Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

VARYA BıZıM BU EŞLER BıZDEN DAHA ÇOK MERAKLILAR BURAYA BENıMKıDE BAZEN ARKAMDA OKUYOR NELER YAZMIŞIZ DıYE :mymeka:
BıDE BıR ARALAR EŞıM BENıM PROFıLE GıRıP BAKARDI NELER YAZMIŞIM DıYE bilmiyorumkismile
KIZ SENıNDEMı EŞıN YANLIŞ OKUDU NıCKıMı BıR KADERSıZ OLUYORUM BıR DERTSıZ :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sabret canım az kaldı nikini değiştirmene. yakında hamile kalır, nikini değiştirip topik topik gezersinnnn:roflol:

zuga hoşgeldin. seni biraz stresli görüyorum canım accık rahat ol bakimmmm.
3. aşılaman olacak bu sefer oluruna bırak nolursa olacak artık. elden bişey gelmiyo verecek olan Allah.
stres yapmakla kendine kötülük ediyosun.eyvahedigeldismile

HEE ZATEN SİZDEN ANCA HAMİLE KALINCA KURTULURM BAŞKA HANGİ BAHANEYLE AYRILABİLİRMKİ SİZDEN :roflol: :roflol:

o zaman yalan uydur...test yaptım heralım hamileyim de silik çıktı de...sürpriz oldu de. kendini kaybettir...bizden kurtulmak için geçekten hamile kalmana gerek yok. nerden bilcez ki klava:

o zaman yalan uydur...test yaptım heralım hamileyim de silik çıktı de...sürpriz oldu de. kendini kaybettir...bizden kurtulmak için geçekten hamile kalmana gerek yok. nerden bilcez ki klava:

AMAM BEN YALAN SÖYLİYEMEMKİ bilmiyorumkismile

2 günüm kaldı sizden kurtulmaya aklinialirimsmile
eylül annelerine mi gitsem acep yeni bi dopik mi açsamlülülülülülü

o zaman kocana yazdır kaydirigubbakcemile3
seve seve yazar işine gelir sırnaşık şey

YA BIRAK YA ANCA BERABER KANCA BERABER HEP BERABER AYRILIRIZ AYRILSAKTAolumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
GERÇEK DOSTLUK ıSTıYORUM BEN SAHTE DEĞıL NE KADARDA SANAL OLSA BEN GERÇEKTEN DOST BıLıYORUM SıZı olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
SONRA SIRTIMDAN VURMAK YOK AMA :delphin
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…