Doğuma Hazırlık Bebek odası takımları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

babyonboard

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
66
2
86
49
İstanbul
4.5 aylik gebeyim, aceleci davranmamak icin ve de cinsiyetini bilip ona gore son zamana birakiyorum hazirliklarini.
6 ay olunca odasini almaya karar verdim.Ama oda takimlar acaip pahali pahali olanlari gordukten sonra da ucuzuna el gitmiyor.
simdiye kadar Fatih kral a baktim.stainley and kids.. muhtesem takimlar ama bir takim14 bin lira senağlama
kızlar hem şık hemde hesaplı takımlar varmı onerebileceğiniz.
Bir odamız ve cici elbiselerimiz eksik sayılır

canım bazı arkadaşlar ıkea dan aldılar bakabilirsin oraya bence çok sade ve şıkklar.

14 bin liralık benim evimin bütün mobilya parası yaaww.. anadolu yakasındaysan modokoda kukla bebe var int sitesinden de bakabilirsin çok degişik bodeller var ve nasıl istiyorsan ona görede sipariş alıyolarlar 14 bin liralık olmasa da ordada fiyatlar degişiyo 1500 e de var 5000 e de var modele ve işçilige göre fiyat veriyorlar

mrb bende 33 haftalık hamileyim siparişini yeni verdik. 3000 ytl aldık. 14.000 ytl derken acaba 1.400,00 ytl demek istedin

arkadasim sen türkiyenin neresinde yasiyorsun Istanbulmu? Istanbul ise esim de istanbuldan gelyior ve cok ucuz takimlar var diyor sadece arayip bulacaksin, es dost akrabaya arkadaslarina sordunmu belki onlar sana yardimci olurlar....

merhaba bende takım almak istiyorum ama malum çok pahalı olsun istemiyorum.takımı nerden aldın canım.fiyatı uygun geldi.

zeytinburnunda özyurt mobilya.depo durağında arçeliğin yanında çok güzel büyüyen beşik dolap şifonyer daha gelmedi benimki de salı günü gelecek.kaliteli d öyle 900 tl lik gibi değil tavsiye ederim bi görmeni:1rolleyes:

bende modokoda mutlu bebeden aldım. çok sağlam bi takım. boyası özel bebekler için, kapakları stoperli bırakıyosun yavaş yavaş kapanıyo bebek uyanmasın die :) yatağıda içindeydi takımın. 2700 demişti çok sıkı pazarlıkla nakite 2000 e aldık. erken almanızı öneririm kızlar uzun bi süre mobilya kokusu çıkmıyo odadan.

canım illa takım almak mı istiyorsun hani ben de bebeğime beşik aldım sadece büyüyen karyolalardan yani, bence bebeğe yeterli zaten büyüdüğünde lazım oda, bence boş yere 14.000 vermek gereksiz ama herkesin fikri işte ne desem yanlış anlaşılacak neyse yani oda almak şart değil başka alternatifler de var araştırın bence pek çok kişi beşik veya park yatak alıyor zaten bebeğin ilk zamanlar yatak odasında yatması daha pratik oluyor emzirme açısından tabi tercih meselesi

ben mothercare'den aldım. Standart bebek yatağından biraz büyük. Normalde bir bebek yatağı 2 yıl kullanılırken bu 5 yaşına kadar idare ediyor. Tam takım aldım 2bin ytl civarında bişi oldu. Ama içinin yatağıda dahil. Yatağını yüzü değişebilir coolmax aldım. Araba, ana kucağı, küvet bir iki ıvızır daha aldım şimdilik 3binytl oldu harcamam. Önümüzdeki ayda kıyafet alıcam. Odasını tamamlayınca resmini çekip koymayı çok isitiyorum:hulya:

Yogunluktan ancak yazabiliyorum kizlar. hepinize çok teşekkür ederim ..
gerçekten 14 bin TL yazdım :) inanılmaz ama gerçek.üstelikte bebek odaları ne kadar kullanılır hepimiz biliriz
modokoya gideceğim mutlaka , tavsiyelerinizi değerlendireceğim.
İkea ürünlerini pek sevmiyorum, ofisimi onunla düzmüştüm sonra çok pişman oldum çok çabuk bozuluyor eskiyor.
Neyse kızlar ben iş başına.. kolay gelsin hepinize sağolun

Arkadaşlar ben internetten oyun parkı, yatağını ve uyku setini toplam 260 TL'ye aldım.4 taksit. Şimdi almam gereken bir tane şifonyer başkada bişe almayı düşünmüyorum odasına acaba ben çok mu cimriyim :kedi: Komple oda takımını inş.biraz büyüdükten sonra alırız. Birde kiracı olunca taşınmak filan zor oluyo alkisalkisalkis Rabbim herkesin bebişini sağlık, sıhhat versin.Herkes mutlulukla kullansın aldığı herşeyi inş.

Arkadaşlar bende iki gün önce aldım bebişime oda takımını çarşamba günü gelecek.çok beğendiğim bir büyüyen beşik vardı onu almak için gittim ama sadece büyüyen beşik 700 tl gibi bir fiyat tuttu yatak hariç kendi uyku seti ile beraber.Böyle olunca bende 820 tl gibi bir fiyata komple oda aldım hemde beğendiğim büyüyen beşiğin aplikelerini de verecekler. Takıma 60*120 asansörlü beşik, iki kapılı dolap, şifonyer, yatak, uyku seti, cibinlik ve demiri dahil. Eğer sadece odayı alırsanız yani benim gibi ıvır zıvır a gerek duymazsanız yatakla beraber 760 tl gibi bir fiyata geliyor. Ayrıca öyle dandik bir marka da değil kalite sertifikalarının hepsine sahip. Aldığım oda takımı kampanyada olduğu için bu kadar uyguna geliyor. Bu takımın haricindeki diğer takımlar 1000-2000 tl arası değişiyor. . İnşallah odamız gelince bende resimlerini çekip koyarım.

Arkadaşlar,oğluşumun mobilyasını çilekten aldım.....büyüyebilen beşiği-hem küçük hem büyük yatağı-uyku seti-3'lü dolabı-şifonyeri ve rafı bana 1880'e geldi....ayrıca kraft'ın oyun parkını yatağıyla birlikte 300'e aldım..onun içinin uyku setini kardeşim aldı.....çileğin mobilyasını çok beğendim....antibakteriyel,üzerinde boya yok ....ağaç....Avrupa da hem tasarım ödülü almış hem de bebek sağlığını düşündüğü için ödül almış.....henüz mobilya almamış olanlara tavsiye ederim........

Ayrıca 100 tl ya antibakteriyel halısını aldım.....375 tl'ye storlu perdesini yaptırdım....lambasını ikea'dan getirttim...9.9. tl'ye...perdenin şifonundan çevresine kılıf yaptırdım çok şirin oldu....duvar rafını da(kurbağalı) ve bebek askılarını da ikea'dan getirttim.....duvar rafına 19.90tl ödedim...8'li askıya ise 5.50tl
bebek odasını açık mavi'ye kocam boyadı......(boyacı masrafından kurtuldum) sadece boya masrafı oldu.....o da 30-40 tl arası.....oğluşumun el ve ayak izini yaptıracağım ve duvara asacağım aksesuarı toz'yz as'tan aldım..49.tlye....eski tekli koltuğumu odasına koydum emzirme koltuğu olarak kullanacağım....onun üstüne 1 metre polar kestirdim ve koltuğun üstüne koydum.....Dönencelerinin (biri yunuslu- biri inekli) birini oyun parkına diğerini de odasındaki yatağına astim...onlar hediye olduğu için de parasını bilmiyorum.....
Yani oğluşumun odası hazır.......onu bekliyoruz....hayırlısıyla ..sağlıklı sıhhatli onu bekliyoruz.....

hayırlı olsun, bebeğin çok sağlıklı büyüsün odasında, istanbuldan nerden aldın, ben de mobilya araştırmasına başlayacağım, merak ettim, çok ekonomik olmuş, yeri ile ilgili bilgi verirsen çok sevinirim arkadaşım, teşekkürler.

ah süper buraya da koyarsan resimleri çok sevinirim. ben pek araştırma yapmadım sadece dolaşırken öylesine bakındım bir kaç mağazaya caddebostan taraflarında.ama çıldırmışlar cidden moralim bozuldu acaba hepsi böyle diye
olmuşkende iyi sağlam ve şık birşey olsun istiyorum tabi.

bekliyorum resimleri.
hayırlı olsun ayrıca canım.. birde bebeğinle çeker gönderirsin inşallah sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…