slm kizlar napionuz
ne varne yok
ben bir gecmisi okum geleyim
günaydın canım.kötükedihüso eli kulağında her an gelebilir...
etipuf canım ne güzel resimler gerçekten de...
çok güzel çocuk maşallah
iyiyim eti pufum sen nasılsın nazlı bebişimiz nasıllar üzüyormu daha anneciğini
nevom öyle deme canım hem hamile olsan bile adet belirtileri olabiliyormuş sen yinede dikkat et yaaaaa
iyiyim eti pufum sen nasılsın nazlı bebişimiz nasıllar üzüyormu daha anneciğini
nevom öyle deme canım hem hamile olsan bile adet belirtileri olabiliyormuş sen yinede dikkat et yaaaaa
slm kizlar napionuz
ne varne yok
ben bir gecmisi okum geleyim
slm arkadaşlar.şuan varya okadar kötü durumdayımki az önce bi yere gttik gezmeye benden sonra evlenen 3 kişi vardı biri hamile diğer iksininde bebekleri kucaklarında.tabi herkesin tahmin ettği gibi gözler hemen bana çevirildi. göya meraktan soran uyuz kadınlar topluluğu. siz ve sizin gibiler olduğu sürece biz hiç dışarı çıkamycakmıyız hiç nefes alıp şöyle iki insan yüzü göremiycekmiyiz.her çıktığımızda gözyaşlarımız kirpiklerimizn ucunda mı eve dönücez sonra bi de demezlermi kafana takma rahat ol bak oyüzdende olmaz.yahu sizler varken takmamak morak bozmamak ne mümkün.doktordan çok doktor hepsi.inanın toplasanız 2 saat durmadım ama bide bana sorsunlar o 2 saat nasıl geçti.bian önce eve gdip yalnz kalmak istedim.offffffff offfffffffff beni sizden başka yani bu sorunu çekenden başka kimse anlamıyo.habire boş boş teselliler.Yüce Rabbim bana ve isteyen tüm ailelere en kısa vakitte hayırlısıyla evlat versin senağlama
slm arkadaşlar.şuan varya okadar kötü durumdayımki az önce bi yere gttik gezmeye benden sonra evlenen 3 kişi vardı biri hamile diğer iksininde bebekleri kucaklarında.tabi herkesin tahmin ettği gibi gözler hemen bana çevirildi. göya meraktan soran uyuz kadınlar topluluğu. siz ve sizin gibiler olduğu sürece biz hiç dışarı çıkamycakmıyız hiç nefes alıp şöyle iki insan yüzü göremiycekmiyiz.her çıktığımızda gözyaşlarımız kirpiklerimizn ucunda mı eve dönücez sonra bi de demezlermi kafana takma rahat ol bak oyüzdende olmaz.yahu sizler varken takmamak morak bozmamak ne mümkün.doktordan çok doktor hepsi.inanın toplasanız 2 saat durmadım ama bide bana sorsunlar o 2 saat nasıl geçti.bian önce eve gdip yalnz kalmak istedim.offffffff offfffffffff beni sizden başka yani bu sorunu çekenden başka kimse anlamıyo.habire boş boş teselliler.Yüce Rabbim bana ve isteyen tüm ailelere en kısa vakitte hayırlısıyla evlat versin senağlama
inş.ya ben anlamıyorum bu insanları neden sorup dururlar.sanki bzim elimzde olan bişeymi.Rabbim ol derse olur bunu neden bilmiyolar Rabbim verdide ben istemdimmi.çok kötüyüm ya kessler bi damla kanım akmaz o derece moralim bozuk.bide kaynanam olacak insan çoçuğu almış kucağına al bak sende sev diyo sanki bilmiyo bu durumun benim canımı ne kadar acıttığını.istemiyorum ben kimsenin bebebğini sevmek.seversin ayy yazık kendinin yok bak nasıl seviyo derler.sevemzsin adına kıskanç derler.ben artık kendi bebğimi sevmek istiyorum.asla Rabbime isyan etmiyorum ama yinede üzülmemek elimde değil.kardeşimin bile 2 tane çoçuğu var.ne diyeyim ya Allah yardımcımız olsun bugün bana dokun bin ah işit öyle durumdayım valla
aynen arkadaşım eşimden çok ama çok memnunum şükür işi iyi maddi manevi bi sıkıntım yok şuanda.ama bu dert ikimizede yetti nerdeyse.elimizdeki imkanlara bile sevinemez oldum yatıyorum kalkıyorum çoçuk kafamdan atamıyorum bi trlü böyle patavatsızlar oluğu sürecede atamycam.kimsenin içine çıkmıyorum adım yabana çıktı.40 yılın başı çıkyorum moralimi daha da bozup geliyorum işte
nevom ben buldum.... evet hamişmiş.... çok şükür rabbime.....
:gitme:kizlar esim onumuzdeki haftalarda sperm testi yapacaak
ltfen kizlar benim icindua edin
belki esimde sperm bulunur
ya nolursun bulunsun
kizlar ben sizler gibi dua etmesini bilmiyorumnolursunuz bizim icin de dua edin
dua edinde bir kere bizimde yuzumuz gulsun
:)) günaydın canımmmmmsisi sana günaydın demeden gider miyim hiiiççç opuyorumnanaktan
:gitme:kizlar esim onumuzdeki haftalarda sperm testi yapacaak
ltfen kizlar benim icindua edin
belki esimde sperm bulunur
ya nolursun bulunsun
kizlar ben sizler gibi dua etmesini bilmiyorumnolursunuz bizim icin de dua edin
dua edinde bir kere bizimde yuzumuz gulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?