Doğuma Hazırlık Bebek odası seçiminde yardım istiyorumm :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
sunreir .!.:
Bende özellikle 3 kapılı istiyorum evimde fazla dolap yok sığamıyorum o yüzden. Bende en çok onu beğendim
:KK76: ikinciyi daha aklımdan bile geçiremem uzun bi süre herhalde bakal. ha. rlısı o zamana :KK51:
,3 kapiliyi daha rahat kullanirsin heleki kiz cocukta kiyafetler erkege gore biraz daha detayli oluyorve cok yer gerekiyor esyalar icin komidin sifonyet 2 yasindan sonra yetmez 3 kapili en iyisi uzun sure kullanacaksan 12 13 lu yslara ksdar uc kapiliyi kullanirsin ama iki kapili yetersiz gelir..

hepsi sanırım büyüyebilen beşik bizim beşiğimizde öyle.hepsinde alt açma kısmı var ama yanlarında koruma yok sanırım fotolarda gördüğüm kadarıyla.

4. veya 5. resımdekı.
5. hatta daha sade daha hoşuma gitti. bebek kız değilse daha uygun bence çünkü diğerlerınde pembe renk gördum.

4. veya 5. resımdekı.
5. hatta daha sade daha hoşuma gitti. bebek kız değilse daha uygun bence çünkü diğerlerınde pembe renk gördum.

Bebeğim kız ama zaten çok pembişli bıcır bıcır bir oda istemiyorum biraz büyüyünce beğenmicek çünkü. Arkadaşımın oğlu 3,5 yaşında odasını beğenmiyo bebe odası diye yarış arabası şeklinde yataklardan istiyo bıcırık şimdidenn :)

Aminnnn amiiiinnnn hepimiz saglikla kucatesügimiza aliriz insallah.. Sen ne hissediyorsun peki cinsiyetini? İki hafta sonra haber ver mersk ettim bende :)

Doktor bilmiştir bence ama emin olamamıştır. Kız yada erkek sağlıkla hayırla gelsin inşallah. Bize de haber ver öğrenince
:KK54:

ankara'daki salgına yakalandım benim yediğim hiçbir şey midede durmayınca halsiz düştüm bebiş de etkilendi sanırım ki o da sakinleşmişti :110:
poposunu saklamış kaldırmadı yukarı doktor da bir şey görünmüyor kız büyük ihtimalle erkek olsa görürdük dedi :KK48:
pazartesi 3lü testin sonuçlarını göstereceğim yine bakılsın dedi, eşim kızım diye sevmeye başladı ama babam erkek diye inat ettiği ve doktor da hiç popoyu görmediği için tepki veremiyorum ben şu anda :KK45:
(babam karından yüzükle bakıyor hiç de şaşma olmadı baktıklarında hatta bir kuzenime doktor 9 ay kız dedi babam erkek dedi inatla sonuçta oğlu oldu ve pembeleri giymek zorunda kaldı :KK22: )

Canim 3de benzer model ve çok güzeller
Şimdiden güle güle kullan
Bebek odasi için askisi az çekmecesi, dolap Rafi fazla olan modeller kullanisli oluyor diye biliyorum
Buna gore birini secebilirsin

ankara'daki salgına yakalandım benim yediğim hiçbir şey midede durmayınca halsiz düştüm bebiş de etkilendi sanırım ki o da sakinleşmişti :110:
poposunu saklamış kaldırmadı yukarı doktor da bir şey görünmüyor kız büyük ihtimalle erkek olsa görürdük dedi :KK48:
pazartesi 3lü testin sonuçlarını göstereceğim yine bakılsın dedi, eşim kızım diye sevmeye başladı ama babam erkek diye inat ettiği ve doktor da hiç popoyu görmediği için tepki veremiyorum ben şu anda :KK45:
(babam karından yüzükle bakıyor hiç de şaşma olmadı baktıklarında hatta bir kuzenime doktor 9 ay kız dedi babam erkek dedi inatla sonuçta oğlu oldu ve pembeleri giymek zorunda kaldı :KK22: )

:) Allah sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin

Canim 3de benzer model ve çok güzeller
Şimdiden güle güle kullan
Bebek odasi için askisi az çekmecesi, dolap Rafi fazla olan modeller kullanisli oluyor diye biliyorum
Buna gore birini secebilirsin

Çok sevindim beğenmenizee. Mat renkli tek pencereli ortada pembe halının olduğu olan odayı sipariş verdik. Çok teşekkür ederimm daha daha güzelleri de sizin olsun inşallah.

ankara'daki salgına yakalandıgenelde. yediğim hiçbir şey midede durmayınca halsiz düştüm bebiş de etkilendi sanırım ki o da sakinleşmişti :110:
Hayirlisi olsun :) ama erkekler ikili test zamaninda 12. Hafta gibi gosteriyolar genelde.. Senin gonlunden gecen var mi? :)

Çok sevindim beğenmenizee. Mat renkli tek pencereli ortada pembe halının olduğu olan odayı sipariş verdik. Çok teşekkür ederimm daha daha güzelleri de sizin olsun inşallah.
Güle güle saglikla huzurla kullanan inşallah.
Kaça aldiniz acaba takimi?
Bende alacagim ama bubay sonunda önemli bir sinavim var ondan sonra hazirliklara baslayacagiz. Yani bayramdan sonra.
Ama bizim butcemiz çok değil daha sade bireylere bakiyoruz bu yüzden.

Güle güle saglikla huzurla kullanan inşallah.
Kaça aldiniz acaba takimi?
Bende alacagim ama bubay sonunda önemli bir sinavim var ondan sonra hazirliklara baslayacagiz. Yani bayramdan sonra.
Ama bizim butcemiz çok değil daha sade bireylere bakiyoruz bu yüzden.

Takım 3500 tl uyku seti ve yatağı da 600 tl civarıydı sanırım ama malum burası kayseri pazarlıkla takımı 2750 ye indiler. Uyku seti ve yatağı da aldık 3150 tl ye geldi. . Çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun inşallah.

Takım 3500 tl uyku seti ve yatağı da 600 tl civarıydı sanırım ama malum burası kayseri pazarlıkla takımı 2750 ye indiler. Uyku seti ve yatağı da aldık 3150 tl ye geldi. . Çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun inşallah.
Canim bende kayseriliyim marasta yasiyoruz
Ama mobilyayi kayseriden alacagiz inşallah
Hangi mobilyacidan aldiniz?
Ben internetten kayseri bebek mibilyalarini arastirdim bir iki tane buldum internet sitesi olan. Bir modelde beğendim hatta
Screenshot_2014-09-09-08-21-05.webp
Bun lajivert mobilyanin
Yatagi 3 kapali dolabi uyku seti birlikte 1300 civari dediler. Ama gidip bakmadik daha

Canim bende kayseriliyim marasta yasiyoruz
Ama mobilyayi kayseriden alacagiz inşallah
Hangi mobilyacidan aldiniz?
Ben internetten kayseri bebek mibilyalarini arastirdim bir iki tane buldum internet sitesi olan. Bir modelde beğendim hatta Eki Görüntüle 1241284 Bun lajivert mobilyanin
Yatagi 3 kapali dolabi uyku seti birlikte 1300 civari dediler. Ama gidip bakmadik daha

Burda sanayi tarafında galiba ama adresini tam bilmiyorum zeynep bebe var. Orda çeşit fazlaydı ama fiyat aralığını bilemiyorum. Biz sivas caddesindeki bebecodan aldık. Kayseri park ın karşısında minitto var orası çok uçuk fiyatlar söyledi. Ben zevkime ve keseme göre sadece mobilyayı aldığımız yeri sevdim. İnşallah sizde bulursunuz gönlünüzdekini.

Back
X