ayy ben çok beğendimm bunlarıı valaa yapmaya çalışıcamm kendi emeğimden daha değerli olamaz oğlum içinn şimdiden allah razı olsunnn listemi yaptım en yakın zamanda başlıciiimmm:)))9
Sevgili HOLAA, sana katılmadan edemiyorum. Kendi emeğimizden daha kıymetli olmuyor. Ayrıca beğenmene de çok sevindim. Allah hani derler ya bir avazda kurtarsın seni ve bebeğini de! Sağlıklı doğumlar diliyorum. :)
gerçekten tüm çalışmalarını ağzımın suyu akarak okudum hepside çok güzel bende çok özendim. çocukların analı babalı büyüsün inşallah. iki çocukla nasıl bunları yapabildiğinide düşünmedim değil.
bende bebek kurabiyesi yapmak istiyorum ama şu marşmelovlu olanlar ne kadar dayanıyor acaba ne kadar sürede tüketmek gerekir. doğumdan önce yapsam bayatlarmı yoksa taze kalabiliyorlarmı? fikir verirseniz sevinirim
Sevgili kkelebekk öncelikle yazını yeni gördüğüm için özür dilerimslm topiğine bayıldım burdan bloguna ordan da face sayfana ulaştım artık sürekli takipçinim
ben 8 aylık evliyim ve de 8 aylık hamileyim
düğün borçlarını ödemekten oğluma istediğim gibi hazırlık yapamıorm:105::85:
geçenlerde sayfandan heveslenip evde bi şeyler denemeye karar verdm
Eki Görüntüle 349312
kına gecemden kalan sepetim
düğünde kullanmadıgm absürd bi gelin çantam ve birsürü tül var bunlarla neler yapabilirim
bana biraz fikir ver lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?