- 7 Şubat 2016
- 179
- 63
- 13
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben genç odasi alicam yani çocuk odasi nasıl genç odasi nasil bilemiorm tam olarak ama oğlum beşikte yatmadi pisman oldum aldigima o yüzden genc odasi alip uzun süre kullanmak istiyorumArkadaşlar yeni bebeği doğacak yada doğanlar yardım edermisinz? Şimdi ben dusunuyorum da bebek odası takımı alsam 2 3 sene sonra genç odası almak isticem bu sefer elimde kalicak e şimdi genç odası ve sepet beşik alsam 1 3 yaş arası çocuk nerede yaticak?
mrb. ben de genç odası alanlardanım. bebeğim (Allah herkesinkine uzun ömürler versin) İnşallah büyüyünce bebek odası takımı bebeksi kalacak. ee 4-5 sene sonra da tekrar mobilya alınmaz ki ısraf diye düşünüyorum.
Bir beşik aldım. bir de genç odasından dolap ve şifonyer. genç odasının yatağını almadım. kullanamaz diye. büyüyünce inşallah baza falan alırım. En mantıklı olan bence buydu :)
Yatak alip kenarlarina korkuluk takabilirsiniz ayri olarak satiliyor. Buyudugu veya alistigi zamanda cikarirsiniz.Aynı fikirdeyim bende ama ben ışte beşiktaş istemiyorum direk o takımın yatağını istiyorum bu kafamı karistiriyo
Yatak alip kenarlarina korkuluk takabilirsiniz ayri olarak satiliyor. Buyudugu veya alistigi zamanda cikarirsiniz.
Bu konuyu ben de düşünüyorum, ama şimdi çoğu bebek odasında şöyle bir özellik var; öncesinde beşik gibi olup sonra büyük yatağa dönüştürülebilen beşikler var. Beşiğin üst yan tarafında komodinler var ilk etapta alt alma tezgahı olarak kullanabileceğin ve sonra çoçuk büyüdünde o monteli komodinler çıkıp yatak iskeleti büyüyor,komodinleri de ayrı kullanıyorsun. Bana mantıklı geliyor bu şekilde kullanımı, oyüzden ben bu takımlardan almayı düşünüyorum.
bebeğin hayırlı olsun canım öncelikle bende aynı şeyi düşünüyorum :) kayınvalidem alma diyor ama onu da dinlemek istemiyorum :)) ben oda takımı alayım diyorum ilk önce beşik olarak kullanılan sonra da kenarında ki korkuluk ve alt tarafındaki dolap çıkarılınca büyük yatak olarak kullanılabilen bişey alayım diyorum. bilmiyorum benim ilk bebiş olduğu için çok heveslendim. en az 5 yaşına kadar kullanır. bide zaten ıvırı zıvırı çok oluyor ilerde oyuncağı falan hiç değilse odasında derli toplu durur. sen neye karar verdinArkadaşlar yeni bebeği doğacak yada doğanlar yardım edermisinz? Şimdi ben dusunuyorum da bebek odası takımı alsam 2 3 sene sonra genç odası almak isticem bu sefer elimde kalicak e şimdi genç odası ve sepet beşik alsam 1 3 yaş arası çocuk nerede yaticak?
düz beyaz bi takım var kafamda hattabebeğin hayırlı olsun canım öncelikle bende aynı şeyi düşünüyorum :) kayınvalidem alma diyor ama onu da dinlemek istemiyorum :)) ben oda takımı alayım diyorum ilk önce beşik olarak kullanılan sonra da kenarında ki korkuluk ve alt tarafındaki dolap çıkarılınca büyük yatak olarak kullanılabilen bişey alayım diyorum. bilmiyorum benim ilk bebiş olduğu için çok heveslendim. en az 5 yaşına kadar kullanır. bide zaten ıvırı zıvırı çok oluyor ilerde oyuncağı falan hiç değilse odasında derli toplu durur. sen neye karar verdin
aynen bende senin gibi düşünüyorum 5-6 yaşına kadar kullansa yeter ya da o zaman ki duruma bağlı okula başladığında çalışma masası falan ilave ederim bilmiyorum da erkek olacağını nerden hissettin :)Ben banya bu araştırdım direk genç odası alicam beşiktaş apmicam sadece sepet beşi bi kac ay yatsın die sonra direk genç odasının yatağında yaticak yanlarına bariyer alicam satiliyo onlarda çocuk düşmesi imkanı yok bole bisi direk ışte erkekte denizli bisi olur ama biraz daha genç işi olucak ışte çocuk odası almicam genç odasını kullansın askere kadar ; ) erkek olacak kesin galiba benimki