Bebek mi iş mi

EfCankrsln

Ne yaparsan yap Aşk ile yap :)
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
94
36
3
32
Merhaba, benim bi sorum olacaksizlere. Ben bebekmi iş mi düşüncesi arasında kaldım . Eşim bebek çok istiyor ben kpss ye hazırlanmakla bebek arasında kaldım. Bebek ağır basıyor ama... Siz olsanız neyi seçerdiniz? Not:Maddi sıkıntı yok.

Sanki bebek beni engelleyecekmiş gibi bi korku var içimde çok garip duygular içindeyim ama onuda çok istiyorum

Neden engellesin çalışıp anne olan bir sürü kişi var öyle düşünme

Ben çalışmıyorum şu an ama çalışmayı çok istiyorum evde oturmak bana cazip gelmiyor. Çocuk olduktan sonra biraz daha kendimden fedakarlık edip kpss ye hazırlanıp işe girebilirmiyim diye düşünüyorum. Yaşımda 24 daha

hayat senin karar senin ama bebiş planlı olan bişi değil nasip işi ve ailenin en güzel nimeti ben olsam bebişi isterim kpss de geç kalınmıyor bebiş büyürken çalışır girerim. kpss de kolay değil ilk seferde kazanman zaten zor :)

Peygamber efendimiz bu dünyada bırakacağınız en büyük hazine çocuklarınız demiş . Ben işi çok sorun etmiyorum iş için geç olmaz ama bebek için olabilir. Eşim bebeği çok istiyor artık kararı bana bile bırakmadı. O atandı 5 sene önce maaşıda çok iyi. Ben sana ders çalıştırırım ne zaman istersen diyor ama bebeğide çok istiyo

Yas kac ve kac yillik evlisiniz?
Bebek isi sadece maddi duruma bakmaz. Kadinin hazir olmasi en onemli olan.

Yaşım 24 6 aylık evliyim birde. Ben çok iyi bi anne olacağıma inanıyorum ama o bölüme geçebilmek karar verebilmek çok önemliymiş gerçekten

Ben kpss ye hazırlanmış zor atanmış bir öğretmen olarak sana tavsiyem birnyıl sınava çalış derim. Çocuk olunca çok zor olur o kpss öyle kolay bişi değil tek düşüncen o olacak. ilerde çocukla çok zor.tabiki bölümüne de bağlı

Tıbbi dökümantasyon bölümünden atancam işte daha öncede hazırlandım puanı aldım ama okulum bitmemişti şimdi bakalım nasıl olacak eşiminde matematiği çok iyi ona güveniyorum birazda çok iyi ders çalıştırıyor

Hazırlandıysan alt yapın varsa bırakma derim. Hakkın da hayırlısı olsun canım.

Bebek kesinlikle ☺️rızkı verende bebeği verende rabbim neyi nezaman nasip eder bilinmez zor olur hamilelik ev çalışma falan ama bebeği ertelemek bana sebebi ne olursa olsun geçersiz geliyor

Merhaba, benim bi sorum olacaksizlere. Ben bebekmi iş mi düşüncesi arasında kaldım . Eşim bebek çok istiyor ben kpss ye hazırlanmakla bebek arasında kaldım. Bebek ağır basıyor ama... Siz olsanız neyi seçerdiniz? Not:Maddi sıkıntı yok.
Bu iki düşünce arasındaysanız bence bebek işini biraz daha erteleyin.. Kesin olarak karar verildiğinde çocuk sahibi olunmalı bence.. Herkes güzelliğinden bahsediyor olabilir ama sürecin kötü ve yorucu yanları maalesef çok fazla..

Bebekten sonra devam etme düşüncesiyle okulumu dondurdum ikinciye hamileyim okul bana hayal oldu... tercih meselesi pişman değilim kızlarım iyiki varlar

Yaa kızlar içimi çok rahatlattınız varya ikilemdeydim ama artık kararlıyım biraz azim çaba fedakarlık ve hayallerimin gerçek olduğunu gördüğümde yanıma kâr kalan bebeğim olacak sizi seviyorummm

aynı durumdaydım seninle kpssye girip işe yerleşip öyle bebek düşünme planım vardı gel gelelimki sonuç:kpssye bebekle birlikte girdim :D

Back
X