- 22 Ocak 2008
- 3.213
- 4.466
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 kapili dolap ve buyuyen besik senin icin daha faydali olacaktir
Teşekkürler kızlar, bazı arkadaşlarım o kadar uzun yıllar kullanılmıyor normal al diyor bazıları ne gerek var masrafa almışken kaliteli 3 kapılı büyüyen beşikli al uzun yıllar kullan diyor arada kaldım. Galiba 3 kapılı büyüyen beşikli alıcam bu h.sonu bakıcam artık yavaş yavaş bi karar vermek lazım malum çeşit çokmerhaba, bizde 3 kapılı dolap ve büyüyebilen beşikli takım aldık. Benim odamda müsait sayılır ve ev bizim olduğundan dilediğim gibi yerleştirdik şimdiden hazır bile.
Aynen bende içime sinsin istedim yarı fiyatına olanlarda vardı ama yok aklım bunda kalınca bu eşimde ikna olduçok tatlı maşallah. Valla bende beyaz takım bakacaktım ama yinede erkek odası oldu :) mavili mavili. İnsan dayanamıyor amaaan kaç kere doğum yapacağım dedim. İçimde kalmasın odası olsun istedim.
Canım markası ve fiyatı nedir bu takımınNihayet bunda karar verdik newjoy bebek odası..
Newjooy marka cnm sifonyer haric 3 kapılı dolap buyuyen beşik ve yatak 2500 tl sifonyer alirsan 3300 tl nakit fiyatı.. Ama 7 sene servis ve yedek parça garantisi var ayrica ilerde çocuk begenmezse üstündeki kuş ve çizgiler tinerle silinebiliyor.. Parayla ve kalemle çizdim kalem lekesi bezle geçiyor bozuk parada iz bırakmıyor cizilmeyen yapısı var..Canım markası ve fiyatı nedir bu takımın
oda beşiğini de aldım şükür bitti kafamda ki sorular darısı başınıza kızlar
saol cnm amin inşallah cümlemizin ki..Cok guzelmis canim gule gule buyusun insallah :*
Saol cnm daha iyisi sizlerin olsun inşallah..Hepsi cok güzel, güle güle büyüt bebisini, besigi cidden cok güzelmis :)
Amin cnm çok saol.. Senin doğuma az kalmış ne güzel..çok güzellermiş hepsi Rabbim bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. güle güle kullanın inşallah
Amin cnm çok saol.. Senin doğuma az kalmış ne güzel..
bana zaman geçmiyor sanki bir an önce doğum iznine ayrılmak istiyorum ama çok var daha 32. hafta gerçi yıllık iznimide alıcam 30. haftamda ayrılıcam izne daha 15 haftam var :)rica ederim :) çok şükür az kaldı özellikle 25 haftadan sonra zaman çok hızlı geçiyor sabırla bekliyorum prensesimi
bana zaman geçmiyor sanki bir an önce doğum iznine ayrılmak istiyorum ama çok var daha 32. hafta gerçi yıllık iznimide alıcam 30. haftamda ayrılıcam izne daha 15 haftam var :)
Çok güzel bebek odası ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur ben de buralara bakarak mutlu oluyorum darısı bana ve benim gibi isteyenlere eski bir komşum bana beşik vermişti çocuk istediğimiz için kendi daha düşünmediğinden yatak odamda bir kenara koydum parçalarını üzerini örttüm bakarak hüzünleniyorum offf stres beni sıkıyorNihayet bunda karar verdik newjoy bebek odası..