Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iciyor ve ictikten sonra arbayi son hizda kullaniyor
bilmiyorum kizlar nolacaknasil edecegim bilmiyorum ama cok korkuyorum onu kaybetmekten

hangi dualar canim
ve bugun intiharabile kalkisti
dusun artik durumumuzu

tatlım ezbere bilmiyorum ya internetten bulabilirsin ya da dua kitapları var oralarda da yazar

sıkıntılı anlarda okunacak dualar - iyi ve kötü hallerde okunacak dualar - peygamberimizin okuduğu dualar
sıkıntılı anlarda okunacak dualar - iyi ve kötü hallerde okunacak dualar - peygamberimizin okuduğu dualar

İyi ve kötü hallerde okunacak dualar-
"Elhamdülillahillezi, bi-nimetihi tetimmü's-salihat"(Bütün iyilikleri verdiği nimetleriyle tamamlayan Allah'a hamd olsunHer nimet O'ndan,her iyilik O'na racidir)

"Elhamdülillahi ala külli hal, sive'l-küfri ve'd-dalal,ve euzü bike min kal-i ehli'n-nar"(Küfür ve dalalet dışındaki her hale Allah'a hamd olsunRabbim, cehennemliklerin amelinden sana sığınırımCehennemlik hallerden bizi koru)

Nefisten Allah'a Sığınma Duası-
"Allahümme la tetrükni ila nefsi, tarfete aynin"(Allah'ım göz açıp yumuncaya kadar beni nefsimin isteğine terketme)

Çok sık tekrarlayacağımız bir dua-
"Allahümme euzü bike min fitneti'l-mahya vel memat"(Allah'ım hayatın ve ölümün fitnesinden sana sığınırımİster yaşarken olsun,isterse ölürken,beni imani ve İslami ölçülerde daimi ve sabit kıl,bunlardan ayıracak kötü tutum ve fitnelerden muhafaza eyle)

Bir bela ve sıkıntıya düşünce okunacak dua-
"Elhamdülillahillezi afani mimme'btelake bihi ve faddaleni kesiren mimmen halaka tafdilen"(Seni mibtela kıldığı sıkıntıdan beni koruyan,iyilik ve afiyet ihsan eden,fazilet ve nimette beni çok kimselerden üstün kılan Allah'a hamd olsun)

Bir tehlikeye maruz kalındığı anda okunacak dua-
"Bismillahirrahmanirrahim la havle vela kuvvete illa billahi'l-aliyyi'l-azim"

Kelimesi az manası çok dua-
"Sübhanallahi ve bi-hamdihi, sübhanallahi'l-azim"

Peygamberimizin çok sık okuduğu dua-
"Ya mukallibe'l-kulub, sebbit kalbi ala dinike"(Ey kalpleri değiştiren,benim kalbimi senin dininde sabit kıl,değişmeye maruz bırakma)

Gıybetin affı için okunacak dua-
"Allahümmağfir lena ve limen iğtebnahü"(Allah'ım,bizi ve gıybetini ettiğimiz kimseyi mağfiret eyle)

canım internette var

benim mesaim dolmak üzere kızlar ben çıkıyorum allaha emanet olun iyi akşamalr canlarım yarın evdeyim girebilirsem girmeye çalışıcam iyi akşamlar

canim cok tesekkur ederim
insallah okur
oppuyorum
ben cikiyorum

canım çok zor bi durum tabi diyosun sen ve aileniz destek veriyor daha da sıkmıyor ama işte Rabbime isyan değil mi bu kurban olduğumm yardımcınız olsun canımm inşalahh sıpanız gelir de eşinn iyi olur canımm Rabbim sabır versinn
melike gardaş valla aynen öyle krakerleri sigarayı tutar gibi ağzımıza alıyoruz eşin gibi bu sefer daha zor olacak galibaaa önümde çekirdekler var şuanda çıtlatıp duruyorum benneyaptımki
oyyy kıyamamm bebekimm gııı kıss lop lop et olunn emmee
canım sigarayı bırakma bantları var eczanelerde ondan kullansanız
nann quuzmm benim kocada kulandı emme o bantları tık yokk maleseff son gaz devamm inşalahh gardaşıma faydası olurrrrrr

slmmm kızlarrrr maşalllaahhh yaa bugünn ne neşeliii gün geçirmişsinizzzz keşke bendeeee olsayydımmm olumunekankayizsmile
nurcanla tuğbiş buzları eritmişş çokk iyi olmuşş hep böle olunn darılmayın alınmayınnn birbirinizeee..
nevommm canımmm arkadaşımm gelmişş gece ne kadannn çok özledimmm seniii muhabbetiniiii maşallahhh bebişlerinin ismi çok güzellmişşş canımm,resimlerinii görmek istiyos yakındaa
umudunukaybetme canım çok üzüldümmm eşineee gerçekten.ona destek ol çocuğun önemli olmadığını onun değerli olduğunu söle tabi sölemişsindirde buna ikna et olmazsa arkadaşların dediği gibi yardım al canımm..

bulut hoşgeldin canımm rüyanı okudummm hayrolsunnn ne kadar güzell bir rüya görmüşsünn canımm

bu arada kızlar ben sölemeyi unuttum dğün okudum ayetel kürsi leri allah kabul etsinn
bu arada minnakı göremedim geçmişte yoksa benmi atladımm

slm kızlar neti bağladık cok şükür fakat biraz yavaş bundan sonra görüşürüz bol bol kedersizim anacım bende sizi cok özledim korunmayı bıraktık artık bekleme aşamasındayım yine cok ümitliyim olacak biliyorum aklım hep sizdeydi dedim inş. nete girdiğimde hamile haberleri alırım cok şükür ki aldım bir haber ipekciğim hamiş allah kucagına almayı nasip etsin inş. canım arkadasıma
bu arada neler oluyor tubiş neden bir daha girmek istemiyor anlamadım ama öyle bir delilik yapma tubiş

Tubiş o kazık gibi saçlara nasıl fön çekicen
hallettim bile ipem duş sonrası bakım kremi leblebi kadar sürdüm süper oldu yumuşacık ipek kimin oldu sırnaşık şey
duygu sömürüsü yapma len :mymeka:
ufff tamam be vurup durma susuyorum işte :dilcikar:

yok canim hani ozel gunlerde yilbasi da falan icerdi yani cok nadirdi
canim bebegi sorun ediyor
hani birde sorun kendisinde ya bu daha cok onu yipratiyor

hangi dualar canim
ve bugun intiharabile kalkisti
dusun artik durumumuzu
:çok üzgünüm:bu çok kötü ve diliyorum ileri derecede bağımlı değildir bunun için dua ediyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: kafam bozuldu aklıma annem geldi kurban olayım canım az çekmedi oda:çok üzgünüm:
canım allah yardımcın olsun ıslah etsin eşini ve bir an önce hidayete erdirsin sakin ve güzelce konuşmayı dene sizlerin rızkını ona vermesin onu içip günaha gireceğine abdest alıp b,i selavat getirsin belki o vesileyle allah nasip eder unutmasın o her açıdan zarar ne yuvalar yıkılıyo ne canlar ne mallar gidiyo sonunda aklı başına geliyo ama iş işten geçmiş oluyo ..alkollü erkekler genelde çocuk gibi oluyolarmış canım azarlayarak,aşağılayarak değil daha çok ılımlı bi şekilde telkin ederek yola getirmeye çalış senin çok yıprandığını üzüldüğünü filan söle ya alkol ya ben gibi seçenek sunmalarrdan uzak dur daha bi fişelenmesin
allah yar ve yardımcın olsun bacım sende en dertlimiz çıktın bea
tostiiii ooooşgeldin beaa demek artık hergün burdasınn nekadar güzel bi haber ...korunma yok demek çalışın çaşlışın rastgele canım inşallah olucak tabiki allahın izniyle sende müjde vercen hayırlısıyla
yok kız delilik bi kenarda dursun o gün terelellim olmuştunm her yandan gelmişlerdi kedersizimde azıcık gergindi birbirimizi yanlış anladık düşüncelerimizi düzgün ifade edemedik filan önemsiz bi mevzu takılma burdayım beaaa daha alaylar çekcem sizler için :Saruboceq:

Son düzenleme:
günün ilk günaydını benden olsun herkese günaydınnnnnlar
hayırlı cumalar
uyanın gari nerdesiniz ben geldim bizim topiğin hatunları uykucu olamaz hadin kalkın

günün ilk günaydını benden olsun herkese günaydınnnnnlar
hayırlı cumalar
uyanın gari nerdesiniz ben geldim bizim topiğin hatunları uykucu olamaz hadin kalkın

günaydınn canımm hoşgeldinn net bağlamışsınız canım çok sevindimm burdasın artıkk

evet melikecim burdayım artık sen nasılsın maşallah 20 haftalık olmuşsunuz rabbim sonuna kadar götürsün inş.
ipeğim canım benim allah razı olsun nete ilk girdiğimde kim hamile diye baktım seni görünce cok sevındim rabbim kucagına almayı nasip etsin inş. arkadasım

günaydın hayırlı cumalar
tosti hoşgeldin yeni evin hayırlı olsun uğur getirsin inşallah
günaydın aplacımm hayırlı cumalarr
çok şükür canımm iyiyimm aminn canımm inşalahhhh

amin canım inşallah ...allah bütün arkadaşlarımızın en kısa zamanda hamile haberini
almayı nasip etsin hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…