaz.hem ben ikizlerle mücadele edicem iki mememi nasıl çıkarayım salondakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yatıp kalkmam zor olur gelen gelir görüüüür gider te okkaaa:)
bizim adetlerde öyle olur kocamaaan bir lohusa yatağı hazırlanır salonun uygun bir köşesinde orda yatarsın..ama burda herkez memene bakar olmaz ben rahatsız oluruum vallahi göstermem öyle çcuklarımın mamalarını herkezeeekaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmiledelikafadulden
valla hamile değilim bile o yüzden mevlüt olayında fikir beyan edemem ama bu son lafına çok güldüm "bebeklerinin mamaları" hayırlı doğumlar yap inşallah da onları kucağına al..
kaydirigubbakcemile5
Bi de şu lohusa bardakları tepsisi filan ben hiç görmedim nasıl bişey oluyo..bi de süslenmesinden bahsetmişsiniz..bi fotoğraf filan ekleyin arkadaşlar yaa..ben bu konulara baya uzağım öğrenmek ve yapmak istiyorum bende..ama dediğim gibi ben kırkımda değilde sonrasında düşünücem mevlüt işini..
Bide şunu sorayım.doğumdan sonra eve geldiğimizde malum yavaş yavaş bebek bakmaya gelecekler olacak yakınlardan filan..o fasıl için de özel bişeyler yapmak gerekirmi.yani yatak süslenmesi kapı süslenmesi gecelik taç filan vs..ler..sizler nasıl düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?