Bebek neden görukmuyor

Kantszmelk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
30
5
1
26
Arkadaşlar hamileyim kan degerim 1290 cıkıyo kese var ama bebek gorukmuyo diyolar normelmi 5 haftalik olmasi lazim bebegimin ama gorukmuyor

Arkadaşlar hamileyim kan degerim 1290 cıkıyo kese var ama bebek gorukmuyo diyolar normelmi 5 haftalik olmasi lazim bebegimin ama gorukmuyor
Bu degerle zaten ancak kese gorunur canım bebek gorunmez. Vajinal ultrasonla mi bakildi?
Sabirla bekleyeceksin.

Bi tanıdığım da oyleymiş gorukmuş :( ya bide cok akıntım oluyo bugunde cok az akıntıyla beraber kan geldi ama cok az dış gebelik olabilirmi

Mümküm degil bebegin gözükmesi canım, yakinin yanlışı olmasi lazim.
Seninde 1200lerde karindan gozukmeside garip 1500 2000 olmadan gorunmuyor normalde.
Testinine zaman yaptırdın?

Yakınınla ne alakası var canım gözükür 1 haftaya benim değer 1200 iken kese bile gözükmemişti. Senin mantığına göre benimde görmem lazımdı :)) Herkes bir değil ki..
Sabredip bekle bence umarım en yakın zamanda görürsünüz, kalp atışını da duyarsınız.

Yakınınla ne alakası var canım gözükür 1 haftaya benim değer 1200 iken kese bile gözükmemişti. Senin mantığına göre benimde görmem lazımdı :)) Herkes bir değil ki..
Sabredip bekle bence umarım en yakın zamanda görürsünüz, kalp atışını da duyarsınız.
İnsallah icim rahatlar bi gorukse .d

Bence sen doktorunu değiştir canim, o degerde kese gözükmez ya da senin bir yanlışın var.
Kese 1500-2000 arasına gelince gözüküyor daha sonra bebek gözüküyor.
Benim 9209iken kese gozuktu yolk kesesi gözüktü 4gun sonra bebek gözüktü ve kalp atışını duyduk.
Senin ya da doktorunun yanlışlı var canim.

Bence sen doktorunu değiştir canim, o degerde kese gözükmez ya da senin bir yanlışın var.
Kese 1500-2000 arasına gelince gözüküyor daha sonra bebek gözüküyor.
Benim 9209iken kese gozuktu yolk kesesi gözüktü 4gun sonra bebek gözüktü ve kalp atışını duyduk.
Senin ya da doktorunun yanlışlı var canim.
Cok yaşli doktor tekrar gittigimde degstrym bi tanıdığım 1 ay bekle oyle git dedi beklemelimiyim sence

Back
X