Bebek mevlütü

haylazzz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
2.183
532
323
Herkese merhaba arkadaşlar daha doğuma var ama şimdiden mevcut için ne yapsak diye düşünüyorum sizde neler yapıyorlar anne ne giyiyor hediye olarak neler veriliyor

Aynen bende çok merak ediorum inş yapmayı dusunuorum konuyu takipteyim kızlar :)

Herkes takipte kimse bisey bilmiyo :):) 2 3 cocugu olanlari alalim buraya :)

Herkes takipte kimse bisey bilmiyo :):) 2 3 cocugu olanlari alalim buraya :)
Aynen :) ben aslında netten baktım da kurabiyeler bebek figürleri olan ikramliklar falan hazırlanmıştı ama tecrübeli anneleri dinlemek daha mantikli olcak :)

Ben yaptim bebek mevludu. Odamizi susledik balonlar falan guzel bi masa hazırladık. Netten şu spetin icinde verilen kurabiyelerden siparis verdik. Ben normal bu elbise giydim kizimada mevlutluk elbise aldik. Cok guzel olmustu.. Insaallah darısı basiniza

kizlar ben dogum icin kurabiye yaptircam eger guzel olursa mevluttede kullanirim oglum icin suslu bir kiyafet alirim serbet ikram ederim bide tesbih yatirmayi planliyorum internette gordum arkadasimin esi yapjyomus ona yaptircam simdilik planlarim boyle ama bakalim baska naparim bilmiyorum bende..

kizlar ben dogum icin kurabiye yaptircam eger guzel olursa mevluttede kullanirim oglum icin suslu bir kiyafet alirim serbet ikram ederim bide tesbih yatirmayi planliyorum internette gordum arkadasimin esi yapjyomus ona yaptircam simdilik planlarim boyle ama bakalim baska naparim bilmiyorum bende..
Bende suslerini kardesimle beraber hazirladik. Siseler var kucuk icine gul suyu kiz icin tabii erkek icin cam sil konuo.tullenio iki tane de gul yapistirdik . yaninada kadife kumastan ignelik yaptik. Pembe puantiyeli posetlerde dagittik he bide küçük külah kutularin icine lokum akide sekeri ve pembe badem sekeri koyduk. Herkes cok begendi

Ya bizim orda mevlutlet hep ikramli oluyo yani boyle kucuk kurabiye hediye vs versen de illa bi pasta borek sarma pogaca felan da yapmak gerekiyo o yuzden herkesn farkli sanirim

Ya bizim orda mevlutlet hep ikramli oluyo yani boyle kucuk kurabiye hediye vs versen de illa bi pasta borek sarma pogaca felan da yapmak gerekiyo o yuzden herkesn farkli sanirim
Bizm burda oyleyms kuzm bn hc görmedim ama tatlı kurabiye paoca sarma faln herşey yapılırmış süs olayı bu zamanlar çıkmış önceden yapilmazms...

Herkese merhaba arkadaşlar daha doğuma var ama şimdiden mevcut için ne yapsak diye düşünüyorum sizde neler yapıyorlar anne ne giyiyor hediye olarak neler veriliyor
Hem gelen giden için hem de mevlüt için kullanmayı düşündüm, mevlüt daha olmadı ama düşündüğüm yolda ilerliyorum şimdilik :) Odamıza kapı süsü yaptırdım, hastaneyi süslemeyi sevmeyenlerdenim kendi kapımızı süsledik.. Ekteki sepeti internette gördüm annemle beraber evde yaptık :) Baş harflerimizin bulunduğu ayacıklı badem şekerleri küçük kavanozlara :) İsimli dolap magneti, çikolata ve kitap ayraçları da yine ikramlık :) Dolap magnetleri çirkin kesilmiş o yüzden zarf aldım ve zarfladım tek tek :) Bizden bu kadar :)

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-18-17-11-06.webp
    Screenshot_2017-02-18-17-11-06.webp
    9 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_20170218_152633_342.webp
    IMG_20170218_152633_342.webp
    23 KB · Görüntüleme: 117
  • Screenshot_2017-02-16-20-28-19.webp
    Screenshot_2017-02-16-20-28-19.webp
    10 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG-20170120-WA0001.webp
    IMG-20170120-WA0001.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 115
Bizm burda oyleyms kuzm bn hc görmedim ama tatlı kurabiye paoca sarma faln herşey yapılırmış süs olayı bu zamanlar çıkmış önceden yapilmazms...

Evet canim mesela benim ailem istanbulda. Biz de istanbulda her turlu mevlutde bebek mevlulu de dahil tavuklu pilav sarma tatli ve ayran veririz istanbulda. Ama marasta oyle degil bi kere yasin okutcaktim kayinvalideme dedim pilav yapalm bu kez diye ama yok oyle olmaz burda oyle yok hic dedi. Hele gecenlerde 50 kisilik felan bi yasin okuttuk babam icin ve yaklasik 5 tepsi yaş pasta 3 4 tepsi pogaca ve 2 tencere sarma dolma yaptik. Yani oyle bi yerki herkes gibi oyle isimli kurabiye felan dagitsan insanlar ciddi manada kınıyolar :):):)

Hem gelen giden için hem de mevlüt için kullanmayı düşündüm, mevlüt daha olmadı ama düşündüğüm yolda ilerliyorum şimdilik :) Odamıza kapı süsü yaptırdım, hastaneyi süslemeyi sevmeyenlerdenim kendi kapımızı süsledik.. Ekteki sepeti internette gördüm annemle beraber evde yaptık :) Baş harflerimizin bulunduğu ayacıklı badem şekerleri küçük kavanozlara :) İsimli dolap magneti, çikolata ve kitap ayraçları da yine ikramlık :) Dolap magnetleri çirkin kesilmiş o yüzden zarf aldım ve zarfladım tek tek :) Bizden bu kadar :)

Badem sekerleri harikaymis ya cok begendim :)

Ben yaptim bebek mevludu. Odamizi susledik balonlar falan guzel bi masa hazırladık. Netten şu spetin icinde verilen kurabiyelerden siparis verdik. Ben normal bu elbise giydim kizimada mevlutluk elbise aldik. Cok guzel olmustu.. Insaallah darısı basiniza
Teşekkür ederim

Siz ne giymeyi düşünüyoruz bizim burda sabahlikli lohusa takımı giyiyorlar hep

Bide kızlar bizde anne lohusa takımı giyiyorlar azcik süslü olanlardan bana bu saçma geliyor pijama sonuçta çok kararsız kaldım bu konuda

Back
X