Doğuma Hazırlık Bebek odası doğuma ne kadar kala hazırlanmalı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cnm zaten ancak 1 aya teslim ediyolar mobilyayı..tabi fabrikasyon çalışan bir yerden alıcaksan daha kısa olucaktır muhakkak.ama boya kokusu cidden çok ağır.ben 8. ayımı bitirdi sadece kıyafetlerini yerleştirmek kaldı.sana şu kadar söyliyim..30dan sonrası ağırlaşıyo insan..hele 32,34 falan gitgide yerinden kalkasın gelmiyo.7.ayda basla hazırlıklarına sen.zaten zırt pırt derken 1 ay sürüyo.ben tüm kıayfetlerini yıkarım ütülerim 1 günde çantmıda hazılarım demiştim ama 1 hafta sürdü.yıkadım kurumadı kalorifer üstünde kuruttum,ütüsünden nolcak yarım saatte biter demiştim 3,5 saat sürdü.minik minik şeyler çok vakit alıyo ve insana sinir basıyoohaoldumsmileohaoldumsmile

Bende 21.haftamdayım bu haftasonu bi araştırayım diyorum,geçen haftasonu yeni öğrenebildik cinsiyetini alınmış bir iğnemiz yok.bende boya ve erken doğum riskinden dolayı 7.ayda hazır olmasını düşünenlerdenim.hem boyanın kokusu geç çıkıyor,beğenip oda ona göre boyanacak.bu haftasonu beğenip 2 3 hafta snra alırım diye düşünüyorum sonra teslimat 1 ay sürebiliyomuş bazı yerlerde beklerken odayı boyatırım diye düşünüyorum.7.ayı bulur hazır olması bence.

31 haftalık gebeyım Üfek tefek eskıkler dıŞında her Şey bıtmı.bence son aya bırakmayın son ay zor gece bılıyor

Arkadaşlar bende 28.haftamdayım. mobilya siparişini verdik. 2 haftaya kadar getirecekler. 30.haftamda hazır olacak ama henüz kıyafet pek almadık. ondan bundan gelen hediyeler var sadece...mobilyam gelince tüm eksiklerini tamamlamaya çalışıcam oğlumun.yıkamak ütülümek dediğiniz gibi vakit alabilir. sindire sindire yapmak en iyisi sanırım.

ben 26+1 haftalıgım ve yatağını kurduk kıyafetlerini aldık.bir tek yıkanıp ütülenmesi kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…