dünürüm bu kekten hiç denememiştim çok güzel görünüyorrrrrrrrrr....
ipeğim istersen sende yaz kek tarifini...defterim var ona kayıt ediyorum...değişik değişik başka zamanlarda yaparım kızlar tarifleriniziii..
YARIN AKŞAMKİ MENÜMMMM
1. CEVİZLİ BAKLAVA
2.YAPRAK SARMA EEE TOKATLIYIZ...
3.EL AÇIMI PEYNİRLİ MAYDONOZLU BÖREKKKKKKKK BEN AÇACAĞIMM
4. ELMALI KURABİYEEEEE
5.KEK
6.SALATA NASIL OLACAĞINA DAHA KARAR VEREMEDİM
7.TAVUK GÖĞSÜ...
NASIL BEĞENDİNİZMİ..ASLINDA BUNLARIN BİRİSİNİ ÇIKARTSAM İYİ OLUR...SİZCE HANGİSİNİ....
KIZLAR YARIN AKŞAM EVDE BİR HOCAMIZ EKSİK....ASLINDA İSTERİM DERS ALDIĞIM HOCAMINDA GELİP YARIN CUMA MESELA CUMA SURELERİNİ OKUMASINI NE GÜZEL OLUR HEMDE ORTALIK SAKİN OLUR...AMA KABUL EDERLERMİİİİİİİ Kİİİİİİİİİİİ...
BİZİMKİ YARIN GÜNNNNN...KOCİŞLER YOK..SADECE KADINLARLA ÇOCUKLAR O KADAR OLUYORUZ...DÜŞÜNÜN BİRDE KOCALAR OLSA....
kafamçokkarıştı KIZLAR ARTIK YARIN ONLAR GİTTİKTEN SONRA BÖYLE OLURUMMMMMM-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
yaa bırak adam belliki bakımı seviyoo .üzerine çok düşüp bunaltma adamıı ne güzel.. Herkeşin eşi bakımlı olmuyoo gardaşşayy bebemm benimm gıcıklığım üstümde datlımm gıı adam alttan ala ala bıktı yine yaptım yapacağımı kıskançlık damarım tuttu saçlarını yapmış baya bi jölelemiş kime süsleniyon kime ediyon diye sinirlendirdim adaamı
yaa bırak adam belliki bakımı seviyoo .üzerine çok düşüp bunaltma adamıı ne güzel.. Herkeşin eşi bakımlı olmuyoo gardaşş
Ipeğim dünürüm öyle denemediği güvenmediği şeyleri yazarmı hiççççççç
kızlar baklavayıda ben açtım...anam ne hamarat karıymışımda haberim yokmuşşşşşşşş....
Kız dünür gelinimi hiç çalıştırmammmm korkma...
yaff gardaşım fazla bakımlı bea içime kurt düşüyoo :))
eşine güvenin yokmu senin cadıarzuyoksam hamilelik psikolojisindenmi bunlarr
kekei mutlaka denicemm bebemm bayılırım böle keklereebulutçum biliyosundur zaten ama yazayım
3 yumurtayı bir bardak şekerle çırp daha sonra bir bardak süt ekle çırp i
daha sonra içine bir veya iki tane rendelenmiş havuç çekilmiş ceviz veya fındık tarçın ve un ekle
karıştır yaplanmış kek kalıbına dök pişir tabi kabartma tozunu unutma ....
ben bu keki yağsız yapıyorum istersen bir bardak yağ eklersin .......
sana birde güzel bir salata tarifim var
3-4 patlıcanı közle onlar közleirken 3-4 adet patetsi haşla
bu arada kırmız biber de közle ve birde ayrı bir yerde rendelennmiş havuçları
yağdda sotele hepsi piştikten sonra patatesleri ez patlıcanları ve bibierleri soy küçük küçük doğra
patateslere ekle havuçla birlikte bu karışıma sarımsaklı yoğurt hazıla dök tuz jkarabiber ekle ve güzelce karıştır çok güzel bir salata oluyo bugünden hazırlayıp dolaba koyabilirsin yarın servis öncesi de yoğurdunu ilave edersin
o bi şey demedi de ben sinir küpü oldum ilaçlardan sempatiksalakcinnihakkaten adam bişi dememiş aplaa:))
ay apla benimkide alttan alıyoda o alttan aldıkça benn deliriyom iyice salı akşamından beri burnundan getirdim ay bilmiyorum apla ya geçse şu gerginlik her bişey beni celallendiriyoo
TEDAVİNE VERİYORUMM .:1closedeyes:
bulutçum biliyosundur zaten ama yazayım
daha sonra içine bir veya iki tane rendelenmiş havuç çekilmiş ceviz veya fındık tarçın ve un ekle
ben bu keki yağsız yapıyorum istersen bir bardak yağ eklersin .......
sana birde güzel bir salata tarifim var
yağdda sotele hepsi piştikten sonra patatesleri ez patlıcanları ve bibierleri soy küçük küçük doğra
patateslere ekle havuçla birlikte bu karışıma sarımsaklı yoğurt hazıla dök tuz jkarabiber ekle ve güzelce karıştır çok güzel bir salata oluyo bugünden hazırlayıp dolaba koyabilirsin yarın servis öncesi de yoğurdunu ilave edersin
inşalahh sonuç mükemmel olacak hatırlayp hatırlayıp güleceksinno bi şey demedi de ben sinir küpü oldum ilaçlardan sempatiksalakcinni
tedavi bile böyle saçma ssoru sordurmaz kankim ya :kedi:
bence ben uçmuşum gamyoncuiremsu
benimde gardaşımmAYY SABAH SABAHHH İŞTAHIM AÇILDI VALLAAAAA cokacimcoook
ayy güvenmezmiyim datlumm tabi ki asla yapmaz ama işte bu ara walla iyi değilimm
OHOOO SİZ BÖYLE TEMBEL TEMBEL NASIL GELECEK OĞLUŞUNUZZKIZLAR SİZE BİRŞEY ANLATAYIMMMMM
DÜN DOKTORUM BİZE BU GECEDEN İTİBAREN 1 HAFTA GÜN AŞIRI İLİŞKİ DEDİ...YUMOŞLAR ÇATLAMA AŞMASINA GELMİŞ...BİZ AKŞAM YEMEĞİ YEDİK...TELEVİZYONUN KARŞISINA GEÇTİK..BİRAZCIK DİZİLERE BAKTIK....O ARA BİZİMKİNİN KANI KAYNADI..HANİ DOKTORDA SÖYLEDİ YAAA..O DA AKLINDA...ERKEKLERİN AKLINA DÜŞÜRME YETERKİİİİİİİİ
BİRAZ YAKLAŞMA GİBİ OLDU BEN DAHA SONRA DEDİM..YATSI NAMAZLARIMIZI KILALIM ABDESTLİ ABDESTLİ OLSUN DEDİM...YANINDAN UZAKLAŞTIM...
KIZLAR BİZ O ARA EŞİM KOLTUKTA BEN YERDE UYUYA KALMAYALIMMMMMMMMM TELEVİZYONUN BAŞINDA...BİR UYANDIK GECE SAAT 4 ..EŞİMİ ÇAĞIRDIM GİTTİK ODAMIZA ..TABİİ UYKULUSUN..ODA UYUMUŞ BENDE ...SABAH BİR UYANDIKKİ...KOCİŞ İŞE GEÇ KALMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
BİR SİNİRLENİYOR...BU GECEKİ ÇALIŞMLAR BOŞA GİTTİ DİYEEEEEEE....:1rolleyes::1rolleyes:
bulutçum biliyosundur zaten ama yazayım
Ben bu keki yağsız yapıyorum istersen bir bardak yağ eklersin .......
Sana birde güzel bir salata tarifim var
vardır bubdada bi hayır quzuuu ama komik olmuşş kıssKIZLAR SİZE BİRŞEY ANLATAYIMMMMM
DÜN DOKTORUM BİZE BU GECEDEN İTİBAREN 1 HAFTA GÜN AŞIRI İLİŞKİ DEDİ...YUMOŞLAR ÇATLAMA AŞMASINA GELMİŞ...BİZ AKŞAM YEMEĞİ YEDİK...TELEVİZYONUN KARŞISINA GEÇTİK..BİRAZCIK DİZİLERE BAKTIK....O ARA BİZİMKİNİN KANI KAYNADI..HANİ DOKTORDA SÖYLEDİ YAAA..O DA AKLINDA...ERKEKLERİN AKLINA DÜŞÜRME YETERKİİİİİİİİ
BİRAZ YAKLAŞMA GİBİ OLDU BEN DAHA SONRA DEDİM..YATSI NAMAZLARIMIZI KILALIM ABDESTLİ ABDESTLİ OLSUN DEDİM...YANINDAN UZAKLAŞTIM...
KIZLAR BİZ O ARA EŞİM KOLTUKTA BEN YERDE UYUYA KALMAYALIMMMMMMMMM TELEVİZYONUN BAŞINDA...BİR UYANDIK GECE SAAT 4 ..EŞİMİ ÇAĞIRDIM GİTTİK ODAMIZA ..TABİİ UYKULUSUN..ODA UYUMUŞ BENDE ...SABAH BİR UYANDIKKİ...KOCİŞ İŞE GEÇ KALMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
BİR SİNİRLENİYOR...BU GECEKİ ÇALIŞMLAR BOŞA GİTTİ DİYEEEEEEE....:1rolleyes::1rolleyes:
ozamann eşinin üstüne çok gitme canımm ..
Gereksiz kıskançlıklarından vazgeçç
(hangimiz öyle değilizki)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?