bebek odasi

bnm doğum şubatta ocakta bende odayi yaparim diye düşünüyorum daha boyancak etcek ztn inş rabbim kucagimiza almayi nasip eder

kizlar 27 haftalik hamileyim bebeğimin odasini aldik ama daha kurmadik sizce ne zaman odasini kurmaliyiz hazırlamaliyiz benim sabrim gelmiyo aslinda ama erken sanki daha
Hic erken diye düşünme aldıysanız hazırlayın..Şimdi çok rahat hazirlayabilirsin ilerleyen dönemlerde zor olur bilmiyorum ben böyle düşünüyorum:) bi de tam senin haftanda erken doğum nedeniyle hastanede yattım kuzenimin de o hafta 29 haftalikken dogum yaptığını öğrendim iyice psikolojim alt üst olmustu..Allah korusun ne zaman doğum olacağı belli olmaz 6. Aydan itibaren hazirlikli olalım fikrindeyim Rabbim tam zamanında kucagimiza almayı nasip etsin yavrularimizi

kizlar 27 haftalik hamileyim bebeğimin odasini aldik ama daha kurmadik sizce ne zaman odasini kurmaliyiz hazırlamaliyiz benim sabrim gelmiyo aslinda ama erken sanki daha
Nerden aldiniz hayirli olsun biz bir turlu karar veremiyoruz acaba büyüyen mi olsa yoksa normal yatakmi olsa diye odamiz çok büyük değil hala arastirmaktayiz

Zeliş hayirli olsun nazil aldin yatagi biz bir turlu karar veremiyoruz ben büyüyen istemiyorum ama kafam karisik
Sağol btnem nerelerdesin sen yaaa :) büyüyen yatak aldım tabikide cnm. Neden sen büyüyen istemiyosun çok kullanışlı.

Aynı şeyi düşünüyoruz :) bende aynı fikirdeyim birde daha fazla ağırlaşmadan işleri halletmek istiyorum sonra meleğimle vakit geçiricem son zamanlarımızı değerlendiricem Allahın izniyle :)

Kizlar banada yardim edin...
Ben cok bilgisizim.
Nasil yatak aliyorsunuz. Normal mobilya mi.onun disinda besik alacak misiniz. Yada park yatak.?

Kizlar banada yardim edin...
Ben cok bilgisizim.
Nasil yatak aliyorsunuz. Normal mobilya mi.onun disinda besik alacak misiniz. Yada park yatak.?
Canım benim kızımın ayrı bi odası olacak. Oraya mobilya büyüyebilen yatak aldım şifonyer aldım benm yüklüğüm var onu boşalttım oda elbise dolabı görevi görecek. Birde ayrıyetten ilk 2 yaşına kadar emzirmeyi düşündüğüm için en kullanışlı olacağını düşündüğüm park yatak almayı düşünüyorum anne yanı için geceleri yanımda gündüzleri odasında uyuyacak inşallah

Tesekkur ederim bilgi icin. Aceba ilk basta park yatak alip tasisak mobilya sonra mi olsa

Bende hicbirseyini almadım daha ya doğum ocağın sonu doktorum 3 şubat diyor ama.. nasıl olcak hiç bilmiyorum aralıkta başlıcam.

Sen bilirsin cnm benm ilk çocuğum odasına çok özendim şmdiden başladım düzenliyorm yavaş yavaş
Bizimde ilk cocuk ilk torun en korktugum evi gereksiz seylerle doldurmak.sanki mobilyaliya hic yatmiyorlar sonradan yatiyorlar. Odamiz var aslinda ama bebek odasi takimi almam çilekte var mesela cocuk bir yasindan sonra kullanamiyormus falan..suan bende erken diye çop bile almadim.ogrendigimizden beri bebise hesap actik para biriktiriyoruz.. sonra toplu alacagiz ins. Tabi sizinki bizimkine gore buyuk

Cnm eğer büyüyen yatak alırsan 7-8 yaşına kadar yatar o yatakta. Ben newjoydan aldım ordan bakabilirsin çiçekte çok fazla model yok sanki. Ayrıca 7 yıl garantili aldım birşey olrsa değişim yapıyorlar. Ben gündüzleri yatağına alıştırayım diyorm bi süre sonra sadece geceleri benmle olacak

ben büyüyen yatak almadim niyr almadım onuda bilmiyorum :) bide yanima besik alacagim ayriyetten ztn o besikte de 6 7 ay yatila biliyor sonradan kucuk gelir

Nerden aldiniz hayirli olsun biz bir turlu karar veremiyoruz acaba büyüyen mi olsa yoksa normal yatakmi olsa diye odamiz çok büyük değil hala arastirmaktayiz
ben almanyada yaşıyorum nerdr yaşıyorsun bilmiyorum ama babyone dan aldim ben ve büyüyen yatak almadim niye almadigimi da bilmiyorhm dikkat etmedim

Aynı şeyi düşünüyoruz :) bende aynı fikirdeyim birde daha fazla ağırlaşmadan işleri halletmek istiyorum sonra meleğimle vakit geçiricem son zamanlarımızı değerlendiricem Allahın izniyle :)
Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…