Doğuma Hazırlık Bebek odası için en mantıklı karar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bizimde dünyaya merhaba demeye 5 haftamız kaldı, ben de bir park yatak aldım evin içindeki renklere uygun krem rengi bir taneyi araya taraya buldum, başka da bir eşya almadım (bir de bebek arabası tabi) eşyaları için " 2 büyük insanın eşyası sığdığına göre eve ona da bir yer açarım" diye düşünerek bir kaç yer planlıyorum ev içinde :) Ha bire uyuyacağı için bana yatak yeterli gibi geldi, onun dışındaki mobilya tarzı şeyleri almak hiç aklımın ucundan geçmedi, sanırım kişiden kişiye değişiyor bu hazırlık meselesi. Ben doğduktan sonra ihtiyaca göre hareket etmeyi planlıyorum, sen de eminim bebeğin için en uygun ortamı oluşturacaksın, kolay gelsin :)

benim kızım 6 aylık oldu bende sizin gibi düşüerek oda yapmamıştım eşyalarını kendi dolabıma yerleştirdim park yatak aldım evim 2+1 oturma odasını misafir için gerekli görüyordum neyse kızım doğdu ve hiç bitmeyen ihtiyaçları başladı meğer doğmadan önce aldıklarım hiçbirşeymiş.. aldıkça eşyalar yığılmaya başladı ve odama sığmamaya başladık kızımın eşyaları bizimkilerden çoktu resmen en sonunda oturma odamı iptal etmek zorunda kaldım ve odasını aldım yerleşince bir oh dedim herşeyin yeri var artık o karma karışık görüntü gitti ben pişman oldum en baştan oda yapmadığıma bence imkanınız varsa oda yapılmalı bebek eşyası diyip geçmeyin bir büyükten çok daha fazla yer kaplıyorlar bir karış boylarıyla

Sepet beşikleri ancak 1 yaşına kadar kullanabilirsin. Belki biliyorsundur ama söylemek istedim .

Benim 17 yaşında bu sene unv. Sınavlarına gircek bir kızım var ve ben 2. Hamileligim ı yaşıyorum evim 3+1 kızımın odası bizim odamız oturma odası ve salon kızım 9 10 yaşlarında olsaydı oturma odasını bozup yeni gelen bebeğime oda yapardım ama şu an gerek görmüyorum zaten oturma odamda 2 tane yatak gibi büyük cekyat ları var ve tv. Çoğunlukla büyük kız cekyatta tv izleyerek yatıyor bir kaç sene sonrada unv.bitecek iş hayatı vs yani büyuk kızımın odasını kullanır ilerde diye düşünüyorum hiç kullanmasa ekyatta bile yatar dolap olarak evde gömme dolapları var yani eşya koymak sorun olmayacak sizce nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…