Doğuma Hazırlık Bebek odası takımları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım senin dediğim mobilyacılarrr memleketin en meşhur en pahalı vee enn lüksss mobilyacıları bildiğim kadarıylada sadece elşt semtlerde var bağdat caddesi suadiyede mi neee canım gerekyok o kdar pahalıya sonuçta bebek ve en fazla 7 yıl kullanabilecekkk genç odası olsa neyse gerçi genç odası için bile pahalı

yaaa ben zeytınburnunda oturuyorum. tesadufen gordum bu yazıyı uzerınden cok zaman gecmıs ama... hemen gıdıp bakıcam gercekten cok uygunmus super ya sagol walla opuyorumnanaktan

canım valla bi takıma 14 bin bermek bana görede çok büyük müsriflik olur:umursamaz:..çok çok zengin biri bile olsan sonuçta en fazla 7 8 yıl sonra canın yeni bir genç odası almak istiyor illa o kadar para vermenin bence bir anlamı yok bana göre 3 4 binler bile fazla.lmaz:..en uygunu 2500 bine kadar olanlar..ben evlenirken bile kendime o kadar lık eşya almadım 6 binliralık borca girmiştik 2007 de ve herşeyimizide aldık yani eksik yok şuan..daha işim yok 14binliralık bebeğe 7 yıl yatacağı bişey için o kadar para vereceğim..kaydirigubbakcemile3.ben açıkcası daha fazlasını vermezdim..sonuçta herkes bebeğinin herşeyi iyi kaliteli olsun ister ama bence bu kadarı çok çok fazla...birde bellona ve istikbale bak derim..bide ben çilek odası takımlarında internetten bak istersen sevimli yazan modeli çok beğendim çok hoş..durumumuz müsait olursa bebek olunca ınşallah öyle bişey almak istiyorum...yinede sen bilirsin tabi..herşey maddiyata bağlı böyle şeylerde,herkesin kesesi ayrı..benden sadece bir öneri.....​

nerden aldım tatlım uygunmuş

keşke bursada olsanız arkadaşlar,ben fiyatları duyunca şaşırdım,bursda 2000 liraya çok şık takımlar var,tek yatak büyüenlerden 350 400 ytl,yakınsanız bursaya gelin fıstıklar

bende gittigidiyordan aldım.çokda memnun kaldım.tavsiye ederim.bütçem kısıtlı ve pahalı bişey alamayacaktım sade bir dolapla yatak beğendim.resimdekindende güzel görünüyodu mobilya.firma çok ilgili ve zamanında teslim edildi ürünlerim.410tl tuttu benimki.rresimlerini koyuyorum.belki beğenmeyebilirisn bilemiyorum..
http://img39.imageshack.us/img39/2238/kaliteliucuzbebekbesikkf.jpg
http://img145.imageshack.us/img145/870/36005994.png
http://img20.imageshack.us/img20/5222/941bebekgencodasigardol.jpg
http://img301.imageshack.us/img301/9442/kaliteliucuzbebekbesikk.jpg
ben mavisini aldım .çokda güzel oldu kısacası memnun kaldım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende iki gün önce aldım bebişime oda takımını çarşamba günü gelecek.çok beğendiğim bir büyüyen beşik vardı onu almak için gittim ama sadece büyüyen beşik 700 tl gibi bir fiyat tuttu yatak hariç kendi uyku seti ile beraber.Böyle olunca bende 820 tl gibi bir fiyata komple oda aldım hemde beğendiğim büyüyen beşiğin aplikelerini de verecekler. Takıma 60*120 asansörlü beşik, iki kapılı dolap, şifonyer, yatak, uyku seti, cibinlik ve demiri dahil. Eğer sadece odayı alırsanız yani benim gibi ıvır zıvır a gerek duymazsanız yatakla beraber 760 tl gibi bir fiyata geliyor. Ayrıca öyle dandik bir marka da değil kalite sertifikalarının hepsine sahip. Aldığım oda takımı kampanyada olduğu için bu kadar uyguna geliyor. Bu takımın haricindeki diğer takımlar 1000-2000 tl arası değişiyor. . ınşallah odamız gelince bende resimlerini çekip koyarım.
merhaba nerden aldığınızı yazabilirmisiniz çok uygun fiyatlar

valal cnm ben evlenirken bütün evin eşyalarını beyaz eşyalar da dahil o kadar vermedim sanırım 7-8 bin lira tutumuştu hepsi :kedi:
bence de çok abartılı bi fiyat yani. ben bebek odaası almadım genç odas tarzı yaptırdım. halı+perde+3lü gardrop+büyüyen beşik+kitaplık+2li kelebek kanepe toplam:1300 gibi bişi ödedim

keşke bursada olsanız arkadaşlar,ben fiyatları duyunca şaşırdım,bursda 2000 liraya çok şık takımlar var,tek yatak büyüenlerden 350 400 ytl,yakınsanız bursaya gelin fıstıklar

bursada nereyi tavsiye dersin bizde bakmaya başladık genelde 3000 civarı diyorlar iyi biseye

supermiş , bursaya yeni taşındık sayılır o yuzden pek bilmiyoruz baktığımız yerlerde butcemize göre cok geldi. nerde yaptırdığını öğrenebilir miyim? tavsiye edebileceğin başka yerler var mı?

merhaba kızlar ben rami den aldım modesa dan büyüyen beşik şifonyer 2 tane raf oyuncak sandığı büyüyen beşiğin alt tarafıda tek kişilik yatak yanında kalan olursa yatması için 1.000.00 tl çok da cici valla tavsiye ederim ordada çok değişik hoş modeller var.

bende avize arıyorum şişli tarafında oturuyorum şişhane deki avizecilere baktım ama istediğim gibi birşey yok bilgisi olan varsa ve yardımcı olursanız sevinirimmm

arkadaslar ben ikeadan almayı dusunuyorum odasıyla ılgılı her seyı cunku cok yalın ve sade modeller, gozu yormuyor.. ve esımle hesapladık. besık,alt acma unıtesı, avızesı 4 perde, halı nevresım takımları her sey 1000tl gıbı bır sey tutuyor.. ıcınde yatak yok fıyatın ama bence ıyı..ve buyuyunce yandakı korumalık cıkıyor yanı 5 yasına kadar yatar en az.. ve cok sevımlı detaylatr var bence. mesela halısındakı karakter,lambası, perdesı ve nevresımıyle uyum ıcınde aynı ve cok rahatlatıcı renkler..ızmırde balkabagını gezdım ikeadan cıkınca (tam karsında ıkeanın) sadece bır damlacık bır perdeye 500tl dedıler.. halısının m2 sı 450ytlden baslıyor, ınanabılıyormusunuz.. cıdden pahalı yerler var ama bence gerek yok..

ivazpaşa çarşısında(kapalı çarşının mobilyacılar kısmı) mobilyacılar var orda kardeşler mobilyadan odayı, hemen girişte bi koltukçu var ordan kanepeyi, merinostan halıyı reyhan çarşısında fırının karşısından gökhan perdeden de perdemi aldım cnm. daha ayrıntı istersen sölerim cnm. haa bu arada işine yararsa kıyafetleri cumhuriyet caddesinde toptancılar var çok uygun onlardan aldım. kremini falan felan da gene cumhuryet caddesinda akden var ordan aldım cnm. inş işine yarar bilgiler. bu arada beşiğim bugün geldi yerleştirip bi ara foto atarım bakarsın.

istanbuldaysanız, bence en güzel modeller ınci Tuncel'in modelleri ve Stanley Kidsden Caroline ve ısabel miydi o modeller(ben kız bebek bekliyorum:) )gibi geldi, ancak dediğiniz gibi bunlar da çok pahalı ama Modokoda çok güzel takımlar oluyor, hatta bu beğendiğim modelleri bile üretiyorlar, istediğin gibi değişiklik yapıyorlarmış.

Keşke ben de ıstanbul'dan alabilsem.

Bir de Stanley Kidsin modelleri genç odasına daha uygun bence, yalnız benim içim gitti ya yatak odasında bebek yatsın ben bu odalardan birini kendime alıyım:)

Son düzenleme:
oyy valla okudum bi kaçınızı bende dedim acaba bendemi pintiyim diye gerçi bi çoğunuzun kendi eviyse ve evide müsaitse alır tabide okadarda pahalıya ne gerek var ben sadece park beşik almayı düşünüyorum zaten kiracıyız evimizde öle büyük de değil yani inşallah 3 yıl sonra kendi evimize çıkıcaz ozaman dizicem odasını hatta dolap bile almıcam çünkü evimizde hiç yer yok malesefff herşey gönlünüzce olsun kolay gelsin

modokoyu kervan bebe mobilyayı tavsiye edebilirim.ben sadece beşik yaptırdım 800 ytl.takımlar 2000 3000 arası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…