Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben iyiyim canım valla bebişin nasıl olduğunu bende çok merak ediyorum
ben kendimi iyi hissediyorum herhangi bir yerimde beni rahatsız eden bir ağrı falan yok
iyiydir inşallah biraz uykuluyum biraz midem şiş gibi

ben iyiyim canım valla bebişin nasıl olduğunu bende çok merak ediyorum
ben kendimi iyi hissediyorum herhangi bir yerimde beni rahatsız eden bir ağrı falan yok
iyiydir inşallah biraz uykuluyum biraz midem şiş gibi

inşalahh iyidir fıstığın aplamm
maşalah sana ne güsel aplamm inşalahh sonuna kadar böyle giderrr
geçer aplacım şişlik olsun tekk

amnn ya çizelgem 1 gün önden gidiyordu düzeltiyim dedim elime yüüzme bulaştırdımmm

inşallah canım ...ben senin çizelgeni beğeniyodum niye bozdun düzelt bakalım kötükedihüso

merhaba canlarim nasilsiniz?sizi cok ozledim.ipeyim cok sukur hamilesin inan canim cok sevindim R abbim tamamina erdirsin,sag salim kucaginna alirsin.

inş. canım ya kedersiz sabahları gelmiyor mu nerde benım anam
bazen gelir canımm belki birazdan gelirr
yeni bir çizelge yapsan olmuyomu
yenisinde yapamadımmm:))))))
zaten bunuda ben yapmamıştımmm:)))) ben bayann beceriksiz datlum
merhaba canlarim nasilsiniz?sizi cok ozledim.ipeyim cok sukur hamilesin inan canim cok sevindim R abbim tamamina erdirsin,sag salim kucaginna alirsin.

mrraba canım hoşgeldinn aminnnn

RABBIME sukurler olsun ki bebeyim benimle,dun bebeyimin mujdesini aldim,cok mutluyum RABBIM her kese yasatsin insallah,onu beklemediyim anda geldi,hala inanamiyorum

yaa çok sevindimm yıldızımm ya Rabbim tamamına erdirsin ne kadrlık meleğimizz ayy maşlahh 2 hamileeeeeee

RABBIME sukurler olsun ki bebeyim benimle,dun bebeyimin mujdesini aldim,cok mutluyum RABBIM her kese yasatsin insallah,onu beklemediyim anda geldi,hala inanamiyorum

zaten hep beklenmeyen zamanlarda süpriz yapıveriyorlar canım arkadasım hadi gözün aydın kendine cok dikkat et dr gittin mi

anaaaaaaaaaaa cidden mi datlumm yaaaaaaaaaaaaa
evet canim,ben de hala inanamiyorum,iki kez test yaptim,ikisinde de o anda cift cizgi gordum kipkirmizi.
aaaaaaaaaaaaaa ne güzel bir haber bu yıldızcım hayırlı olsun cok sevindim

cok tesekkur ederim canim,RABBIM sana da nasip etsin insallah.
beni de listeye eklermisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…