Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bebek odalarınızın mobilya kokusunu nasıl giderdiniz? Bir ay havalandırmak gerekiyormuş ne zaman havalanacak ben ne zaman yıkıyıp yerleştiricem eyy hanımlar var mı bir yolu bu koku nasıl gidecek:)
Ben her şeyi beyaz sabunla sildim ilk önce. Koku büyük ölçüde azaldı. Şimdi havalar sıcak camlar bütün gün açık zaten odasında. Yaklaşık iki hafta oldu mobilyaları geleli koku falan yok şu an. Hemen hemen aynı haftalardayız Kasım'a daha çok var.
Yıkama yerleşme konusunda da acele etmememi söylediler. Ekim'in son haftası gibi yıkayacağız her şeyini ufaklığın.
Ekim sonu geç değil mi o haftafa hastane çantamız hazır olmalı değil mi:) erken doğumdan cok korkuyorum o yuzden belki bu acelem.. Benim odanın kokusu kırılmış gibi geldi çekmecelere kahve karbonat koydum işe yarayacak gibi bakalım