Örgü Bebek mevlütümüz için patik şekerler :D

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

burcuuu

O 62 kg geri gelecek :)
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
6.173
57
163
Kızlar bu patik şekerleri bebeğimin mevlütünde dağıtmak için yaptım, içlerine tül kesilecek bide badem şekeri konacak, ama mevlütün zamanı henüz beli olmadığı için taze olsun diye şekerlerini henüz almadım,bakalım beğenecekmisiniz hihoyyythihoyyyt hihoyyythihoyyyt

a.s.Beğenmek ne kelime hayran kaldım ilk defa böyle birşey görüyorumalkisalkisalkisya ben çok geri kalmışım yada sizler çok yaratıcı ve hamaratsınız:hooray:ne sabır ya
MaşallahEllerine emeğine sağlık Bebeğini güle güle büyüt tatlım

keşke yapabilsem ya deli olcam bunlar için ya,eminönüne gidecektim yarın tek gitmeye korkuyorum kaynanama söyledim ben senle gitmem oralarda sana bişey olur sende gitme dedi,bende bi arkadaşıma sipariş verdim numune getirecek bana beğendiğimi alacak napalım...ama çok güzeller ellerine sağlık

oyy çok tatlılar bunlar ya
ellerin kolların dert görmesin.. şimdiden Allah kabul etsin mevlutunuzu canım

ayyy ellerine sağlık ne kadar şirin şeyler yaa bayıldım

oyy çok tatlılar bunlar ya
ellerin kolların dert görmesin.. şimdiden Allah kabul etsin mevlutunuzu canım

ayyy ellerine sağlık ne kadar şirin şeyler yaa bayıldım

Çok teşekkürler kızlar, beğenmenize çok sevindim a.s.a.s.

Cnm çok kolay yapılıyo, ben 28 ilmekle başladım,4 sıra haroşa,sonraki sırada ortadaki 4 tanesi düz devam ediyo, tersinden giderken o düz giden ilmeklerin iki tarafındanda birer tane azaltıyosun, önde çıkan düzlerin sayısı 9 tane olunca kurdele geçirmek için yer bıraktım,bunun için 1 eksilt 1 arttır, sonraki sırada hepsini ör ,4 haroşa daha örüp bitir

Son düzenleme:
ellerıne saĞLIK canım yaa...cok gusel cok cici olmuşlar falla....naşallahhhhhihoyyyt

çok güzel olmuş cnm ya,ellerine sağlık,becerikli hanımın hali başka oluyor valla,neler yapmış,maşallaha.s.

Canım çok güzel olmuşlar. Allah güzel günlerde hayırlıısyla dağıtmayı nasip etsin inşallah a.s.

oyyyy kurban olurum onlara ben çok cici yaaa ellerine sağlık hayatım o kadar patiği yapmakta sabır ister ama değer çünki harika görünüyorlar yaptırmak aklıma geldi de yapmak gelmedi birdaha mı doğursam ne:roflol::roflol::roflol:

Burcucum çok güzel olmuş ellerine sağlık hamarat hatunsun vesselam hihoyyyt

Canım çok güzel olmuşlar. Allah güzel günlerde hayırlıısyla dağıtmayı nasip etsin inşallah a.s.

Teşekkürler kızlar, beğendiğinize sevindim
:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…