Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen :) ben aslında netten baktım da kurabiyeler bebek figürleri olan ikramliklar falan hazırlanmıştı ama tecrübeli anneleri dinlemek daha mantikli olcak :)Herkes takipte kimse bisey bilmiyo :):) 2 3 cocugu olanlari alalim buraya :)
Bende suslerini kardesimle beraber hazirladik. Siseler var kucuk icine gul suyu kiz icin tabii erkek icin cam sil konuo.tullenio iki tane de gul yapistirdik . yaninada kadife kumastan ignelik yaptik. Pembe puantiyeli posetlerde dagittik he bide küçük külah kutularin icine lokum akide sekeri ve pembe badem sekeri koyduk. Herkes cok begendikizlar ben dogum icin kurabiye yaptircam eger guzel olursa mevluttede kullanirim oglum icin suslu bir kiyafet alirim serbet ikram ederim bide tesbih yatirmayi planliyorum internette gordum arkadasimin esi yapjyomus ona yaptircam simdilik planlarim boyle ama bakalim baska naparim bilmiyorum bende..
Bizm burda oyleyms kuzm bn hc görmedim ama tatlı kurabiye paoca sarma faln herşey yapılırmış süs olayı bu zamanlar çıkmış önceden yapilmazms...Ya bizim orda mevlutlet hep ikramli oluyo yani boyle kucuk kurabiye hediye vs versen de illa bi pasta borek sarma pogaca felan da yapmak gerekiyo o yuzden herkesn farkli sanirim
Hem gelen giden için hem de mevlüt için kullanmayı düşündüm, mevlüt daha olmadı ama düşündüğüm yolda ilerliyorum şimdilik :) Odamıza kapı süsü yaptırdım, hastaneyi süslemeyi sevmeyenlerdenim kendi kapımızı süsledik.. Ekteki sepeti internette gördüm annemle beraber evde yaptık :) Baş harflerimizin bulunduğu ayacıklı badem şekerleri küçük kavanozlara :) İsimli dolap magneti, çikolata ve kitap ayraçları da yine ikramlık :) Dolap magnetleri çirkin kesilmiş o yüzden zarf aldım ve zarfladım tek tek :) Bizden bu kadar :)Herkese merhaba arkadaşlar daha doğuma var ama şimdiden mevcut için ne yapsak diye düşünüyorum sizde neler yapıyorlar anne ne giyiyor hediye olarak neler veriliyor
Bizm burda oyleyms kuzm bn hc görmedim ama tatlı kurabiye paoca sarma faln herşey yapılırmış süs olayı bu zamanlar çıkmış önceden yapilmazms...
Hem gelen giden için hem de mevlüt için kullanmayı düşündüm, mevlüt daha olmadı ama düşündüğüm yolda ilerliyorum şimdilik :) Odamıza kapı süsü yaptırdım, hastaneyi süslemeyi sevmeyenlerdenim kendi kapımızı süsledik.. Ekteki sepeti internette gördüm annemle beraber evde yaptık :) Baş harflerimizin bulunduğu ayacıklı badem şekerleri küçük kavanozlara :) İsimli dolap magneti, çikolata ve kitap ayraçları da yine ikramlık :) Dolap magnetleri çirkin kesilmiş o yüzden zarf aldım ve zarfladım tek tek :) Bizden bu kadar :)
sağol canım :) mevlütte zaten pilav tavuk tatlı ayran klasiktir bizde zaten olacak :) badem şekerleri de süs olsun dursun dedim :)Badem sekerleri harikaymis ya cok begendim :)
Teşekkür ederimBen yaptim bebek mevludu. Odamizi susledik balonlar falan guzel bi masa hazırladık. Netten şu spetin icinde verilen kurabiyelerden siparis verdik. Ben normal bu elbise giydim kizimada mevlutluk elbise aldik. Cok guzel olmustu.. Insaallah darısı basiniza
Siz ne giymeyi düşünüyoruz bizim burda sabahlikli lohusa takımı giyiyorlar hepkizlar ben dogum icin kurabiye yaptircam eger guzel olursa mevluttede kullanirim oglum icin suslu bir kiyafet alirim serbet ikram ederim bide tesbih yatirmayi planliyorum internette gordum arkadasimin esi yapjyomus ona yaptircam simdilik planlarim boyle ama bakalim baska naparim bilmiyorum bende..
Bizde pide ayran tatlı yada tavuklu pilav ayran ikram edilir üzerinde limonataYa bizim orda mevlutlet hep ikramli oluyo yani boyle kucuk kurabiye hediye vs versen de illa bi pasta borek sarma pogaca felan da yapmak gerekiyo o yuzden herkesn farkli sanirim