bebek neden emzik almaz?

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
oğlum ilk doğduğu gunler ağzına emzik veriyordum lüp diye alıp emiyordu. şimdi 2,5 aylık oldu kuzum kesinlikl emzik almıyo. yassı uclu denedik almadı, damaklı, silikon, kiraz uclu, kauçuk ne varsa denedik. aslında emzik almaması bir taraftan iyi ama bazen sakinleşmesi için emzik vermek istiyorum ama almıyo. biberonu bile çok az emip bırakıyo.

valla benimki de çok aşırı emiyodu bi aralar artık usanmıştım emzik vereyim dedim piyasadaki bütün emzik çeşitlerini aldım yok hiçbrini emmedi 2 aylıktı o zamanlar şimdi altı aylık halen aynı bibernla su versem onu bile emmiyo lastik ya huylanıyo gibi anne memesine alışkın olduğundan sanırım yapay memeyi seçiyo sen de emziriyosan ondan olabilir yapay memeyi seçiyodur

emzik vermeye ara verdiysen almaması normal bence ilk zamanlar 1-2 kere vermiştim hemen almıştım onu emzikle görünce içime garip bi hüzün dolmuş ve ağzından çıkarıvermiştim 4 aylık gibi alıştırmaya çalıştım ama olmadı 5 aylıkken uyurken emmeye başladı Allahtan yoksa işe başladığımda çok zorluk çekerlerdi...

canım vallla benim kızımda ilk ayar aliyordu.ama şimdi 5 aylık oldu hayatta aldiramazsin asla almiyor.ara verince sanirim unutuyorlar bide anne memesine alişkın olunca hiç almiyorlar.

benm kızımda dogdugunda almıyordu az az alıyordu 2 dk 3 dk falan.ama tam 2 aylıkken babamız alıstırdı saolsun.suan alıyor maşallah almasaydı napardım bilmiyorum.cok işe yarıyor emzik gazı ya da huysuzlandıgında veriyorum hemen.ya da beni emmeyi red edince veriyorum alıyor

benimki halis muhlis anne memesinden başka meme almıo. ha bi de elini emmeye başladı bırkac gundur. parmağını bi sokuyo agzına kusturuyo kendini

emzik vermeye ara verdiysen almaması normal bence ilk zamanlar 1-2 kere vermiştim hemen almıştım onu emzikle görünce içime garip bi hüzün dolmuş ve ağzından çıkarıvermiştim 4 aylık gibi alıştırmaya çalıştım ama olmadı 5 aylıkken uyurken emmeye başladı Allahtan yoksa işe başladığımda çok zorluk çekerlerdi...

ben de kızıma hastanedeyken emzik vermiştim, tabi daha sütümde gelmemişti,öyle bir yapışmıştı ki emziğe içim kıyılmıştı bende emziği ağzından çıkarmıştım. şu anda kızım 2 aylık her türlü emziği denedim almıyor. pes etmek istemiyorum inşallah benimkide alışır çünkü emzik çok büyük rahatlık..

benim ufak kızımda almadı bal, reçel,pekmez hepsini sürdüm almadı öylede büyüdü.doyduğu içindir belki.

benimki halis muhlis anne memesinden başka meme almıo. ha bi de elini emmeye başladı bırkac gundur. parmağını bi sokuyo agzına kusturuyo kendini

aynen benim kızda öyle :roflol:
senin mesajı benim yazdığım mesajlardan zannettim bu arada kızım 13 aylık:emir_bebek:

malesef benimkide almıyor.yaa benmi yanlış hatırlıyorum acaba eskiden bebeklere emzik emsinler diye yırtınırlardı şimdikiler bi akıllı emmek istemiyorlar ya.keşke benim oğlumda emzik emse :(

Back
X