- 8 Kasım 2013
- 141
- 48
- 43
- 35
- Konu Sahibi biri_biricik
Arkadaşlar merhaba... Benim 20 günlük bir bebeğim var ve ekimde raporum bitiyor daha sonrası için süreyi uzatıp 6 aya kadar bebegimi getirip ondan sonra işe başlayım diyorum ama bir tarafımda acaba daha fazlamı yanında kalsam diye beni kemiriyo.Patronum benden bir cevap bekliyo ya şubata kadar bekliyecek yada ben daha fazla kalıyım dersem benim yerime işçi bakacak ve ben işten ayrılcam.Anne olmadan kesin çalışırım gözüyle bakıyordum fakat kucağıma alınca herşey değişti.Bana ihtiyacı var ya bişeyleri eksik kalırsa diye düşünmeye başladım.Olumsuz etkilenirse bunlar insanın önünü kesiyo hep.Bakacak kişide annem eminim benden daha iyi bakacak ve sevgisini asla esiğemeyecek ama ben de tereddütler var.Diğer tarafdan işten ayrılsam belki çocuklu oldugum için iş bulmakda sıkıntı çekcem ve şimdiki işimde 3 yıldır çalışıyorum patronumla işi olsun izinleri olsun bir şekilde dengeliyoruz.1 yaşına gelip bebek ben tekrar çalışınca yeni iş buldugumda izin sıkıntı olursa bunlarda korkutuyo beni.Başınızdan geçen tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim çok kararsızım