- Konu Sahibi babyonboard
-
4.5 aylik gebeyim, aceleci davranmamak icin ve de cinsiyetini bilip ona gore son zamana birakiyorum hazirliklarini.
6 ay olunca odasini almaya karar verdim.Ama oda takimlar acaip pahalipahali olanlari gordukten sonra da ucuzuna el gitmiyor.
simdiye kadar Fatih kral a baktim.stainley and kids.. muhtesem takimlar ama bir takim14 bin lira senağlama
kızlar hem şık hemde hesaplı takımlar varmı onerebileceğiniz.
Bir odamız ve cici elbiselerimiz eksik sayılır
zeytinburnunda özyurt mobilya.depo durağında arçeliğin yanında çok güzel büyüyen beşik dolap şifonyer daha gelmedi benimki de salı günü gelecek.kaliteli d öyle 900 tl lik gibi değil tavsiye ederim bi görmeni:1rolleyes:
4.5 aylik gebeyim, aceleci davranmamak icin ve de cinsiyetini bilip ona gore son zamana birakiyorum hazirliklarini.
6 ay olunca odasini almaya karar verdim.Ama oda takimlar acaip pahalipahali olanlari gordukten sonra da ucuzuna el gitmiyor.
simdiye kadar Fatih kral a baktim.stainley and kids.. muhtesem takimlar ama bir takim14 bin lira senağlama
Arkadaşlar bende iki gün önce aldım bebişime oda takımını çarşamba günü gelecek.çok beğendiğim bir büyüyen beşik vardı onu almak için gittim ama sadece büyüyen beşik 700 tl gibi bir fiyat tuttu yatak hariç kendi uyku seti ile beraber.Böyle olunca bende 820 tl gibi bir fiyata komple oda aldım hemde beğendiğim büyüyen beşiğin aplikelerini de verecekler. Takıma 60*120 asansörlü beşik, iki kapılı dolap, şifonyer, yatak, uyku seti, cibinlik ve demiri dahil. Eğer sadece odayı alırsanız yani benim gibi ıvır zıvır a gerek duymazsanız yatakla beraber 760 tl gibi bir fiyata geliyor. Ayrıca öyle dandik bir marka da değil kalite sertifikalarının hepsine sahip. Aldığım oda takımı kampanyada olduğu için bu kadar uyguna geliyor. Bu takımın haricindeki diğer takımlar 1000-2000 tl arası değişiyor. . İnşallah odamız gelince bende resimlerini çekip koyarım.
nerden aldım tatlım uygunmuş
keşke bursada olsanız arkadaşlar,ben fiyatları duyunca şaşırdım,bursda 2000 liraya çok şık takımlar var,tek yatak büyüenlerden 350 400 ytl,yakınsanız bursaya gelin fıstıklar
valal cnm ben evlenirken bütün evin eşyalarını beyaz eşyalar da dahil o kadar vermedim sanırım 7-8 bin lira tutumuştu hepsi :kedi:
bence de çok abartılı bi fiyat yani. ben bebek odaası almadım genç odas tarzı yaptırdım. halı+perde+3lü gardrop+büyüyen beşik+kitaplık+2li kelebek kanepe toplam:1300 gibi bişi ödedim
supermiş , bursaya yeni taşındık sayılır o yuzden pek bilmiyoruz baktığımız yerlerde butcemize göre cok geldi. nerde yaptırdığını öğrenebilir miyim? tavsiye edebileceğin başka yerler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?