Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üstüne üstlük bebek bunlardan, yani kendisi için yapılanlardan da bihaber, ona güzel bir anı olarak kalamayacak kadar da küçük. Onun için yapıyorsunuz ama o, ne olduğunu anlamıyor bile...Yapmadim zorunlu degil
Gereksiz buluyorum boyle aktiviteleri
Anneler yarisiyor konulu seyler cunku
Gelip gidenler de dedikodusunu yapiyor ne anlami var? Hem para verecegim dunya kadar yorulacagim ustune de arkamdan laf yiyecegim
O parayla guzelce yemege cikarim esimle cocugumla
O zaman hiç gerek yok, sizin eviniz, sizin bebeğiniz, kayınvalidenizin karışma hakkı yok, istemiyorsanız hiç yapmayın, kayınvalidenizin gönlü hoş olsun diye yapılan birşeyin tadı da olmaz zaten, mevlidin mutlaka yapılacak, yapılmalı diye bir şartı da yok.Henüz doğum yapmadım arkadaşlar. Kayınvalidem kendi evinde ağırlama taraftarı değil. Kendisi bir çok konuda problem yarattığı için (bkz. geçmiş konu başlıklarım) ve herşeye karışma hakkını kendinde bulduğu için beni bu kadar düşündürüyor. Bir de çağırılacaksa ben akraba ve yakınları çağırmayı tercih ederim. Ama o kendi arkadaşlarını çağırmak istiyor ki hepsi arkamdan dedikodu yapan kadınlar. Bu kadınların evime gelmesini bu yüzden istemiyorum ve biraz soğuk duruyorum.
Anneler kendilerini tatmin etmek ve etrafa kanitlamak icin yapiyor zaten. Herkes baksin desin ki vay beeeaa anneye baküstüne üstlük bebek bunlardan, yani kendisi için yapılanlardan da bihaber, ona güzel bir anı olarak kalamayacak kadar da küçük. Onun için yapıyorsunuz ama o, ne olduğunu anlamıyor bile...
Merhaba kızlar,
Bebek mevludu yapmak caiz mi ya da zorunlu mudur? KV tutturdu illa yapılacak diye evim çok küçük. Üstelik bebeğimin bir sürü insanla temas etmesini ve hasta olmasını istemiyorum. Bebeginiz kac gunlukken yaptiniz? Dışarıda mekanlarda yapan var mı? Ne kadar tuttu? Evde kaç kişiyi ve kimleri cagirdiniz? Neler ikram ettiniz? Sanırım tek avantajı lohusayken tek tek evde insan ağırlamak yerine toplu bir şekilde misafir ağırlamak. Kayınvalidem kendi arkadaşlarına ve komşularına bebeği ve evi göstermek için çağırmak istiyor yani gösteriş. Gerek yok dememe rağmen inatlaşıyor. Anneler ne önerirsiniz? Yardımcı olur musunuz?
Bunlar çok sinir bozucu ya gerçekten. Bı de şöyle yap böyle yap diye herkes ayrı bı laf söyler.Ben yapmadim yeni doğmus bebegimi kucaktan kucağa gezdirip opucuklere bogmak istemedim millette yok gobegin kalmis popon cikmis sütun var mi emzir vb abuk subuk mubabbetleri yapma fırsatı vermedim şimdi dogum günü geldi 1 ay kaldi şükür onada sadece en yakinlari cagircam
Aynen öyleBunlar çok sinir bozucu ya gerçekten. Bı de şöyle yap böyle yap diye herkes ayrı bı laf söyler.