Bebek odalariniz...

Taşınacağız vs. diye bende önce park yatak aldım sonra küçük bir odamız vardı eşim onu boyadı eski dolabı boyatalım derken çok uygun bir takım bulduk halısıydı perdesiydi bir odası oldu, park yatağı yanımda yatsın diye odama aldım, mutfakta sterilizatörler biberonlar yani evin heryanını beyefendi istila etti hadi kızlar görsün diye bir resim çekeyim dedim oda tanınmaz halde karmakarışık olmuş utandım valla...Bebişlerinizin odaları çok güzel olmuş güzel günlerde kullanın Allah içinize sindirsin...

hadi sen de fotoğrafını çek de koy buraya bebiş de güle güle yatsın
aslında benim de bekarlıktan kalma çok güzel bir dolap ve şifonyerim var tek kişilk baza ve eflatun güzel bir halım var dolapları boyatıp oda yapabiliriz bazayı da büyüyünce kullanır nasılsa veya senin gibi eski dolapları atıp yeni bişey de alabilirim nasılsa bu dolapları da taşıyıp duruyoruz bak aklımı çeldiniz şimdi

kızlar bu arada mobilyaların fiyatlarını da verir misiniz?

bu0226us6.jpg

bu0226us6.c7347bff95.jpg

[
bu0227nw1.bdcd59b97b.jpg

bu0227nw1.jpg

bu0226us6.jpg

bu0226us6.c7347bff95.jpg
canım iyigünlerde saglıkl abüyüsün bebişin odasında.çok güzel çok cici olmuş emeğine sağlık..

bizde bugün aldık 1ay sonra eve gelicek koyıım fotolarını
14092008341lr4.th.jpg

14092008343nr5.th.jpg

14092008344tj0.th.jpg

KISLLAR BEBEĞİM YOK AMA VALLA KISKANDDIM BAK ALLHIM SEN HEPSİNNİ Sağlıklı büyümek nasip ett

inciboncuk arkadaşım güle güle büyüt bebeğini odasında hele süngerbob harika olmuş hayranı olarak direk dikkatimi çekti

kızlar hepinizin ki çok harika özendim valla yerimiz dar olmasa bende oğluşuma oda hazırlıycam ama malesef şimdilik park yatakta ve yanımızda yatıyo nabiim biraz büyüsün bi kaç ay içinde ev almayı düşünüyoruz o zaman oğluşumada ayarlarız.

kızlar odalara bayıldım walla bende şablon bakıyorum duvarları iki renk yapayım istiyorum altı boncuk mavisi üstü buz mavi araya da beyazlı mavili bi bordür bulayım diyorum duvarlara da şablonlarla hayvanlar çiçekler falan yapayım diyorum çok cıngıl cıngıl olmaz dimi??

megilara odanız hayırlı olsun güle güle büyüsün bebeğin.. çok tatlı odası özellikle lambanıza bayıldım bide kapısında ismi yazıyorya nerden aldın canım onları

megilaracım ben de bayıldım odanıza lambası kapı süsleri de harika güle güle büyüsün odasında
kızımızın yazıcısı da var bu arada:)

kapının üzerindeki harfler praktikerde var canım
kızımızın şimdilik yazıcıyla işi olmuyor o nedenle okula gidene kadar bize izin verdi
masasını biz kullanıyoruz

Back
X