• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek olmaması sorunu

aşılama ücretim özelde yaptırdm ben ve bayııltarak yaptırdm 750 lira tuttu.spermleri en iyi şekilde hazırlıyorlar bendede sorun olmadığı içim benim tuttu.ben hiç bir zaman aşılama yaptrıdımda düşük yaptım diye düşünmedim hiç çünkü çok var aşılama yaptırpta doğum yapan 3 üz bile duydum öyle.bence bir kerde olsun şansını dene.eşim bu süreçte keçi boynuzu çok tüketti.bende incir kürü yaptım o ay hamile kaldım.
Cnm benim gittiğim doktoda 750 dedi sperm yıkama içinde ilaç olarakta klomen vericem dedi klomenle bir yumurta olusuyor bende tüp bebek merkezlerinde iğne veriyolarmış hangisi daha mantıklı iğneyle 3 yumurta olusuomuş şans daha mı fazla olur senin kaç yumurta. Oluşmuştu yaptırdığında ilk aşılaması tutan bile var

2asilama 3tupbebek yaptirdim 6sene evliligim boyunca.onumuzdeki ay 4.tupbebege baslicaz.(insallah bu son tedavim olur aminnn)
Benim esimde sorun yoktu.yani degerlerinde.niye soyluyorum bunu cunku asilamada sperm daha onemli.kendi yolunu bulup yumurtayi kendi kendine dollemesi gerekiyo asilamada.
Ama tupbebekte spermlerin en sagliklisi secilip direk yumurtayi dollemesini sagliyolar.
Hersey gozetim altinda oluyo.tutmasa bile neden tutmadigini biliyolar.
Ama asilamada icerde ne oluyo be bitiyo kimse bilmiyo.
Uzun uzun yazdim ama denek istedigim senin durumunda tupbebek yaptirmak daha iyi olur gibime geliyo
Ama tutmazsa 2.tupbebegi yaptirmakta bi okadar maliyetli.
İki asilaman olursa tupbebek raporu cikartabiliyosun buda var
Bende gectim bu yollarda cok zor rabbim yardimcimiz olsun.
6senedir ugrasiyorum araliksiz dile kolay
Allah yardımcınız olsun cnm dile kolay 6 sene biz bir buçuk senede be haldeyiz seni çok iyi anlıyorum inş bian once rabbim bebişini yollar çok kararsız kaldım tüp bebeğe okadar para verip tutmamasıda çok zor devletede gidemem çalışıyorum surekli izin almam lazım ist daki hastaneler çok yorucu ve zaman lazım

Kızlar konuyu bölmek istemiyorum ama özelde bu tüp bebek tedavisi ne kadara mal oluyor? Bir yakınımda çikolata kisti vardı, kendisine endometriozis teşhisi kondu ve çocuğu olmuyor normal yoldan, yaptırmak istiyor.
Cnm memorial 5700 artı ilaçlar medicana 4500 artı ilaçlar ist tüp bebek merkezi 5000 yaklaşık o civarda

Kızlar merhaba
Çok moralim bozuk bir buçuk senedir istediğimiz halde bebeğimiz olmadı
Bu durum benim ve eşimin psikolojisini iyice bozdu.
Hiç olmayacakmış gibi geliyor kimseyi kıskanmıyorum Allah herkese versin ama dışarı çıktığımda bütün bebekler hamileler üstümegeliyo sanki öyle hissediyorum.
Tedavi olduk ama tedaviler sonuç vermedi en son ihtimal aşılama yada tüp bebek dedi doktor hsg çekildim sorun yok sorun eşimin sperm değerleri dusuk tecrubesi olan arkadaşlar sizce aşılamamı tüp bebek mi aşılamada tutma şansı yüzde 20
Tüpbebek yüzde 60 oyle diyor doktor 2 aşılama fiyatıda bir tüp bebek kadar hangisi daha mqntıklı lütfen arkadaslar tecrübesi olanlar paylaşsın çok rica ediyorum:KK43:
ne kadar ümitsiz vakalar gördük şurada ve gerçek hayatımızda.
asla olmaz diyenler normal yolla hamile kaldı.
sen inancını kaybetme. Allah "Ol" desin yeter.
Elinden geleni yap sen.
%60 tüp bebekse , bu fikir mantılı gelmiyor mu size?

Cnm benim gittiğim doktoda 750 dedi sperm yıkama içinde ilaç olarakta klomen vericem dedi klomenle bir yumurta olusuyor bende tüp bebek merkezlerinde iğne veriyolarmış hangisi daha mantıklı iğneyle 3 yumurta olusuomuş şans daha mı fazla olur senin kaç yumurta. Oluşmuştu yaptırdığında ilk aşılaması tutan bile var
evt cnm bende klomen kullandım ve ayrıca incir kürü yaptım hamile kaldığım ay doktor yumurtamı görüne başka bişey kullandın mı diye sordu incir kürünü söyledim daha parlak ve gelişmiş tam istediğim yumurtlama gerçekleşmiş dedi beenim doktorum bir yumurtayla yapıyor çünkü çoğul gebeliklerde ikiz üçüz gibi olanların şansı daha çok dedi ama düşük riski fazla olduğundan tek yumurtaya gerek duydu.ayrıca yumurta çatlatma iğnesi verdi doktorum onuda olmuştum.eşin içn keçi boynuzu tüketin çok faydası oluyor tatlım inş olur seninde.rabbim isteyen herkese versin

canım merakımdan soruyorum dış gebelıkte yaş onemlı dıyorlar.yaşın kaç bu arada canım
Benimki dış gebelik değildi, herşey normaldi ama bebeğin hücreleri gelişmedi. Boş gebelikti, bu çok sık görülen bir durum, bebeğin kromozomal bozukluğundan kaynaklanır diyor doktorlar internet sitelerinde. Yaşım 36 ve bir çocuğum var.

Kızlar merhaba
Çok moralim bozuk bir buçuk senedir istediğimiz halde bebeğimiz olmadı
Bu durum benim ve eşimin psikolojisini iyice bozdu.
Hiç olmayacakmış gibi geliyor kimseyi kıskanmıyorum Allah herkese versin ama dışarı çıktığımda bütün bebekler hamileler üstümegeliyo sanki öyle hissediyorum.
Tedavi olduk ama tedaviler sonuç vermedi en son ihtimal aşılama yada tüp bebek dedi doktor hsg çekildim sorun yok sorun eşimin sperm değerleri dusuk tecrubesi olan arkadaşlar sizce aşılamamı tüp bebek mi aşılamada tutma şansı yüzde 20
Tüpbebek yüzde 60 oyle diyor doktor 2 aşılama fiyatıda bir tüp bebek kadar hangisi daha mqntıklı lütfen arkadaslar tecrübesi olanlar paylaşsın çok rica ediyorum:KK43:
canım seni çok anlıyorum..biz 6 yıl korunduk bi martta denedik oda adete yakındı ondan dedik ama bu ay herseye dikkat ettim sayılır ovulasyon yatakta istarahat vs vs hatta 2,3 gun gecikti dun cıkıp test aldık bugun yapıcatım.eve bi geldikki şok regliyim :KK43: senin adetin nasıl ?.. benim normalde duzenlidirde.. Allah hayırlısıyla tez zamanda bebiş versin isteyen herkeze..

Bizde 2 sene denedik olmadi en son tup bebekte karar kildik. En basta sorun yoktu ama sonradan esimde sperm hizi problemi bulundu. Doktorda bosa cabalamanin bir sorunu olmayacagini soyledi tup bebek icin randevumuzu aldik tatile ciktik donuste hamile kalmisim. Artik psikolojikmiydi neydi ama o kadar dogal denedik olmadi her ay aglaya aglaya gecti. Tam pes ettim tuttu hamdolsun. Bizde bide 3 kere gebelik olustu fakat bi cesit yerlesme problemi oldugu icin dusuk sonuclandi bu nedenle doktor tup bebegin asilamadan daha etkili olacagini soyledi. Allah kimseyi bekletmesin yasadiklarini biliyorum anliyorum ben hamile bi kisi yada bebek gordugumde gozlerim dolardi kiskanclik degil bir cesit ozlem duygusu. Simdi hamileyim cok sukur ama normal hamileler gibi rahat degilim hep endise korku var maalesef. Rabbim herkese ozellikle isteyenlere saglikli hayirli evlatlar nasip etsin bence asilamayla ugrasma canim tup bebek yaptirin.

Canım hayırlı olsun bebişin streste çok etkiliyor. Allah yardımcım olsun çok takıyorum bende ama elimde değil inan rahat ol sende inş hayırlısıyla kucağına alırsın bebişi

bizimde spermlerin hızı düşük geçen ay aşılama yaptırdık olmadı aşılamadan sonra rahim filmi bu ay belki olur dedim ama yine olmadı. benim doktor erkek sorunu olunca aşılamanın şansı biraz daha düşüyo dedi.
bayramdan sonra 2. aşılamayı düşünüyoruz ama aslında bi yanım istemiyo boşuna uğraşıyoruz gibi 3 aşılamadan sonra olmazsa tüpe geçeriz dedi dr 3 aşılamayla uğraşmaktansa direk tüp yaparım daha iyi sanki bilmiyorum maliyetleri aynı gibi olcak.
doktorum senin yaşın 35ten fazla olsa hiç uğraştırmam tüp yapın derim dedi ama daha yaşın genç evliliğiniz yeni denicez beklicez dedi
başka bi topikte sperm hızını çoğaltan bitkisel bi karışım buldum onu denicez bu ay bide preseed jeli
Cnm bence 3 aşılama neredeyse bir tüp bebek yapıyor oyuzden tup bebeğe geç sanş daha yüksek bende sanırım ilk aşılama yaptırcam sonra tüp bebek yaptırıcam tutmazsa deniyim diyorum tutmazsa tüp için para biriktiririm sonrabaşlarım tedaviye ama aşılama birden fazla düşünmüyorum

Merhabalar;
Konuyu görünce atlayıvereyim dedim.
Öncelikle hormon değerleriniz de normal mi?
Bizimde olmadı 4,5 sene kadar.Bende herşey normal çıkmıştı eşimin sperm değeri çok düşüktü ve ileri harekeli binde 2 idi.
Bana sende aşılama bile yapmayalım tüp bebek kesin sonuç demişti.Normal yolla hamile kalma şansın %1 yada %2 demişti.
Neyse yanından çıktık.Eşime dedim bu durumun tedavisi olmalı değilmi?Neden bizi ürolojiye yönlendirmedi?
Eşim başka bir hastanede ürologa gitti.Sonra 2 ilaç kullandık. 5,5. ayımda hamile kaldım.Şimdi kızım 20 aylık ellerinden öper.
Demem o ki bazı doktorlar sadece alacaları parayı düşünüyor.
(benden toplamda 12 bin civarı istemişti ilk doktor)
Cnm hormonlar normal sadece sperm sayısı ve hareketi sorunumuz ürolojiye gittik prooxed plus kullandı 6 ay ama olmadı varikoselden dolayı ameliyat olursada 1 senede yukseliyormuş degerler önce aşılama yapalım tutmazsa ameliyat olur diye dusunduk keçi boynuzu kürüde yaptık yok olmadı

canım tüp bebek yaptır çünkü aşılamanın normal ilişkiden farkı biraz daha içeriye bırakmaları ayrıca tüp bebek moral isteyen bir konu aşılama tutmazsa kendini daha çok bizim çocuğumuz olmuyor moduna itersin Allah hayırlı olan şeyleri nasip etsin hepimiz için ve her konuda.

Duymak ister misin bilmiyorum ama bir arkadaşım evliliğinin ikinci senesi tüp bebek yaptırdı.
Tutmadı düştü artık tüp bebek nasıl düşüyorsa , bir ay sonra kendi kendine hamile kaldı .
Şu an çok tatlı bir bebişi var :)

Duymak ister misin bilmiyorum ama bir arkadaşım evliliğinin ikinci senesi tüp bebek yaptırdı.
Tutmadı düştü artık tüp bebek nasıl düşüyorsa , bir ay sonra kendi kendine hamile kaldı .
Şu an çok tatlı bir bebişi var :)

Cnm aslında Allah ne derse o oluyor yöntemler sadece aracı sanırım

eğer eşinizin sprem sorunu var ise direk tüp bebek deneyin.şansınız daha yüksek olacaktır.ertelemeyin ayrıca bir an önce tedaviye başlayın...

bir tüp bebek annesi olarak tüp bebek yap derim aşılamayla oylanma.

Back
X