Bebek müjdesini nasıl verdiniz/verirsiniz??

benbirmelek

♥ 12.o4.2o15 ♥
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
323
258
103
Kızlarr öncelikle merhabaa :KK25:
Hamile olduğunuzun müjdesini eşinize ve ailenize nasıl söylediniz/söylersiniz? Henüz hamile değilim ama inşallah o gün gelirse değişik fikirler arıyorum :KK22::KK22:

Ben bekarım canım ama tahminimce işten geldiğinde veya otururken sana bir şey söylemem lazım, ben hamileyim diye direk söylerdim

Ben bekarım canım ama tahminimce işten geldiğinde veya otururken sana bir şey söylemem lazım, ben hamileyim diye direk söylerdim
Uzun zamandır bu haberi beklediğimiz için sanırım bu özentim benimde o kdr uğraştık bekledik müjdeside dolu dolu olsun diye düşünüyorum tabi heyecandan pat diye senin düşünceni yapmazsam eğer :KK22::KK45:

Uzun zamandır bu haberi beklediğimiz için sanırım bu özentim benimde o kdr uğraştık bekledik müjdeside dolu dolu olsun diye düşünüyorum tabi heyecandan pat diye senin düşünceni yapmazsam eğer :KK22::KK45:

En ağzımdan kelime çıkmazsa en fazla hamilelik testini eline verirdim...
Ben odun muyum biraz :D

Şimdilik değilim ama eğer olursam yemek masasına bir tabak daha koyardım (eşimin hep oturduğu sandalyeye) tabağın içine de patik koyup üstünü kapatirdim açınca anlardı galiba (gerçi benimkinin anlayacağından şüpheliyim ama :KK53:) anlamazsa da basbas bağırırım kalk bebeğimin yerinden diye :tokat:
Tabi ben akşam yemeğine kadar çenemi tutabilir miyim acaba :ukala:

Şimdilik değilim ama eğer olursam yemek masasına bir tabak daha koyardım (eşimin hep oturduğu sandalyeye) tabağın içine de patik koyup üstünü kapatirdim açınca anlardı galiba (gerçi benimkinin anlayacağından şüpheliyim ama :KK53:) anlamazsa da basbas bağırırım kalk bebeğimin yerinden diye :tokat:
Tabi ben akşam yemeğine kadar çenemi tutabilir miyim acaba :ukala:
Haha güldürdün beni ya :confused: güzel fikirmişş beğendim bunu. Patik yerine yemek masasına biberon fln daha yakışabilir gibi diye düşündüm bian :KK49:

Var daha 3-4 yıl okul düşünüyorum önce. Çocuk ne zaman olur onu hiiiç bilemiyorum :halay:
Sen kaç yaşındasın canım?

Sanırım biberon daha iyi fikir:KK9:çok detaylı düşünmedim sen de geliştirdin bak simdi:KK36: İnşallah görürüz o gunleri:KK31:
Amiinn ay inşallahh. Ya benimde fikirlerim var aslnda ama belki farklı şeyler duyarım diye araştırma içindeyim. Tedavi süreci bu ne zaman haberin geldiği belli olmaz :KK16:

Back
X