inşallah olur allah sanada hayırlı dogumlr versin eline sağ salim almayı nasip etsin duana bizede yer ver yenğende etsin olur mu canım ya lütfn
bende okucam inşallah bu cuma başlayayım ben kendim kuran kursu hocasıyım umarım rabbim kabül eder zaten ondan başka sığınacak kim varki ben her ay hatimde ediyorum bir adettten öbür edete kadar kabul etsin inşallah rabbim
kızlar bende yeni katıldım aranıza yusuf ve meryem surelerini okutturucamda adıma niyet etmesi falan gerekiyormu okuyan kişi acele cevap lütfen..
bir kac gun once buraya hamile oldugu yazmsitim once ALLAHI izniyle benim icin okuna dua kabuloldu duayi cok iyi kuran bilen birini okumasi lazim benim icin yengem okumustu ALLAH ondan razi olsun 3 cuma sabah namazinda yusuf ve meryem surelerini kimseseyle konusmadan okunmasi lazim 3 cu cuma ALLAHIN izniyle hamile kaliniyormus benimde oyle oldu 3 cu cuma adet olamam gerekti ve olmadim rabbimisteyen herkese versin bu dualarda vesile olsun..... sorulariniz olursa yardimci olurum anne adaylari zemuszemus (sabah namazi kildiktan sonra bes vakit namaz kilan biri olmali)
Canım hocaymışsın benimde hoca arkadaşlarım vardı bana 72000 fatiha oku dediler sadece bebek için okunuyormuş bu bunu okuyann kadının bebeği olurmuş ben tüp bebek olacağımı bile bilmiyordum 3 ayda 72000 fatihayı okudum birden bire önümdeki bütün engeller kalktı ve bir ay içinde bütün kontrollerim yapılıp tüp bebeğe aşladım ve gebe kaldım şükür şuan 6 ay bitti sen hızlı okursun benimde dilim hızlı dualarda surelerde hepsini ezbere bilirim o yüzden çabuk bitirdim ama sayı tam olcaka başkalarınada okutabiliyorsun eğer arkadaşın dediğinden bi sonuç alamazsan bide bunu dene istersen başkalarından yardım alabiliyorsun okurken ama sayıda güvenilir kişiler olacak
eger sonuç alamazsam bende denicem 72000 fatihayi allah hayırlı versin bebişlerimizi cümlemize
eger sonuç alamazsam bende denicem 72000 fatihayi allah hayırlı versin bebişlerimizi cümlemize
slm bende daha önce tefriciye okumuştum hamile kalamadım fakat farklı bı tedavi için yola çıktım.dun tüp bebeğe basladım.bende 72000 fatihaya başlıcam bu akşam kısmetse.inş.dualarımız kabul olr.......
72000 fatiha için,her defasında namaz abdesti gerekirmi arkadaşlar??
bende başlıycam inşallah..
çok ama çok teşekkürler..
inşallah dualarımız kabul olur..
bende okumaya başlayacağım hemen 72000 fatihayı..
niyet etmemiz gerekirmi acaba.
gerçi gönlümüzden geçeni Rabbim biiliyo ama.
Birde Yusuf ve Meryem surelerini namazda mı namazdan sonra mı okumalı?
bir kac gun once buraya hamile oldugu yazmsitim once ALLAHI izniyle benim icin okuna dua kabuloldu duayi cok iyi kuran bilen birini okumasi lazim benim icin yengem okumustu ALLAH ondan razi olsun 3 cuma sabah namazinda yusuf ve meryem surelerini kimseseyle konusmadan okunmasi lazim 3 cu cuma ALLAHIN izniyle hamile kaliniyormus benimde oyle oldu 3 cu cuma adet olamam gerekti ve olmadim rabbimisteyen herkese versin bu dualarda vesile olsun..... sorulariniz olursa yardimci olurum anne adaylari zemuszemus (sabah namazi kildiktan sonra bes vakit namaz kilan biri olmali)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?