Kimse kusura bakmasın ama el emeği diye başlık açıp da beğeni bekleyenlerin genelde bu mu yani diye hayretle bakıyorum ama sizin yaptıklarınız gerçekten çok hoşuma gitti keşke buradan da devam etseydiniz yaptıklarınızı paylaşmaya. Fal kurabiyesi tarifi arıyordum bu aralar çok sevindim görünce bir de boyalı yumurtalara bayıldım şimdi blogdan bakayım ama buradan sormak daha kolay olurdu... Umarım yorumumu görürsünüz ve paylaşımlarınıza devam edersiniz, kolay gelsin, ellerinize sağlık.
merhaba 6 aylık hamileyim bende çok hoş fikirler veriyosunuz teşekkürler öncelikle. Ben bebek çikulatası yapmak istiyorum. Yani çikulataları oluklu folyo denen kağıtla kaplamak istiyorum. Pastanelerdede hazır var bu çikulatalardan ama hem kendim yapmak hemde maliyeti düşürmek istiyorum. Bu oluklu folyo denen kaplama kağıdını nereden bulabilirim bilginiz varmı ve fiyat olarak pahalımıdır bilgilendirirseniz sevinirim.
merhaba 6 aylık hamileyim bende çok hoş fikirler veriyosunuz teşekkürler öncelikle. Ben bebek çikulatası yapmak istiyorum. Yani çikulataları oluklu folyo denen kağıtla kaplamak istiyorum. Pastanelerdede hazır var bu çikulatalardan ama hem kendim yapmak hemde maliyeti düşürmek istiyorum. Bu oluklu folyo denen kaplama kağıdını nereden bulabilirim bilginiz varmı ve fiyat olarak pahalımıdır bilgilendirirseniz sevinirim.
mesajınızı gönderdim yine de araştırmalarımı tam yapınca yapabildiklerimi burdan yayınlayacağım. umarım o zaman size daha fazla yardımcı olacağım. iyi akşamlar :)meraba.banada desenli folyoyla alakalı linkleri atar mısınız acaba.bnde hastane için onlardan hazırlamak istiyorum.bide fatihte bebek süsleri ve malzemeleri satan yerler varmış.biliyosanız beni bilgilendirirseniz sevinirimmm..
işte bunlar benim kızımın diş buğdayı için yaptığım diş buğdayı süsleri. seramik hamurunu bir blog adresinden gördüm ve o tarife göre yaptım. gerçekten çok kolay oldu hamurun yapılışı ama diş kalıbım olmadığı için yapmam uzun sürdü. buna rağmen hamur öyle kolay kurumuyor yani istediğiniz kadar uğraşın düzenlemekle kurumadan işlerinizi halledebiliyorsunuz. benim burdaki bir hatam yaptıklarımı fırınlamamam oldu. umarım sizlere bir fikir verebilir. başka bebek süsleri hakkında bilgi almak isterseniz bana burdan ulaşabilirsiniz. bebek şekeri yapımı, kapı süsü yapımında yardımcı olabilirim. umarım blog sayfam açılır da ordan diğer yaptıklarımı da görebilirsiniz.
Eki Görüntüle 168396 Eki Görüntüle 168410 Eki Görüntüle 168409 Eki Görüntüle 168408 Eki Görüntüle 168407 Eki Görüntüle 168406 Eki Görüntüle 168405 Eki Görüntüle 168404 Eki Görüntüle 168403 Eki Görüntüle 168402 Eki Görüntüle 168401 Eki Görüntüle 168400 Eki Görüntüle 168399 Eki Görüntüle 168398 Eki Görüntüle 168397 Eki Görüntüle 168411
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?