günaydın melike nasılsın canım
ben iyiyim canım valla bebişin nasıl olduğunu bende çok merak ediyorum
ben kendimi iyi hissediyorum herhangi bir yerimde beni rahatsız eden bir ağrı falan yok
iyiydir inşallah biraz uykuluyum biraz midem şiş gibi
inşalahh iyidir fıstığın aplamm
maşalah sana ne güsel aplamm inşalahh sonuna kadar böyle giderrr
geçer aplacım şişlik olsun tekk
amnn ya çizelgem 1 gün önden gidiyordu düzeltiyim dedim elime yüüzme bulaştırdımmm
inşallah canım ...ben senin çizelgeni beğeniyodum niye bozdun düzelt bakalım kötükedihüso
kızlar topikte neler oldu ben yokken nazracadan haber var mı
malesef canım haber yokk artık melon aplada gelmiyorr haber vermiyor bize inşalah bi problem yokturr
aplcımm bende seviyodum da bir gün önden gidiyordu onu düzeltecektimm tamamenn kaybettimmm
düzeltemiyorum geriii:))))))))
artıkın bilen biri el atacakk
bazen gelir canımm belki birazdan gelirrinş. canım ya kedersiz sabahları gelmiyor mu nerde benım anam
yenisinde yapamadımmm:))))))yeni bir çizelge yapsan olmuyomu
merhaba canlarim nasilsiniz?sizi cok ozledim.ipeyim cok sukur hamilesin inan canim cok sevindim R abbim tamamina erdirsin,sag salim kucaginna alirsin.
[ı]kızlar ben hamıleyım[/ı]
[ı]kızlar ben hamıleyım[/ı]
RABBIME sukurler olsun ki bebeyim benimle,dun bebeyimin mujdesini aldim,cok mutluyum RABBIM her kese yasatsin insallah,onu beklemediyim anda geldi,hala inanamiyorum
RABBIME sukurler olsun ki bebeyim benimle,dun bebeyimin mujdesini aldim,cok mutluyum RABBIM her kese yasatsin insallah,onu beklemediyim anda geldi,hala inanamiyorum
evet canim,ben de hala inanamiyorum,iki kez test yaptim,ikisinde de o anda cift cizgi gordum kipkirmizi.anaaaaaaaaaaa cidden mi datlumm yaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaa ne güzel bir haber bu yıldızcım hayırlı olsun cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?