öfff tamam yaaa değiştiririzzz sanki yaptımdaa kaydirigubbakcemile3hiç üzmezmiş kankisini opuyorumnanaktan
birde o yeleğin renginin çirkin olduğunu kabul etsen tam süper olacak zemuszemus
saol bidenemm mersii quuzmmHamile gifleri - Haydi Şimdi Paylaşma Zamanı burdan bak gardaşım bbeğendiğini söyle değiştireyim hemen
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:ben hamile kalınca bunu koyarım
bazen çaresiz olduğumuzu düşününce huylarımız değişebiliyo umudunukaybetme
eşinin de öyle bir zamanına denk gelince çareyi o illet gördü demek ama önemli olan
yanlış yolda olduğunu görmesi allah yardımcınız olsun bu günleri atlatın
ben hamile kalınca bunu koyarım
yok aplacımm ne zahmeti olur mu öle şeyy
buda bir gün önde gidiyo ama olsun çok güzel bir takvimipek apla hemen bidene çalıp geldimmm
http://lbdf.lilypie.com/ybFXp3.png
apla şimcik bu adresi kopyalaa
kullanıcı paneline girr ordan en üstte profili düzenleye gelll
çizelge kızmı var alt taraflardaa oraya yapıştır değişiklikleri kaydet tamamdırrrr
buda bir gün önde gidiyo ama olsun çok güzel bir takvim
eşine söyleki böyle unutmayı düşünmen çok yanlışş hem kenddine zyan ediyorsun hem beni üzüyorsun böyle yaparak de..eşinle beraber bir aile terapistine gitseniz kabul etmezmii ..kendine içkiye veripte hiç bir sonuca ulaşmaz maalesef .olan hem ona hem parasına olurcanim evet esimde oyle oldu
ve tedaviler onu cok yipratti ameliyati cok zor gecti
o diyorki yasadiklarimi 5 dk bile unutmak icin elimden geleni yaparim
yani o ictikce unuttugunu dusunuyor
ama ben ona dedim ki
bu bir savas
sen ben ve bebegimiz bu savasta savasiyyoruz
ama sen savasi birakirsan benle bebegimiz cok caresiz kaliriz ve biz tek basimiza savasamayiz
bizi ancak sen korursun ve bizi anacak senb kurtatrirsin
lutfen kolayini secipte benle bebgimiz tek birakma bu savasta
o da simdilik soz verdi ama yinede bilmiyorum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
ben hamile kalınca bunu koyarım
ben ilk koyduğum zaman belki beğenmez diye değiştrimiştim ..yoksa bende eşine benziyo diye eklemiştim o zamankankim süper oldu eşimle birlikte zati eşimede benziyo resimdeki kaslı onun gibi
eşine söyleki böyle unutmayı düşünmen çok yanlışş hem kenddine zyan ediyorsun hem beni üzüyorsun böyle yaparak de..eşinle beraber bir aile terapistine gitseniz kabul etmezmii ..kendine içkiye veripte hiç bir sonuca ulaşmaz maalesef .olan hem ona hem parasına olur
sen ve eşin böyle olacaksınız inşallahcok sirinsin canim
ve listemizde cok guzel oldu
canim ya benimde hamile halimi bir gostersene bazen olmayacagini bilsen bile hayali de guzelboshayallersmile boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?