bende bu ay rahattım takmadım hiç bakalım hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda
:1ninca:
benim adam üye olup ne yazdığımızı okuyacakmış...taktı buraya...yasak dedim erkeklere.
tc. kimlik istemiyonuz ya nerden bilceksin dio...:1ninca::roflol:
bi de geçen öylesine bi gördü. senin adın dertsiz diye kalmış aklında. diyo ki dertsizle mi yazışıyosun...:roflol:
inşallaaahhh dua edin benim içinde bebişim olsun görüşürüz çay molası veriyorum gelirim gene iyi sohbetler
VARYA BİZİM BU EŞLER BİZDEN DAHA ÇOK MERAKLILAR BURAYA BENİMKİDE BAZEN ARKAMDA OKUYOR NELER YAZMIŞIZ DİYE :mymeka:
BİDE BİR ARALAR EŞİM BENİM PROFİLE GİRİP BAKARDI NELER YAZMIŞIM DİYE bilmiyorumkismile
KIZ SENİNDEMİ EŞİN YANLIŞ OKUDU NİCKİMİ BİR KADERSİZ OLUYORUM BİR DERTSİZ :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sabret canım az kaldı nikini değiştirmene. yakında hamile kalır, nikini değiştirip topik topik gezersinnnn:roflol:
HEE ZATEN SİZDEN ANCA HAMİLE KALINCA KURTULURM BAŞKA HANGİ BAHANEYLE AYRILABİLİRMKİ SİZDEN :roflol: :roflol:
o zaman yalan uydur...test yaptım heralım hamileyim de silik çıktı de...sürpriz oldu de. kendini kaybettir...bizden kurtulmak için geçekten hamile kalmana gerek yok. nerden bilcez kiklava:
AMAM BEN YALAN SÖYLİYEMEMKİ bilmiyorumkismile
topiğimizin ilk bebeği yakında geliyoooo.
sağlıcakla gelsin akide şekerinin akide yavrusuuuu...
o zaman kocana yazdır kaydirigubbakcemile3
seve seve yazar işine gelir sırnaşık şey
EVET ÇOK MERAK EDİYORUM O TOSUNU TEYZE OLACEZ YAKINDA zemuszemus
2 günüm kaldı sizden kurtulmaya aklinialirimsmile
eylül annelerine mi gitsem acep yeni bi dopik mi açsamlülülülülülü
NE O BENDEN KAÇACAĞINIMI SANDIN BACIM BİLİYORSUN BENDEN NE KAÇAN NE UÇAN KURTULUR HEMEN AVLARIM bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?