Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bence kurabiyeyei çıkar hem kek hem tatlı var

Dünür cevizli baklava çok ağır olmazmı hem yapımıda zorr sarmalar börekler kekler kurabiyeler salatalar yeterince kalabalık bir menün var zaten
bunlar yeter bence baklava olmasada olur

Ipeğim dünürüm öyle denemediği güvenmediği şeyleri yazarmı hiççççççç

kızlar baklavayıda ben açtım...anam ne hamarat karıymışımda haberim yokmuşşşşşşşş....

Kız dünür gelinimi hiç çalıştırmammmm korkma...

özellikle istedi hanımlar..son günümüz bende bitiyorrrrrrr..kapanışta baklava isteriz dediler...onun için dün açtım...bugün akşamda şerbetini dökerimmmmmmmmm

yaa bırak adam belliki bakımı seviyoo .üzerine çok düşüp bunaltma adamıı ne güzel.. Herkeşin eşi bakımlı olmuyoo gardaşş

BENİM KIZ ÇOK ŞANSLI OLACAKKK KAYNANASI ÇOK HAMARATLI MAŞALLAHH
DEMEK BAKLAVAYI AÇMIŞSIN BİLE HELAL SANA KIZZZ

bulutçum biliyosundur zaten ama yazayım
3 yumurtayı bir bardak şekerle çırp daha sonra bir bardak süt ekle çırp i
daha sonra içine bir veya iki tane rendelenmiş havuç çekilmiş ceviz veya fındık tarçın ve un ekle
karıştır yaplanmış kek kalıbına dök pişir tabi kabartma tozunu unutma ....
ben bu keki yağsız yapıyorum istersen bir bardak yağ eklersin .......
sana birde güzel bir salata tarifim var
3-4 patlıcanı közle onlar közleirken 3-4 adet patetsi haşla
bu arada kırmız biber de közle ve birde ayrı bir yerde rendelennmiş havuçları
yağdda sotele hepsi piştikten sonra patatesleri ez patlıcanları ve bibierleri soy küçük küçük doğra
patateslere ekle havuçla birlikte bu karışıma sarımsaklı yoğurt hazıla dök tuz jkarabiber ekle ve güzelce karıştır çok güzel bir salata oluyo bugünden hazırlayıp dolaba koyabilirsin yarın servis öncesi de yoğurdunu ilave edersin

kekei mutlaka denicemm bebemm bayılırım böle kekleree

o bi şey demedi de ben sinir küpü oldum ilaçlardan sempatiksalakcinni
TEDAVİNE VERİYORUMM .:1closedeyes:

tedavi bile böyle saçma ssoru sordurmaz kankim ya :kedi:
bence ben uçmuşum gamyoncuiremsu

AYY SABAH SABAHHH İŞTAHIM AÇILDI VALLAAAAA cokacimcoook

KIZLAR SİZE BİRŞEY ANLATAYIMMMMM

DÜN DOKTORUM BİZE BU GECEDEN İTİBAREN 1 HAFTA GÜN AŞIRI İLİŞKİ DEDİ...YUMOŞLAR ÇATLAMA AŞMASINA GELMİŞ...BİZ AKŞAM YEMEĞİ YEDİK...TELEVİZYONUN KARŞISINA GEÇTİK..BİRAZCIK DİZİLERE BAKTIK....O ARA BİZİMKİNİN KANI KAYNADI..HANİ DOKTORDA SÖYLEDİ YAAA..O DA AKLINDA...ERKEKLERİN AKLINA DÜŞÜRME YETERKİİİİİİİİ
BİRAZ YAKLAŞMA GİBİ OLDU BEN DAHA SONRA DEDİM..YATSI NAMAZLARIMIZI KILALIM ABDESTLİ ABDESTLİ OLSUN DEDİM... YANINDAN UZAKLAŞTIM...
KIZLAR BİZ O ARA EŞİM KOLTUKTA BEN YERDE UYUYA KALMAYALIMMMMMMMMM TELEVİZYONUN BAŞINDA...BİR UYANDIK GECE SAAT 4 ..EŞİMİ ÇAĞIRDIM GİTTİK ODAMIZA ..TABİİ UYKULUSUN..ODA UYUMUŞ BENDE ...SABAH BİR UYANDIKKİ...KOCİŞ İŞE GEÇ KALMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

BİR SİNİRLENİYOR...BU GECEKİ ÇALIŞMLAR BOŞA GİTTİ DİYEEEEEEE....:1rolleyes::1rolleyes:

OHOOO SİZ BÖYLE TEMBEL TEMBEL NASIL GELECEK OĞLUŞUNUZZlmaz:

ipeğim ellerine sağlık...salata ve kek için...evet kızlar bugünden yapmak gerek..yarına sadece börekleri bırakırım...

vardır bubdada bi hayır quzuuu ama komik olmuşş kıss
ozamann eşinin üstüne çok gitme canımm ..
Gereksiz kıskançlıklarından vazgeçç
(hangimiz öyle değilizki)

kendimi frenlemeye çalışacam napıyımm quzumm gıı yoksaa adamı delirtecem
şey gibi oldu bu dinime küfreden müslüman olsa gerekk :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…