Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek odası yardım

tugbanur2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
521
0
46
İstanbul
merhaba kızlar..size bşy sormak istiyorum internette DE MONTE MOBİLYA diiye bi site var mobilyalar çok güzel ve uygun.acaba burdan alışveriş yapan yada duyan var mı?güvenilir mi?

bende baktım şimdi mobilyalar fena değil fakat güvenilirmi değilmi yada neden fiyatlar böyle uygun düşündürücü tabi

arkadşlar bebeğim 1 yaşına gircek ve odatakımı almayı düşünüorum ama ilk önce şunu düşünüorum gece sürekli uyanıor hatta bu ara hep benimle yatıor acele etmesemmi oda almayı nasıl güvenip bırakıorsunuz sizler korkuorumda ayaklanıp düşer diye.. ikincisi nette çoğu sitede ev gör de çilekte falan 3 binden aşagı oda yok ama bebefixde çok uygun bin liraya uygun ve güzeller .. var mı alışverişini netten yapan oda takımı alan herşeyiyle alan örtüsü nevresim lambası falan

evet bende tereddütte kaldım.büyüyen filli bebek odasını çok beğendim....napsam acaba ya karar veremiyorum

bende aynen cnm o filliyi çok beğendim. ama cesaret edemem gibi gelio. sonuçta kıyafet ya da başka bişi deilki bu olmadı at yada başkasına ver, koskocaman bir oda.. onun için güvenemiorum şimdilik.

slm kızlar büyüyen bebek odasını aldınızmı de mobilyanın bilgi aldınızmi niye böyle uygun bende çok beğendim almak istiyorum

Ben bu siteden aldım mobilyalarımı.sapasağlam geldi.kuulumu biraz zor tabi ama mobilya öğretmeni arkadaşımız vardı,geldi kurdu sağolsun.Ben memnun kaldım açıkcası.Hemen de gönderiyorlar siparişi.

Ben bu siteden aldım mobilyalarımı.sapasağlam geldi.kuulumu biraz zor tabi ama mobilya öğretmeni arkadaşımız vardı,geldi kurdu sağolsun.Ben memnun kaldım açıkcası.Hemen de gönderiyorlar siparişi.

Biz de demonte mobilyadan almaya karar verdik. Eğer mümkünse odanızın resmini paylaşabilir misiniz acaba?

bende demonte mobilyadan az önce sipariş werdim umarım memnn kalırım ben bahsettiğiniz oda takımınn 3 kapılı gardolabını ve şifonyerini aldm

bende demonte mobilyadan az önce sipariş werdim umarım memnn kalırım ben bahsettiğiniz oda takımınn 3 kapılı gardolabını ve şifonyerini aldm

Hayırlı olsun arkadaşım. Biz de hesap kesim tarihimizi bekliyoruz sipariş vericez kısmetse. Geldiğinde foto paylaşır mısın?

Çocuğa ileride arabalı oda takımı alırım diye idarelik bir oda yapmak istedik.o yüzden demontenin küçük beşiğini ve dolabını tercih ettik.kulplarını başka bir siteden alıp taktım.kendi kulpları pek hoş değildi.beşiğin içine yatağını da aldım toplam 875 TL ye denk geldi.50 TL de kulplara verdim.Odasını 925 TL ye kurmuş olduk.beşikte 4,dolapta da 2 çekmece olunca tekrar şifonyer almak istemedim.neyse fotoğraflarını da koyuyorum.umarım işinize yarar.Bu arada beşiğin yanları boyasız gürgen ağacı olduğu için tercih ettik.sonuçta çocuk sürekli elleyecek yanlarıAyrıca beşik hem sallanır hem de asansörlü.Bu sebepler de tercih nedenim oldu.Dolabın içine askıyı taktırmadım henüz çünkü yarısını raf yaptıracağım.siparişini verdik,geldiğinde taktıracağız böylece daha kullanışlı hale gelecek.

Güle güle kullanın canım. Mobilyalar nasıl? Tahtası çok ince mi yapılmış? Tamam birinci sınıf bişey beklemiyorum ama 2 yıldada kırılıp dökülmesin istiyorum. Bir de mobilyalarda aşırı koku var mıydı? Çekmece rayları nasıl güzel kapanıyor mu? Biz de önümüzdeki günlerde sipariş vereceğiz, ama ben çocuk odası almaya karar verdim bir de park yatak alacağım, 6-7 yıl idare ede3r mi acaba? Çocuğum okula başladığında zevkine göre oda almayı planlıyorum 6-7 yıl kullanabilirsem ne ala..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…