Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bebemm benim her zaman yaptığım kek harika oluyoo miillet hastası sıradan ama benimki bi farklı oluyoo
3 yumurtta 1 su bardağı şeker çırp bunları bi güsel sonra 1 bardak sıvı yağ kabartma tozu vanilya un süt içine ceviz fındık üzüm vs çok hoş oluyoo

tavuk göğsüde şey yapp
piknik kakaolu bizküvi varya onu al 4 tane ez iyice ujn gibi olsun kare tepsiye dök altını tamamen katla muhalebizide
1 litre süt 6 yemek kaşığı un 6 -7 yemek kaşığı şeker bunları pişir sürekli karıştırr tüpten aldıktan sonra 25-30 gr yağ ve bir vanilya at karıştır iyice ezilkiş bizküvinin üstüne dök ama akşamdan yap ertesi gün daha güsel rulo oluyoo
kare kare kes rulo yap

bugün daha iyiyim canım başım ağrımıyo eklem ağrım da yok
sevindim aplamm inşalahh bi daha ki sefer bulantını halsizliğini söylersinn
ohhh çok şükür bugünde gördüm gardaşımııı opuyorumnanaktan
daha burdayım gardaşımm bu ay sonuna kadar inşalahh komşularla anlaşırızda sınızsıza geçeriz bizde kapatmayız inşalah
hee benim yaptığım daha da yalancııı

yavv kıslar ben çok gerginimm herbişeye ağlamaya başladım adamla kavga ettim durduk yere gittii bu sinirim o gelene kadar geçmez

çaylı kek

MALZEMELER

• 3 yumurta
  • 2 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı demli çay
  • 1 su bardağı sıvıyağ
  • 3 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1 çorba kaşığı kakao
  • 1 çay bardağı ceviz
  • 1 çay bardağı hindistan cevizi
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • üzerine 1 çorba kaşığı pudra şekeri

YAPILIŞI

Yapılışı:

1. Yumurtaları şekerle boza kıvamına gelesiye kadar çırpın.
  2. arkasından çay, sıvıyağ ilave edin.
  3. yumurtalı karışıma un, kabartmatozu , vanilya, ceviz, hindistan cevizini, tarçın ve kakaoyu ilave edin. Yavaşça çırpın.
  4. Karışımı fazla bekletmeden herhangi bir kek kalıbına boşaltalım.
  5. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 40-45 dakika pişirin. Fırını kapatarak 10-15 dakikada fırının içinde dinlendirin. Keki çıkarmadan önce kürdanla içinin pişip pişmediğini kontrol edin.

gardaşım senin bu rulo pastanı deniycem tam bana göre bir sütlü tatlısı

Ben bu keki çok yaparım gerçekten hem kolay hem güzel oluyoo çocuklarda çok sever böyle kara pastalarıı

gardaşım senin bu rulo pastanı deniycem tam bana göre bir sütlü tatlısı

dene bebekimm walla kendim yapıyom die söylemiyomm çok hoş oluyoo haftada 1 yapıyodum ama artık yapmıyorumm eşimin iş yüzünden gecemiz gündüzümün karılmıştı biliyosunuz hiç işey istemiyodum yapmak bi bırakış o bırakış

dün akşam bende çok sinirliydim melike eşim alttan almasa
iyi bi kavga ederdik (normalde böyle basit konulara sinir yaptımmı allttan almaz zaten )
yeni bir bant verdi doktor kalçama veya koluma yapıştırcam sen yapıştır dedim
yapıştırırken basitmiş dedi diye bağırdım bir sürü zemuszemus

Gardaşımmm ne oldu neden gerginsin
eşinle kavga etmeyin canım bu güzel günlerinizin değerini bilinnn

hakkaten adam bişi dememiş aplaa:))
ay apla benimkide alttan alıyoda o alttan aldıkça benn deliriyom iyice salı akşamından beri burnundan getirdim ay bilmiyorum apla ya geçse şu gerginlik her bişey beni celallendiriyoo

dünürüm bu kekten hiç denememiştim çok güzel görünüyorrrrrrrrrr....

ipeğim istersen sende yaz kek tarifini...defterim var ona kayıt ediyorum...değişik değişik başka zamanlarda yaparım kızlar tarifleriniziii..

YARIN AKŞAMKİ MENÜMMMM

1. CEVİZLİ BAKLAVA

2.YAPRAK SARMA EEE TOKATLIYIZ...
3.EL AÇIMI PEYNİRLİ MAYDONOZLU BÖREKKKKKKKK BEN AÇACAĞIMM

4. ELMALI KURABİYEEEEE

5.KEK

6.SALATA NASIL OLACAĞINA DAHA KARAR VEREMEDİM

7.TAVUK GÖĞSÜ...

NASIL BEĞENDİNİZMİ..ASLINDA BUNLARIN BİRİSİNİ ÇIKARTSAM İYİ OLUR...SİZCE HANGİSİNİ....

KIZLAR YARIN AKŞAM EVDE BİR HOCAMIZ EKSİK....ASLINDA İSTERİM DERS ALDIĞIM HOCAMINDA GELİP YARIN CUMA MESELA CUMA SURELERİNİ OKUMASINI NE GÜZEL OLUR HEMDE ORTALIK SAKİN OLUR...AMA KABUL EDERLERMİİİİİİİ Kİİİİİİİİİİİ...
BİZİMKİ YARIN GÜNNNNN...KOCİŞLER YOK..SADECE KADINLARLA ÇOCUKLAR O KADAR OLUYORUZ...DÜŞÜNÜN BİRDE KOCALAR OLSA....
kafamçokkarıştı KIZLAR ARTIK YARIN ONLAR GİTTİKTEN SONRA BÖYLE OLURUMMMMMM-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

Gardaşımmm ne oldu neden gerginsin
eşinle kavga etmeyin canım bu güzel günlerinizin değerini bilinnn

ayy bebemm benimm gıcıklığım üstümde datlımm gıı adam alttan ala ala bıktı yine yaptım yapacağımı kıskançlık damarım tuttu saçlarını yapmış baya bi jölelemiş kime süsleniyon kime ediyon diye sinirlendirdim adaamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…