• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek odası mi? Genç odası mi?

oyas23

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
179
63
13
39
Arkadaşlar yeni bebeği doğacak yada doğanlar yardım edermisinz? Şimdi ben dusunuyorum da bebek odası takımı alsam 2 3 sene sonra genç odası almak isticem bu sefer elimde kalicak e şimdi genç odası ve sepet beşik alsam 1 3 yaş arası çocuk nerede yaticak?

Son düzenleme:
Arkadaşlar yeni bebeği doğacak yada doğanlar yardım edermisinz? Şimdi ben dusunuyorum da bebek odası takımı alsam 2 3 sene sonra genç odası almak isticem bu sefer elimde kalicak e şimdi genç odası ve sepet beşik alsam 1 3 yaş arası çocuk nerede yaticak?
Ben genç odasi alicam yani çocuk odasi nasıl genç odasi nasil bilemiorm tam olarak ama oğlum beşikte yatmadi pisman oldum aldigima o yüzden genc odasi alip uzun süre kullanmak istiyorum

Zaten 1 yaşından sonra pek besikte yatmak istemedi benm benegm hep yanimizda yatti sizinki nasil olur bilmiorm ama genc odasi bana dhaa mantıklı gelio

Genç odası istiyorum bende ama kafamı karıştıran 1 2 yaşlarında o yataktan düşer yanlarında koruyucu yok

Hiç düsmez yani benmki bizm yatagmzda yatio hiç düsmedi tabi 2 kere gecelrei sıgamadigimzdan bebişi itmisiz yere ama :(( minder koyuyorm yere ben duşsede yumusak zemine düsüyo

mrb. ben de genç odası alanlardanım. bebeğim (Allah herkesinkine uzun ömürler versin) İnşallah büyüyünce bebek odası takımı bebeksi kalacak. ee 4-5 sene sonra da tekrar mobilya alınmaz ki ısraf diye düşünüyorum.

Bir beşik aldım. bir de genç odasından dolap ve şifonyer. genç odasının yatağını almadım. kullanamaz diye. büyüyünce inşallah baza falan alırım. En mantıklı olan bence buydu :)

mrb. ben de genç odası alanlardanım. bebeğim (Allah herkesinkine uzun ömürler versin) İnşallah büyüyünce bebek odası takımı bebeksi kalacak. ee 4-5 sene sonra da tekrar mobilya alınmaz ki ısraf diye düşünüyorum.

Bir beşik aldım. bir de genç odasından dolap ve şifonyer. genç odasının yatağını almadım. kullanamaz diye. büyüyünce inşallah baza falan alırım. En mantıklı olan bence buydu :)

Aynı fikirdeyim bende ama ben ışte beşiktaş istemiyorum direk o takımın yatağını istiyorum bu kafamı karistiriyo

Aynı fikirdeyim bende ama ben ışte beşiktaş istemiyorum direk o takımın yatağını istiyorum bu kafamı karistiriyo
Yatak alip kenarlarina korkuluk takabilirsiniz ayri olarak satiliyor. Buyudugu veya alistigi zamanda cikarirsiniz.

Bu konuyu ben de düşünüyorum, ama şimdi çoğu bebek odasında şöyle bir özellik var; öncesinde beşik gibi olup sonra büyük yatağa dönüştürülebilen beşikler var. Beşiğin üst yan tarafında komodinler var ilk etapta alt alma tezgahı olarak kullanabileceğin ve sonra çoçuk büyüdünde o monteli komodinler çıkıp yatak iskeleti büyüyor,komodinleri de ayrı kullanıyorsun. Bana mantıklı geliyor bu şekilde kullanımı, oyüzden ben bu takımlardan almayı düşünüyorum.

Bu konuyu ben de düşünüyorum, ama şimdi çoğu bebek odasında şöyle bir özellik var; öncesinde beşik gibi olup sonra büyük yatağa dönüştürülebilen beşikler var. Beşiğin üst yan tarafında komodinler var ilk etapta alt alma tezgahı olarak kullanabileceğin ve sonra çoçuk büyüdünde o monteli komodinler çıkıp yatak iskeleti büyüyor,komodinleri de ayrı kullanıyorsun. Bana mantıklı geliyor bu şekilde kullanımı, oyüzden ben bu takımlardan almayı düşünüyorum.

Yigenimede öyle alındı ama o yatakta ilk okula kadar sığar sonrada sigsa bile çok çocuklar kalicak yoksa ilk düşüncem oydu ama ne bileyim dolabı falan sifonyeri biraz çocukça kalicak gibime geliyor

bebeğin hayırlı olsun canım öncelikle bende aynı şeyi düşünüyorum :) kayınvalidem alma diyor ama onu da dinlemek istemiyorum :)) ben oda takımı alayım diyorum ilk önce beşik olarak kullanılan sonra da kenarında ki korkuluk ve alt tarafındaki dolap çıkarılınca büyük yatak olarak kullanılabilen bişey alayım diyorum. bilmiyorum benim ilk bebiş olduğu için çok heveslendim. en az 5 yaşına kadar kullanır. bide zaten ıvırı zıvırı çok oluyor ilerde oyuncağı falan hiç değilse odasında derli toplu durur. sen neye karar verdin

bebeğin hayırlı olsun canım öncelikle bende aynı şeyi düşünüyorum :) kayınvalidem alma diyor ama onu da dinlemek istemiyorum :)) ben oda takımı alayım diyorum ilk önce beşik olarak kullanılan sonra da kenarında ki korkuluk ve alt tarafındaki dolap çıkarılınca büyük yatak olarak kullanılabilen bişey alayım diyorum. bilmiyorum benim ilk bebiş olduğu için çok heveslendim. en az 5 yaşına kadar kullanır. bide zaten ıvırı zıvırı çok oluyor ilerde oyuncağı falan hiç değilse odasında derli toplu durur. sen neye karar verdin
düz beyaz bi takım var kafamda hatta

Ben banya bu araştırdım direk genç odası alicam beşiktaş apmicam sadece sepet beşi bi kac ay yatsın die sonra direk genç odasının yatağında yaticak yanlarına bariyer alicam satiliyo onlarda çocuk düşmesi imkanı yok bole bisi direk ışte erkekte denizli bisi olur ama biraz daha genç işi olucak ışte çocuk odası almicam genç odasını kullansın askere kadar ; ) erkek olacak kesin galiba benimki

Ben banya bu araştırdım direk genç odası alicam beşiktaş apmicam sadece sepet beşi bi kac ay yatsın die sonra direk genç odasının yatağında yaticak yanlarına bariyer alicam satiliyo onlarda çocuk düşmesi imkanı yok bole bisi direk ışte erkekte denizli bisi olur ama biraz daha genç işi olucak ışte çocuk odası almicam genç odasını kullansın askere kadar ; ) erkek olacak kesin galiba benimki
aynen bende senin gibi düşünüyorum 5-6 yaşına kadar kullansa yeter ya da o zaman ki duruma bağlı okula başladığında çalışma masası falan ilave ederim bilmiyorum da erkek olacağını nerden hissettin :)

Ben de sizin gibi düşünenlerdenim. Bebek odası almıcam direk daha büyüğe yönelik mobilyalara bakıcam.
İkeadan almayı düşünüyorum mobilyaları. Yalnız ben beşik alıcam çünkü Bebek memeden kesilene kadar nerde yatacak? Bir de ilk çocuk bunun 2. var, düşünene 3. var. Bebeği yatağımızda yatırmıcam, sakıncalı. Daha sonrasında ikeanın büyüyebilen karyolaları var. Onlardan almak planım ama nasip bakalım.

Benim planlar da böyle :KK46:
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bir avazda kurtarsın inş.

Eşikte apmicam bn yani dua yakalı besinlerden almicam e bebekte çok güzeller var en azından o odasında yer kaplan az ilerde durabilir oyuncaklarını öldürürüm diyorum

Back
X