Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canim evet esimde oyle oldu
ve tedaviler onu cok yipratti ameliyati cok zor gecti
o diyorki yasadiklarimi 5 dk bile unutmak icin elimden geleni yaparim
yani o ictikce unuttugunu dusunuyor

ama ben ona dedim ki
bu bir savas
sen ben ve bebegimiz bu savasta savasiyyoruz
ama sen savasi birakirsan benle bebegimiz cok caresiz kaliriz ve biz tek basimiza savasamayiz
bizi ancak sen korursun ve bizi anacak senb kurtatrirsin
lutfen kolayini secipte benle bebgimiz tek birakma bu savasta

o da simdilik soz verdi ama yinede bilmiyorum

canım sende kendini çok yıpratma geçecek inşalahh bu günler çokl zor bi sınavdan geçiyosunuz inşalahh yüzünüzün akıyla bitecek feraha ulaşacaksınızz

eşine söyleki böyle unutmayı düşünmen çok yanlışş hem kenddine zyan ediyorsun hem beni üzüyorsun böyle yaparak de..eşinle beraber bir aile terapistine gitseniz kabul etmezmii ..kendine içkiye veripte hiç bir sonuca ulaşmaz maalesef .olan hem ona hem parasına olur

amann ya benim canım sıkkınn kızlarr yaa bugün akşamm çubuğa gidecektikk kaynanamlara yarın öğlende annemlere geçecektikk adi pislerrr eşlime sormdan mesai yazmışlarr e neymişş adam yokmuş millet ya raporlu yada izinli dün bunun yüzünden eşimin üstüne gittim bağırdım çağırdımm yazık adam alttan aldı sonra gönlünü aldım ama daha mesai yazanlara olan sinirim geçmedii öküzlerrr

canim gece yarilarina kadar konustuk cok soyledim o da yapmak istemiyor ama birde bakmis ki iciyor
ben ickiye cok karsiyim ama napayim bilmiyorum
evet terapiste gidecegiz baska care kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…