bebek olmasi icin dua

Canım hocaymışsın benimde hoca arkadaşlarım vardı bana 72000 fatiha oku dediler sadece bebek için okunuyormuş bu bunu okuyann kadının bebeği olurmuş ben tüp bebek olacağımı bile bilmiyordum 3 ayda 72000 fatihayı okudum birden bire önümdeki bütün engeller kalktı ve bir ay içinde bütün kontrollerim yapılıp tüp bebeğe aşladım ve gebe kaldım şükür şuan 6 ay bitti sen hızlı okursun benimde dilim hızlı dualarda surelerde hepsini ezbere bilirim o yüzden çabuk bitirdim ama sayı tam olcaka başkalarınada okutabiliyorsun eğer arkadaşın dediğinden bi sonuç alamazsan bide bunu dene istersen başkalarından yardım alabiliyorsun okurken ama sayıda güvenilir kişiler olacak

kızlar bende yeni katıldım aranıza yusuf ve meryem surelerini okutturucamda adıma niyet etmesi falan gerekiyormu okuyan kişi acele cevap lütfen..

canım Allah razı olsun senden...benim 1.tüp bebek deneyimimdi çok şükür hamileyim...benim kayınvalidem ve görümceme rica ettim yazdıklarını çok şükür uyguladılar...Rabbim dulararımızı kabul buyurdu veee hamd olsun ki bitti tedavim çok şükür hamileyimmmm....Allah ım dileyen herkese nasib etsin inşallah.....

slm kızlar bende 4444 kere tefriciyeyi okumaya yeni başladım inşallah tamamlarım sayı çok önemlimiş allah herkezin duasını kabul etsin

eger sonuç alamazsam bende denicem 72000 fatihayi allah hayırlı versin bebişlerimizi cümlemize

eger sonuç alamazsam bende denicem 72000 fatihayi allah hayırlı versin bebişlerimizi cümlemize

slm bende daha önce tefriciye okumuştum hamile kalamadım fakat farklı bı tedavi için yola çıktım.dun tüp bebeğe basladım.bende 72000 fatihaya başlıcam bu akşam kısmetse.inş.dualarımız kabul olr.......

inşallah dualarımızı geri çevirmez rabbim en kısa zamanda nasip eder allahım cümlemize,ben her yolu duyduğum herşeyi denedim koca karı ilaçları failan ama olmadı bügüne kadar 5 aşılama 2 tüp bebek hepside olumsuz. bir kaç ay içinde 3 üncüyü denicem tedaviye başlamadan okuyup bitirririm inşl.bunu bitireyim fatihada yattı aklıma olmadı onuda okurum tefriciye duasından sonra allah kimsenin emeğini boşa çevirmesin...

rabbım hepınızın ve benım dualarımı kabul etsın benımde annem 41 meryem suresıne başladı bende hz.zekerıyanın duasını tesbıh olarak çekıyorum inş. tedavılere gerek kalmadan rabbım hepimize verir bende 2 aşılama bır tüp bırde açık mıyom amalıyatı oldum yasımda 34 oldu ıkıncıyıde en kısa zamanda denerım inş. rabbım hepımızın yolunu açık etsın

çok ümitsiz bir arkadaşımız yeni pozitif sonuç aldı fatihayı hemen okuyup bitirmişti ailside yardım etmişti gerçi biz grup halinde meryem sureside okumutuk herkeze artık rabbim hangimizin duasını kabuşl etti bilmem yada fatihaların hürmetinemi bilmem ayın 15 inde pozitif sonucunu sonunda aldı bu kaçındcı denemesiydi ve büyük ihtimal ikiz Allah izin verirse

evet abdesli olması gerek die biliyorum ben tefriceyi abdesli okuyorum,sevabı daha çok olur ve gerçekten içinden gelerek oku yoksa bunun gibi duaların faydası olmazmış öyle duydum

inşallah duallarımızı kabul eder allahım kimsenin duasını geri çevirmez inş.bizlerde kavuşuruz bebişlerimize

çok ama çok teşekkürler..
inşallah dualarımız kabul olur..
bende okumaya başlayacağım hemen 72000 fatihayı..
niyet etmemiz gerekirmi acaba.
gerçi gönlümüzden geçeni Rabbim biiliyo ama.
Birde Yusuf ve Meryem surelerini namazda mı namazdan sonra mı okumalı?

Son düzenleme:
72000 fatiha için,her defasında namaz abdesti gerekirmi arkadaşlar??
bende başlıycam inşallah..

canım ezberden okurken abdeste gerek yok ama her defasında euzü-besmele çekiliyor ve sayı tam okunacak yardım alabilirsin niyetiniz zaten belli ama herzaman duaları dile dokmek iyidir genede niyet edin

bende yenı katıldım aranıza ben gecen cuma okudum ınsallah 2 cumadaha okuyacaM INSALLAH RABBIM dualarımızı kabul eder sabah namazını kıldıktan sonramı okuyalım:97:

ya lutfen cevap bende bebek ıstıyorum herkes gıbı namazı kıldıktan sonra okudum ben gecen cuma 2 cumam kaldı ınsallah allahım dualarıızı kabul eder ve 8 senelık ozlem sona erer:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…