- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
- Konu Sahibi SmthngSmthng
-
kizlar 27 haftalik hamileyim. doktoruma sormakta aklima gelmedi ama simdi simdi aklimi kurcalamaya basladi. su an kizimin kafasi hala yukari daha asagi dogru donmedi. bebek ne zaman asagi dogru donmeli?? bide bacaklari asagida oldugu icin arada idrar keseme baski yapio tekmeleince zor yetisiorm tuvalete
ya bu imzalarimizdaki resimlerde de bebis ters duruyo ya o yuzden kafami kurcaladi merak ettim acaba donmicek mi die :)canım 32 lerde sanırım
ya bu imzalarimizdaki resimlerde de bebis ters duruyo ya o yuzden kafami kurcaladi merak ettim acaba donmicek mi die :)
:) :) iyi o zaman ya tamam cok da kurcalamamak lazim sanirim ya dusundukce insanin aklina garip garip seyler gelio ciddencanım onlara bakma benim de dikkatimi çekmişti :)) hatta 28 ya da 29 mu tam hatırlamıyorum onda da yukardaydı :))
:) :) iyi o zaman ya tamam cok da kurcalamamak lazim sanirim ya dusundukce insanin aklina garip garip seyler gelio cidden
Benim de üc hafta önce ters dönmüştü gecen hafta düzeldi ama bu aralar yeri genişmiş dönermiş yine belli olmaz.Benimki simdiden ters donmus daha ne kadar doner hic bir fikrim yok :/
dun aksam doktora gittim bende benimkide donmus su an :) ama bu haftalarda doner daha dedi cok hareketli oldugu icin pozisyonu henuz sabitlenmez telaslanma dedi bakalim :)Benimki simdiden ters donmus daha ne kadar doner hic bir fikrim yok :/
benim dun aksam gittiimde donmustu 27. haftadayim ama daha degisebilir cunku henuz yeri var ve cok hareketli olur dedi doktor. dogum zamani pozisyonu onemli simdiyi kafaya takma cok fazla dedi acik acik :)29. haftada dönmüş demisti doktor.
evet bana da ole dedi doktor pozisyonu bu haftalarda degisebilir onemli olan dogum zamanindaki pozisyonu dediBenim de üc hafta önce ters dönmüştü gecen hafta düzeldi ama bu aralar yeri genişmiş dönermiş yine belli olmaz.
ay kuzum daha keyfi yerinde tabi vakti var ya nasi olsa ondan rahatini bozmuyo demekki :) vakti gelince duzgun pozisyonunu alsin da gerisi onemli diil :)benim bebiş de hala yan duruyor bakalım paşam ne zaman dönecekinşallah döner
bakalim su an benim kiz donmus boyle kalir mi daha pozisyon degistirir mi bilmem :)38de bile döneni biliyorum.
Aynen canim saglikli olsunlar da pozisyonunda alirlar inşallahay kuzum daha keyfi yerinde tabi vakti var ya nasi olsa ondan rahatini bozmuyo demekki :) vakti gelince duzgun pozisyonunu alsin da gerisi onemli diil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?