Doğuma Hazırlık bebek odası perdeleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

azalea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
112
1
96
Edirne
arkadaşlar odamızı aldık,ancak perde hakkında hiç fikrim yok,perdelerinizi burdan paylaşırmısınız herkese fikir olsun

ip perdeler şirin duruyor bebek odasında..pembe mavi ...arkadaşım yapmıştı çok hoşuma gitti.

resmi varmı mopsy,bende düşünüyorum ip perde ama,çocuğun dikkatini çekip çekermi acaba diye düşünüyorum,

resim koyRIZ arkadaşım ama odalarının resimlerini koyduğumuz bölümde yani bebeklerimiz ve ciceleri bölümüne bakarsan senin için daha faydalı olur

ben kalın perdesini ikeadan aldım. tül perdesini de kalın perdenin renklerine uygun olarak taçtan aldım. tüllerde taçta ve linenste çok güzel bebek odası perdeleri var. ikeada da çok şirin şeyler var çok çeşit yok ama bir bakın bence

Bende taç'dan ip perde yaptırdım. Altına da delik işli mekanizmalı güneşlik yaptırdım. Üstünede Funna Baby'den kenar süsü aldım. Daha Funna Baby'den aldığım perde gelmedi.

ben de taçtan mekanızmalı bir perde yaptırdım, %50 indirim vardı ancak bitti sanırım.
Onun dışında Çilek'teki perdelere bakmıştım.

Back
X