Doğuma Hazırlık Bebek odası hazırlığı için en uygun zaman sizce hangisi??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende kücük esyalarini yavas yavas aliyordum doguma 5 hafta kala mobilyalarini da aldik yerlestirdik her seyi tamam bir kendisi eksik simdi icim cok rahat hastanelikleride ayirdim kafamda hic bir sey kalmadi yoksa geceleri uyuma giriyordu

45 gün mobilyanın yapılma süresi,
daha sonra 1 ayda havalandırılması gerek diyorlar
cok uzun değil mi bu süre ?

of kızlar ya şuan 34+6 haftalığım ve hiç bişeyim yok. annem aldırmadı çünkü :(
bide araya ramazan girince öyle kaldı.zaten oda takımı almıcam.sadece yatak alıcam.alacağım şeyleri netten inceliyorum. haftaya haftasonu kısmetse eminönüne gitcez.ordanda alıcaz tabi.şuan tek beni düşündüren olay artık ağırşatığım için hemen yoruluyorum. eminönünde naparım bilmem :(
ramazan olmasaydı 1 ay önce almıştık ama işte. neyse Allah sağlıkla kucağıma versinde bebeğimi yatağı geç gelsin :)
bu arada sizi okuyunca epey bi panikte olmadım değil hani...

KISLAR BENDE SADECE KIYAFETLERİNİ ALDIM O DA ÇOK DEĞİL YATAĞINI FALANDA ALMADIM BENİMDE AZ KALDI SANA KATILIYORUM h_l_c ağırlaştım ki sorma aynen dedğin gibi nasıl alacaksan bende yoruluyorum artık allah yardımcımız olsun evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşlah.

çok imreniyorum ya kızlar benimde olacakmı acaba? bende bişey yok ama ara ara nette gezip oda falan beğeniyorum. inşallah oğlum olursa adına bulut koyacağım, bide bebek odası gördüm bulutlu onu alacağım :emir_bebek:
kızım olursada format melek olacak alkisalkisalkis

32. haftada al derim çüünkü ağırlaşıyorsun hareketlerin kısıtlanıyor.

aldıklarını yıkayıp ütülüyceksin yerleştireceksin çok zamn alıyor birde mobilya kokusunun çıkması uzun sürüyor.

katiliyorum bayanlar size yoksa agirlasiyorsun cok zor oluyor hersey tabi yardim edenleriniz cok olur ama insan istiyorki ben yikayayim bebisimin kiyafetlerini ben ütüleyeyim yerlestireyim hepsi ayri bir zevk birde bebegin erken gelme ihtimalide olabilir

KISLAR BENDE SADECE KIYAFETLERİNİ ALDIM O DA ÇOK DEĞİL YATAĞINI FALANDA ALMADIM BENİMDE AZ KALDI SANA KATILIYORUM h_l_c ağırlaştım ki sorma aynen dedğin gibi nasıl alacaksan bende yoruluyorum artık allah yardımcımız olsun evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşlah.

al bendende o kadar canim, sunun surasinda ne kaldi ama malesef bugun ogrendimki kayinvalidem demis esime doguma 1 hafta kala herseyini alacakmisiz pehhh

iki gun once komsunun bebegi 6 aylikken vefat etmis karninda. onu duydu iyice korkuyor. simdiden almayalim diyor, onlarda hakli ama ben istiyorum yaaaaaaaaaaaa

al bendende o kadar canim, sunun surasinda ne kaldi ama malesef bugun ogrendimki kayinvalidem demis esime doguma 1 hafta kala herseyini alacakmisiz pehhh

iki gun once komsunun bebegi 6 aylikken vefat etmis karninda. onu duydu iyice korkuyor. simdiden almayalim diyor, onlarda hakli ama ben istiyorum yaaaaaaaaaaaa

asLında hersey kader be kızlar ben bu konuyu acalı cok bı zaman olmadı ama bu zaman ıcınde cok sey deısebılıor . :(:( allaha cok sukur bebegımle ılgılı bı problem yok ama eşimle ayrı yasamaya basladık ailesi daha dogrusu annesi aramızı bozdu klasık kayınvalıde sendromları kötu kalplı bı kayınvalıdem var ve dusunun 29+2 hamıleyım ayrılma eşiğindeyiz ve ben annemlerdeim..şimdi ise ne yapacagımı bılmıyorum kıyafetlerınn bı kısmı hazır odasına gelınce alamıyorum alsam ne yapacagım durum ne olacak bellı deıl ayrılacakmıyız yoksa barısacakmıyız bılemedıgım ıcın mobılyaları alamıyorum ama durum cok ciddi ayrılık görunuyor :(:(:( annesini asla affetmicem.....:gitme::gitme:

aslında hersey kader be kızlar ben bu konuyu acalı cok bı zaman olmadı ama bu zaman ıcınde cok sey deısebılıor . :(:( allaha cok sukur bebegımle ılgılı bı problem yok ama eşimle ayrı yasamaya basladık ailesi daha dogrusu annesi aramızı bozdu klasık kayınvalıde sendromları kötu kalplı bı kayınvalıdem var ve dusunun 29+2 hamıleyım ayrılma eşiğindeyiz ve ben annemlerdeim..şimdi ise ne yapacagımı bılmıyorum kıyafetlerınn bı kısmı hazır odasına gelınce alamıyorum alsam ne yapacagım durum ne olacak bellı deıl ayrılacakmıyız yoksa barısacakmıyız bılemedıgım ıcın mobılyaları alamıyorum ama durum cok ciddi ayrılık görunuyor :(:(:( annesini asla affetmicem.....:gitme::gitme:

[sıze="2"]ve kocamı çok özledim... :( :( :([/sıze]

aynen canım benim annem işte böle şeyler duyunca şimdiye kadar bekletti. biz çok şükür yatağını seçtik. p.tesi yada salı gelcekmiş..kızlar saraçhaneyi tavsiye ediyorum.orda çok uygun marka ürünler var.mobilya beşik,park oyun,bebek arabaları gibi büyük şeyler var. benim aldığım mağza ise teslimatta bi sorun çıkartmazsa onuda tavsiye edeceğim.
yarında kısmetse havuzlu hana gideceğiz.kıyafet filan almak için.....
allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. hazırlıklar yetişmezse yetişmesin. nasıl olsa olur onlar.
Allah olmayanlarada evlat sevgisini tattırsın.
bebişi olmayanları memorail'ı tavsiye ediyorum. hale hanım. tek geçerim. zaman ve para kaybetmek istemiyosanız mutlaka bi görüşmeye gidin..................:nazar:

Walla arkadaşlar bende 22+2 haftalığım ama beşiğini (park yatak),yorganını,yastığını,hastane çıkışı bir kaç zıbın takımı,battaniyesini aldım insan kendine söz geçiremiyor :)herşeyi alası geliyor :kedi:

bebek mobilyası bence 2- 3 ay önce alınmalı. Mobilya nın havalandırma, temizle süresi de göz önünde tutulmalı.. alınan eşyalar yıkanacak yerleştirilecek. herşeyi hazır olmalı bence doğum dan önce .

Biz de bu hafta eksiklerimizi tamamladık. Park yatak, uyku seti, nevresim takımları, ana kucağı, bebek arabası hepsini aldık çok şükür. Şu an hepsi paketinde duruyor.Yatağını kurmadık; daha çok erken.
Hayırlısı bakalım :nazar:

yaw benim kayınvalidem de erken niye şimdiden alıyorsunuz diyor..biz de 26 haftadayız..son üç ay ağır olurum gezemem iş yapamam diye başladık alışverişe..benim anlamadığım şu : yani garantisi mi var ki 9 aylık bebek kaybedilmiyor mu veya doğduktan sonra da kaybedilmiyor mu?? ilk 3 ay tamam kayıplar sık yaşanabiliyor. ama gelmişsin 5. 6. aylara..

yaw benim kayınvalidem de erken niye şimdiden alıyorsunuz diyor..biz de 26 haftadayız..son üç ay ağır olurum gezemem iş yapamam diye başladık alışverişe..benim anlamadığım şu : yani garantisi mi var ki 9 aylık bebek kaybedilmiyor mu veya doğduktan sonra da kaybedilmiyor mu?? ilk 3 ay tamam kayıplar sık yaşanabiliyor. ama gelmişsin 5. 6. aylara..

evet bizde çok erken bakmaya başladık.. 4. ayda hemde. Allah'tan o zamanlar bakmışız ocakta sipariş verdik. Sağolsun mobilyacı 3 postada anca getirdi. Şuan bile halısı eksik üretimde dediler hala getirecekler :) Kokusu çok ağır değildi ama ara ara hissediliyor mobilya sonuçta ve kalite belgeleri olmasına rağmen havalandırmak şart. Çalıştığım için herzaman vakit bulamıyorum. Haftasonları yıkayıp yerleştiriyorum kıyafetlerini.

Back
X