- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi Beyazask25
-
Hepimizin inşallah canım benimhmm anladim sıkma canını oda olmasa da olur bebis gelsin yeter :)
bnm doğum şubatta ocakta bende odayi yaparim diye düşünüyorum daha boyancak etcek ztn inş rabbim kucagimiza almayi nasip ederBe
Ben 26. Haftamdayım şuan. Aralık ayının başı gibi marangoza sipariş vericem aralık ayının sonu gibi kurulur. Sizin de çok acele etmenize gerek yok bence. Ama sabırsızlanıyorsanız kurun tabi ne zararı olucak.
amin cnm insHepimizin inşallah canım benim
Hic erken diye düşünme aldıysanız hazırlayın..Şimdi çok rahat hazirlayabilirsin ilerleyen dönemlerde zor olur bilmiyorum ben böyle düşünüyorum:) bi de tam senin haftanda erken doğum nedeniyle hastanede yattım kuzenimin de o hafta 29 haftalikken dogum yaptığını öğrendim iyice psikolojim alt üst olmustu..Allah korusun ne zaman doğum olacağı belli olmaz 6. Aydan itibaren hazirlikli olalım fikrindeyim Rabbim tam zamanında kucagimiza almayı nasip etsin yavrularimizikizlar 27 haftalik hamileyim bebeğimin odasini aldik ama daha kurmadik sizce ne zaman odasini kurmaliyiz hazırlamaliyiz benim sabrim gelmiyo aslinda ama erken sanki daha
Nerden aldiniz hayirli olsun biz bir turlu karar veremiyoruz acaba büyüyen mi olsa yoksa normal yatakmi olsa diye odamiz çok büyük değil hala arastirmaktayizkizlar 27 haftalik hamileyim bebeğimin odasini aldik ama daha kurmadik sizce ne zaman odasini kurmaliyiz hazırlamaliyiz benim sabrim gelmiyo aslinda ama erken sanki daha
Zeliş hayirli olsun nazil aldin yatagi biz bir turlu karar veremiyoruz ben büyüyen istemiyorum ama kafam karisikAyy ben daha 21. Haftadaym bende aldım iki hafta sonra gelip kurulacak nasipse :) bence hiçte erken değil kurman için..
Sağol btnem nerelerdesin sen yaaa :) büyüyen yatak aldım tabikide cnm. Neden sen büyüyen istemiyosun çok kullanışlı.Zeliş hayirli olsun nazil aldin yatagi biz bir turlu karar veremiyoruz ben büyüyen istemiyorum ama kafam karisik
Aynı şeyi düşünüyoruz :) bende aynı fikirdeyim birde daha fazla ağırlaşmadan işleri halletmek istiyorum sonra meleğimle vakit geçiricem son zamanlarımızı değerlendiricem Allahın izniyle :)Hic erken diye düşünme aldıysanız hazırlayın..Şimdi çok rahat hazirlayabilirsin ilerleyen dönemlerde zor olur bilmiyorum ben böyle düşünüyorum:) bi de tam senin haftanda erken doğum nedeniyle hastanede yattım kuzenimin de o hafta 29 haftalikken dogum yaptığını öğrendim iyice psikolojim alt üst olmustu..Allah korusun ne zaman doğum olacağı belli olmaz 6. Aydan itibaren hazirlikli olalım fikrindeyim Rabbim tam zamanında kucagimiza almayı nasip etsin yavrularimizi
Canım benim kızımın ayrı bi odası olacak. Oraya mobilya büyüyebilen yatak aldım şifonyer aldım benm yüklüğüm var onu boşalttım oda elbise dolabı görevi görecek. Birde ayrıyetten ilk 2 yaşına kadar emzirmeyi düşündüğüm için en kullanışlı olacağını düşündüğüm park yatak almayı düşünüyorum anne yanı için geceleri yanımda gündüzleri odasında uyuyacak inşallahKizlar banada yardim edin...
Ben cok bilgisizim.
Nasil yatak aliyorsunuz. Normal mobilya mi.onun disinda besik alacak misiniz. Yada park yatak.?
Tesekkur ederim bilgi icin. Aceba ilk basta park yatak alip tasisak mobilya sonra mi olsaCanım benim kızımın ayrı bi odası olacak. Oraya mobilya büyüyebilen yatak aldım şifonyer aldım benm yüklüğüm var onu boşalttım oda elbise dolabı görevi görecek. Birde ayrıyetten ilk 2 yaşına kadar emzirmeyi düşündüğüm için en kullanışlı olacağını düşündüğüm park yatak almayı düşünüyorum anne yanı için geceleri yanımda gündüzleri odasında uyuyacak inşallah
Sen bilirsin cnm benm ilk çocuğum odasına çok özendim şmdiden başladım düzenliyorm yavaş yavaşTesekkur ederim bilgi icin. Aceba ilk basta park yatak alip tasisak mobilya sonra mi olsa
Bizimde ilk cocuk ilk torunSen bilirsin cnm benm ilk çocuğum odasına çok özendim şmdiden başladım düzenliyorm yavaş yavaş
Cnm eğer büyüyen yatak alırsan 7-8 yaşına kadar yatar o yatakta. Ben newjoydan aldım ordan bakabilirsin çiçekte çok fazla model yok sanki. Ayrıca 7 yıl garantili aldım birşey olrsa değişim yapıyorlar. Ben gündüzleri yatağına alıştırayım diyorm bi süre sonra sadece geceleri benmle olacakBizimde ilk cocuk ilk torunen korktugum evi gereksiz seylerle doldurmak.sanki mobilyaliya hic yatmiyorlar sonradan yatiyorlar. Odamiz var aslinda ama bebek odasi takimi almam çilekte var mesela cocuk bir yasindan sonra kullanamiyormus falan..suan bende erken diye çop bile almadim.ogrendigimizden beri bebise hesap actik para biriktiriyoruz.. sonra toplu alacagiz ins. Tabi sizinki bizimkine gore buyuk
ben almanyada yaşıyorum nerdr yaşıyorsun bilmiyorum ama babyone dan aldim ben ve büyüyen yatak almadim niye almadigimi da bilmiyorhm dikkat etmedimNerden aldiniz hayirli olsun biz bir turlu karar veremiyoruz acaba büyüyen mi olsa yoksa normal yatakmi olsa diye odamiz çok büyük değil hala arastirmaktayiz
Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin canimAynı şeyi düşünüyoruz :) bende aynı fikirdeyim birde daha fazla ağırlaşmadan işleri halletmek istiyorum sonra meleğimle vakit geçiricem son zamanlarımızı değerlendiricem Allahın izniyle :)
Amin canım hepimizin inşallah rabbim sağ salim kurtarsın hepimizi :)Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin canim
bana kalsa coktan kurmuştum da annemde bekle bi ay daha diyor ama galiba bekliyemicem ben :) Şubatin sonunda dogumum insallah seninki ne zaman cinsiyet bellimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?