KIZLAR yaaaaa bana kolay ve güzel kek tariflerii verin ...birde şu yalancı tavuk göğsünün tarifi....yarın akşama misafirlerim var...tammmmm 25 kişi oluyoruz çocuklarla beraber...bugün birşeyler hazırlayıp yarına sadece böreklerle temizlik kalsın istiyorum.....
sevindim aplamm inşalahh bi daha ki sefer bulantını halsizliğini söylersinnbugün daha iyiyim canım başım ağrımıyo eklem ağrım da yok
daha burdayım gardaşımm bu ay sonuna kadar inşalahh komşularla anlaşırızda sınızsıza geçeriz bizde kapatmayız inşalahohhh çok şükür bugünde gördüm gardaşımııı opuyorumnanaktan
hee benim yaptığım daha da yalancııımelike ve bulut günaydın
bulut tavuk göğsü tarifini yaz
3 kahve fincanı unu yarım paketten biraz fazla yağ ile kavur unun kokusu çıkana kadar
sonra bir veya 1,5 bardak tozşeker ve bir litresütü ilave et muhallebi gibi pişir indirirken vanilya ekle kapat sonra mikserle çırp mikserle ne kadar çok çırparsan o kadar güzel olur çırptıktan sonra tarçın serptiğin borcama dök tatlını sıcaklığı çıkınca dolaba koy servis yaparken tekrar tarçınla süsle
bebemm benim her zaman yaptığım kek harika oluyoo miillet hastası sıradan ama benimki bi farklı oluyoo
3 yumurtta 1 su bardağı şeker çırp bunları bi güsel sonra 1 bardak sıvı yağ kabartma tozu vanilya un süt içine ceviz fındık üzüm vs çok hoş oluyoo
tavuk göğsüde şey yapp
piknik kakaolu bizküvi varya onu al 4 tane ez iyice ujn gibi olsun kare tepsiye dök altını tamamen katla muhalebizide
1 litre süt 6 yemek kaşığı un 6 -7 yemek kaşığı şeker bunları pişir sürekli karıştırr tüpten aldıktan sonra 25-30 gr yağ ve bir vanilya at karıştır iyice ezilkiş bizküvinin üstüne dök ama akşamdan yap ertesi gün daha güsel rulo oluyoo
kare kare kes rulo yap
gardaşım senin bu rulo pastanı deniycem tam bana göre bir sütlü tatlısı
kanki hiç yaptınmı bu keki
YOK YAPMADIMM HİÇÇ KANKİİ ÖYLESİNE RAST GELE BİZİM DÜNÜRE TARİF OLSUN VERİYORUMMM
dün akşam bende çok sinirliydim melike eşim alttan almasa
iyi bi kavga ederdik (normalde böyle basit konulara sinir yaptımmı allttan almaz zaten )
yeni bir bant verdi doktor kalçama veya koluma yapıştırcam sen yapıştır dedim
yapıştırırken basitmiş dedi diye bağırdım bir sürü zemuszemus
TEDAVİNE VERİYORUMM .:1closedeyes:çok saçma sapan bir soru olmuş :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Gardaşımmm ne oldu neden gerginsin
eşinle kavga etmeyin canım bu güzel günlerinizin değerini bilinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?