Doğuma Hazırlık Bebek odası için fikirlerinize ihtiyacım var..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bozden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
60
0
86
İstanbul
Kızlar eşim Çileğin dream bebek odasını istiyor bende mobilyacılar çarşısında beğendiğim beyaz oda takımını.Kızımız olacak inş.Büyüyen beşikli bir takım düşündüğümüzden uzun süre kullanabilmesini istiyoruz.Ama oda takımı çok yeşil ve çok bebeksi geliyor yani ilk başlar için güzel ama ilerde büyüdüğünde sırıtır ,kızımda beğenmez gibi geliyor.Beyaz oda ise daha sade ve daha şık tabii kulpları değişecek onlarda beyaz ve sade olacak..İki odanında resmini ekliyorum çok kararsız olduğumdan sizinde fikirlerine ihtiyacım var lütfen yardım edin..

Eklentiler

• $dream.webp
    $dream.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 104
  • $denizbebe.webp
    $denizbebe.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar eşim Çileğin dream bebek odasını istiyor bende mobilyacılar .çarşısında beğendiğim beyaz oda takımını.Kızımız olacak inş.Büyüyen beşikli bir takım düşündüğümüzden uzun süre kullanabilmesini istiyoruz.Ama oda takımı çok yeşil ve çok bebeksi geliyor yani ilk başlar için güzel ama ilerde büyüdüğünde sırıtır ,kızımda beğenmez gibi geliyor.Beyaz oda ise daha sade ve daha şık tabii kulpları değişecek onlarda beyaz ve sade olacak..İki odanında resmini ekliyorum çok kararsız olduğumdan sizinde fikirlerine ihtiyacım var lütfen yardım edin..

Canım bence beyaz takım çook güzell tam bi melek odası gibii :61::69:

Son düzenleme:
bencede beyaz çok hoş görüntü olarak. dolabı falan çok şıkmış. :31:
bayıldım. güle güle büyüsün bebeğin

bencede beyaz olan çok hoş,bizde aynı problemi yaşadık eşimle oda konusunda ve o kazandı :) desenli,renkli bi bebek odasını tercih ettik çünkü eşim desenlerin,renklerin vs. bebeğin gelişimi için çok yararlı olduğunu savunuyor..

bencede beyaz olan çok hoş,bizde aynı problemi yaşadık eşimle oda konusunda ve o kazandı :) desenli,renkli bi bebek odasını tercih ettik çünkü eşim desenlerin,renklerin vs. bebeğin gelişimi için çok yararlı olduğunu savunuyor..

kızlar sormayın ne bu çilemiz hep bir anlaşamayacağın nokta çıkıyor :)evlenirkende koltuk renginde takılmış kalmıştık :49: erkekler asla bizim gibi ayrıntılı düşünemiyor ve çok dik kafalılar...Bir bayanın bakış açısına sahip değillerki..Mesela beyaz takımın dolabının ortasında bir sürü çekmece var bende şifonyer istemiyom odam küçük die sadece bir dolap,bir beşik alıcam.Dolayısıyla bebeğin tüm kıyafetleri küçük onu asacak halim yok en kullanışlı olan bol çekmeceli olan....Hem rengaren bir odayı bakalım büyünce çocuk beğencekmi ?Nevresimi, duvar rengi,halı gibi aksesuarlarla zaten renklenir oda..Ama gel gelelim bizimkini nasıl ikna edicez.:61:Dua edin kardeşler valla :))

Kızlar eşim Çileğin dream bebek odasını istiyor bende mobilyacılar çarşısında beğendiğim beyaz oda takımını.Kızımız olacak inş.Büyüyen beşikli bir takım düşündüğümüzden uzun süre kullanabilmesini istiyoruz.Ama oda takımı çok yeşil ve çok bebeksi geliyor yani ilk başlar için güzel ama ilerde büyüdüğünde sırıtır ,kızımda beğenmez gibi geliyor.Beyaz oda ise daha sade ve daha şık tabii kulpları değişecek onlarda beyaz ve sade olacak..İki odanında resmini ekliyorum çok kararsız olduğumdan sizinde fikirlerine ihtiyacım var lütfen yardım edin..

canım bende aynı sıkıntıyı yaşamıştım. bizde senin beyazın krem rengini aldık. kulpları şimdilik kedicikli ama sade kulplarımızda var. değişebilir yani. bencede eşini ikna et. hayırlı doğumlar...

o iki odaya bizde baktık ama biz çilektekini tercih etmek zorunda kaldık diğeri eve kadar getiremiyordu ev uzak olduğu için. bende beyaz odaya bayılmıştım çok şık ve çok kaliteliydi. kulpları benimde dikkatimi çekmişti daha şık bir kulp seçilebilir. kesinlikle beyaz oda derim bende.

Ben de beyazı beğendim.Bizim bebek odamız da bu hafta gelecek.Aynen senin gibi düşündüm.Çilek in takımları güzel ama dediğin gibi çok bebeksi.Birkaç sene sonra bıkabilir.Biz de beyaz yaptırdık.En azından hemen dedğiştirmemiz gerekmez.

bence beyaz takımı alın derım 1,5 bucuk aylık kızım var senın gıbı bende buyuyen yatak aldım cunku bır sure yatacak orda ve sade ama sık bır beyaz takım aldık,bebeklı cıcılı bısey dedıgın gıbı ozellıkle buyuyen yatagı olacaksa hos olmaz ılerleyen yasında hoslanmayabılır ve degıstırmek zorunda kalırısınız.....hatta erkek bebegın olsa bıle onada gıder beyaz takım.....dolabı,sıfonyerı ayrı sık oluyor beyaz olunca hem de agır bır takım hosluk acısından...ben aldım ıyıkı beyaz lamısım dıyorum hıc pısman olmadım.....

bence ikiside çok hoş ama çilek odası daha şirin tam bebek odası. ama kullanışlılık açısından beyaz daha iyi. anlayacağın bende kararsız kaldım. ne de olsa terazi burcuyum kafanı daha fazla karıştırmayım:3:

BEYAZZZZZ
supermıs gercekden
bence ıkna kabılıyetınızı kullanın :1:

canım beyaz guzel bende angel bebek odası aldım kızıma cok memnunum bır bak ıstersen netten

senin odanda güzelmiş canım ama babamız pembeye karşı herşey pembe olcak die aklı çıkıyor :1: beyaz oda içinde ikna edemedim hala napıcam bilmiyorum.Bu akşam tekrar şansımı deneyecem ama olmazsa mecburen çileğe kalıcam :43:

bende çileğin safari odasını kullanıyorum çok kaliteli.
bu arada beyaz takımda çok hoş.
ama çileğin stikerlarını sökebilirsinizn zamanla bebeğiniz büyğdüğünde.

tatlım ben de çok araştırdım baktım ama çilekten birtürlü vazgeçemedim
hem daha güvenli kaliteli geliyor hem de fiyatı uygun
genelde fikirler beyaz takımdan yana ama ben nasipse bu hafta içinde çilek dream ı alıcam
sana da kolay gelsinn :)

Back
X