arkadaşlar bende bebek mobilyacılarını gezerken saten bir uyku seti görmüştüm. krem rengi süper bişeydi. tabi günlük sürekli kullanmaya pek uygun değil. ilk zamanlarda , gelen gidenler olduğu zamanlarda şık durur. sonra o seti mahmutpaşada buldum. peşin 160 a bıraktılar. ama annem beni caydırdı, bu çok şatafatlı, ne gerek var,kullanamazsın falan dedi. bende biraz daha düşünmeye karar verdim. sizce ne yapayım. günlük kullanmak için bir pamuklu, birde o sateni mi alayım. yoksa sadece pamuklumu alayım.
arkadaşlar bende sevi bebeden mikrofiber yorgan aldım nevresim takımı ve pike olarakta funna baby den 2 takım aldım birisi bu diğerini de eklerim daha sonra
çok güzelmiş güle güle kullansın bebişin. ben de netten kaztüyü yorgan ve yastık siparişi verdim. 1 yaşına kadar kullanamıycaz ama olsun bulunsun
arkadaşlar bende sevi bebeden mikrofiber yorgan aldım nevresim takımı ve pike olarakta funna baby den 2 takım aldım birisi bu diğerini de eklerim daha sonra
çok güzelmiş güle güle kullansın bebişin. ben de netten kaztüyü yorgan ve yastık siparişi verdim. 1 yaşına kadar kullanamıycaz ama olsun bulunsun
teşekkürler yesica,sen de güle güle kullan aldıklarını bebeğinle sağlıklı günlerde.opuyorumnanaktan
Ya peki arkadaşlar 1 yaşına kadar ne kullanılacak ben anlamadım gitti yaa.herkesin yorumlarını okudum ama anlamadım şimdi..benim bebiş kısmetse ağustosta doğcak.şimdi akşamları yatarken neyle örtcem ilk zamanlar.e sonra 3 ay sonra kış olcak.o zaman ne yapcam.yorgan filan önerilmiyo diyonuz.yorgan kullanmayanlar lütfen akıl versinler ne kullanıcaz..
Ya peki arkadaşlar 1 yaşına kadar ne kullanılacak ben anlamadım gitti yaa.herkesin yorumlarını okudum ama anlamadım şimdi..benim bebiş kısmetse ağustosta doğcak.şimdi akşamları yatarken neyle örtcem ilk zamanlar.e sonra 3 ay sonra kış olcak.o zaman ne yapcam.yorgan filan önerilmiyo diyonuz.yorgan kullanmayanlar lütfen akıl versinler ne kullanıcaz..
Yaz aylarında penye battaniye kullanabilirsin
uyku tulumları var daha güvenli yorgana oranla.
ben kışa doğru oğluşuma güzel bi uyku tulumu alıcam inşallah. boğulma ihtimali olmasın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?