Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KISLAR BENDE SADECE KIYAFETLERİNİ ALDIM O DA ÇOK DEĞİL YATAĞINI FALANDA ALMADIM BENİMDE AZ KALDI SANA KATILIYORUM h_l_c ağırlaştım ki sorma aynen dedğin gibi nasıl alacaksan bende yoruluyorum artık allah yardımcımız olsun evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşlah.
al bendende o kadar canim, sunun surasinda ne kaldi ama malesef bugun ogrendimki kayinvalidem demis esime doguma 1 hafta kala herseyini alacakmisiz pehhh
iki gun once komsunun bebegi 6 aylikken vefat etmis karninda. onu duydu iyice korkuyor. simdiden almayalim diyor, onlarda hakli ama ben istiyorum yaaaaaaaaaaaa
aslında hersey kader be kızlar ben bu konuyu acalı cok bı zaman olmadı ama bu zaman ıcınde cok sey deısebılıor .allaha cok sukur bebegımle ılgılı bı problem yok ama eşimle ayrı yasamaya basladık ailesi daha dogrusu annesi aramızı bozdu klasık kayınvalıde sendromları kötu kalplı bı kayınvalıdem var ve dusunun 29+2 hamıleyım ayrılma eşiğindeyiz ve ben annemlerdeim..şimdi ise ne yapacagımı bılmıyorum kıyafetlerınn bı kısmı hazır odasına gelınce alamıyorum alsam ne yapacagım durum ne olacak bellı deıl ayrılacakmıyız yoksa barısacakmıyız bılemedıgım ıcın mobılyaları alamıyorum ama durum cok ciddi ayrılık görunuyor
annesini asla affetmicem.....:gitme::gitme:
al bendende o kadar canim, sunun surasinda ne kaldi ama malesef bugun ogrendimki kayinvalidem demis esime doguma 1 hafta kala herseyini alacakmisiz pehhh
iki gun once komsunun bebegi 6 aylikken vefat etmis karninda. onu duydu iyice korkuyor. simdiden almayalim diyor, onlarda hakli ama ben istiyorum yaaaaaaaaaaaa
yaw benim kayınvalidem de erken niye şimdiden alıyorsunuz diyor..biz de 26 haftadayız..son üç ay ağır olurum gezemem iş yapamam diye başladık alışverişe..benim anlamadığım şu : yani garantisi mi var ki 9 aylık bebek kaybedilmiyor mu veya doğduktan sonra da kaybedilmiyor mu?? ilk 3 ay tamam kayıplar sık yaşanabiliyor. ama gelmişsin 5. 6. aylara..