Bebek mutsuzluk demek mi yani?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sry24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sry24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
34
28
3
30
Diğer konumda bebek istedigimizi ama etrafımızdaki insanların erken oldugunu söylediklerini yazmıstım.
Biz eşimle 3 yıl sevgili kaldık daha sonra evlendik. 7 aylık evliyiz ben 24 eşim 28 yaşında. Bu ay hamile olma ihtimalim var %50. Her neyse size sormak istedigim bebekli aileler hep mi mutsuzsunuz? Burada acılan konulardan anladıgım bu ve korktum açıkcası. Mutlu olan birileri yok mu? Eşim baskasının bebeğine bile bakar kucagından indirmez yemek yedirir bize bebekli aile geldiginde. Hatta bebegi özledim gidip görsek mi? der. Ben bana yardımcı olacagına eminim ama çocuk olunca birbirinizle ilgilenemiyorsunuz fazla. Öncelik hep bebek oluyor biliyorum. Bu araya soğukluk mu sokuyor? Neden böyle mutsuz oluyorsunuz 😐 korktum ben 😔
Lütfen çok erken bebek için yazmayın bunu herkes söylüyor ama bunu istiyoruz. Sadece diğerine cevap verirseniz cok sevinirim 😊😊😊

Hayır hayır hayııırr

başkasının bebeğine bakma kendi bebeğine bakmak aynı şey değil. bence hem yaşın genç, hem evliliğiniz için bebek erken. yok illa yapcaz diyorsanız burada ne soruyorsunuz anlamadım. herkes zor dese yapmayacak mısınız?
HEp aynı tür cevaplar ya yazdıklarımı anlamıyor musunuz? Ben size yapayım mı veya yapmamayım mı diye soru sormuyorum evlilik bu yuzden mi bozuluyor diyorum. Allah allah... 😖

evet cocuk zor bişey ama aşkınız artabilir
Çevremde gayet cocuklu ve mutlu hala aşık birbirine aileler var
Eşin ve senin dinamiğinize bağlı hic bi zaman cocuk var diye bahanelerle birbirinizi ihmal etmeden sevginizi devam ettirebilirsiniz

Sakın korkma saçmalama... Bende yorum yapmıştım konuna. Ama kesinlikle mutsuzluk diye bişey yok. Evlat mutsuzluk olamaz. Senin canından can. Dünyanın en tatlı şeyi.
Bende öyle dusunuyorum ama insanlar o kadar karsı ki ve acılan konular o kadar çok ki korktum..

HEp aynı tür cevaplar ya yazdıklarımı anlamıyor musunuz? Ben size yapayım mı veya yapmamayım mı diye soru sormuyorum evlilik bu yuzden mi bozuluyor diyorum. Allah allah... 😖
iyi de sorunuzun cevabı evet veya hayır değil ki. bu evlilikle alakalı. siz daha birbirinize alışamazken bi de bebek stresi eklenirse tabi ki aranız bozulur, soğukluk girer. çok basit bi mantığı kuramıyorsunuz.

Sadece daha gezip görün amaçlı yazılmıştı çoğu yorumlar... Sevgili olup gezmek ayrı evli olup gezmek ayrı.. Tabi ki çocukla da gezersin hamileyken de gezersin... Saçma saçma şeyler sorma neye karar verirseniz onu yapın canım ❤️

İlgi demişsin.. Eşim şimdiden işe giderken önce karnımı sever sonra beni öper gider, şimdiden pabucumu dama attı. Ama ben buna üzülmüyorum daha çok seviniyorum..

iyi de sorunuzun cevabı evet veya hayır değil ki. bu evlilikle alakalı. siz daha birbirinize alışamazken bi de bebek stresi eklenirse tabi ki aranız bozulur, soğukluk girer. çok basit bi mantığı kuramıyorsunuz.
Tesekkurler cevap için

Tam tersi mutluluga mutluluk katacaktır kı bunu daha hamıle oldugun haberınızı aldıgınızda hıssedeceksın zaten :) ben suan hamıleyım daha cok yenı ve esımle tartıssak bıle bebegımızı aklına getırıp onunda uzuldugunu dusununce gelıp sarılıyor gonlumu alıyor. Soğukluk olmuyor aksıne bence bu donem daha da yakınlasıyor ınsan. Sız cevreye kulak asmayın ıc sesınıze guvenın yoksa cevreye bakarsak bu hayatta nefes almamız bıle suc

Bende öyle dusunuyorum ama insanlar o kadar karsı ki ve acılan konular o kadar çok ki korktum..
Korkma canımm. Sende o annelik duygusu/içgüdüsü /isteği yok mu? Kendine güveniyor musun? Sorun yok ❤️

başkasının bebeğine yarım saat bakıp mıncıklamakla bir değil bebek sahibi olmak.yani forumda yazılanları aratırsan genel sorunlar belli.aç aç oku.
Bende bir olmadıgının farkındayım ve cok ciddiyim öyle yarım saat degil onu alır ve gidene kadar ilgilenir o derece seviyor

Diğer konumda bebek istedigimizi ama etrafımızdaki insanların erken oldugunu söylediklerini yazmıstım.
Biz eşimle 3 yıl sevgili kaldık daha sonra evlendik. 7 aylık evliyiz ben 24 eşim 28 yaşında. Bu ay hamile olma ihtimalim var %50. Her neyse size sormak istedigim bebekli aileler hep mi mutsuzsunuz? Burada acılan konulardan anladıgım bu ve korktum açıkcası. Mutlu olan birileri yok mu? Eşim baskasının bebeğine bile bakar kucagından indirmez yemek yedirir bize bebekli aile geldiginde. Hatta bebegi özledim gidip görsek mi? der. Ben bana yardımcı olacagına eminim ama çocuk olunca birbirinizle ilgilenemiyorsunuz fazla. Öncelik hep bebek oluyor biliyorum. Bu araya soğukluk mu sokuyor? Neden böyle mutsuz oluyorsunuz 😐 korktum ben 😔
Lütfen çok erken bebek için yazmayın bunu herkes söylüyor ama bunu istiyoruz. Sadece diğerine cevap verirseniz cok sevinirim😊😊😊
Öteki konunuzada cevap yazmıştım. Hamileliğimde sadece koku hassasiyetim oldu. Onun dışında bi sorun yaşamadım. Kızım doğduktan sonra bir ay kadar zaten yeni düzene alışmaya çalışıyoduk klasik lohusalık hali. Eşim bana çok yardımcıydı halada yardım eder. Sonrası zaten rayına oturdu. Evimize neşe geldi diyoruz biz.
Ama herkesin evliliği düzeni kendine göre değişir. Burdan net bi cevap bulamazsın. İlk aydan bebek yapanlar mutsuz 5 yıl sonra yapanlar mutlu diye bi kural yok.

Sadece daha gezip görün amaçlı yazılmıştı çoğu yorumlar... Sevgili olup gezmek ayrı evli olup gezmek ayrı.. Tabi ki çocukla da gezersin hamileyken de gezersin... Saçma saçma şeyler sorma neye karar verirseniz onu yapın canım ❤

İlgi demişsin.. Eşim şimdiden işe giderken önce karnımı sever sonra beni öper gider, şimdiden pabucumu dama attı. Ama ben buna üzülmüyorum daha çok seviniyorum..
Ayyy çok güzel masallah ❤️😍

Milleti neden tersliyorsunuz. İsteyen istediği konuya istediği yorumu yapar. Onlara anlamıyorsunuz deme hakkınız yok. Allah allah bir de konu sahibi tribi yiyoruz.
Ve evet bozulur. Oturmayan evlilikte bebek tüm dengeleri şaşırtır. Buradaki konuları az buçuk okuduysan evliliğin başında hamile kalıp daha sonra boşanan insanların sayısı hiçte az değil. Önce birbirinize,evlilik hayatına doymanız lazım. İçinizde en ufak bir tereddüt olmadan ben istiyorum demelisiniz. Ama belli ki sizin bu konuda tereddütleriniz var,bu yüzden sizin yapmamanız lazım. Ayrıca bir ayda hamile kalma oranı zaten yarı yarıya eşittir. Ya hamilesindir,ya değilsindir. Başka bir seçenek yok.

Back
X