bende olmasamm ne olacak halimiz zemuszemusööf ya yapamıyorum dansöz oynatamadım bir türlü
slmmm kızlarrrr maşalllaahhh yaa bugünn ne neşeliii gün geçirmişsinizzzz keşke bendeeee olsayydımmm olumunekankayizsmile
nurcanla tuğbiş buzları eritmişş çokk iyi olmuşş hep böle olunn darılmayın alınmayınnn birbirinizeee..
nevommm canımmm arkadaşımm gelmişş gece ne kadannn çok özledimmm seniii muhabbetiniiii maşallahhh bebişlerinin ismi çok güzellmişşş canımm,resimlerinii görmek istiyos yakındaa
umudunukaybetme canım çok üzüldümmm eşineee gerçekten.ona destek ol çocuğun önemli olmadığını onun değerli olduğunu söle tabi sölemişsindirde buna ikna et olmazsa arkadaşların dediği gibi yardım al canımm..
sen ve bebişin uğur getireceksiniz burdaki bekleyen herkese ben inanıyorumm..ay allahım sana şükürler olsun yıl içinde çok üzüntülü günler yaşadık ama
sonuna doğru yüzümüz gülecek inşallah :ecrin_bebek:
hallettim bile ipem duş sonrası bakım kremi leblebi kadar sürdüm süper oldu yumuşacık ipek kimin oldu sırnaşık şey
ufff tamam be vurup durma susuyorum işte :dilcikar:
:çok üzgünüm:bu çok kötü ve diliyorum ileri derecede bağımlı değildir bunun için dua ediyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: kafam bozuldu aklıma annem geldi kurban olayım canım az çekmedi oda:çok üzgünüm:
canım allah yardımcın olsun ıslah etsin eşini ve bir an önce hidayete erdirsin sakin ve güzelce konuşmayı dene sizlerin rızkını ona vermesin onu içip günaha gireceğine abdest alıp b,i selavat getirsin belki o vesileyle allah nasip eder unutmasın o her açıdan zarar ne yuvalar yıkılıyo ne canlar ne mallar gidiyo sonunda aklı başına geliyo ama iş işten geçmiş oluyo ..alkollü erkekler genelde çocuk gibi oluyolarmış canım azarlayarak,aşağılayarak değil daha çok ılımlı bi şekilde telkin ederek yola getirmeye çalış senin çok yıprandığını üzüldüğünü filan söle ya alkol ya ben gibi seçenek sunmalarrdan uzak dur daha bi fişelenmesin
allah yar ve yardımcın olsun bacım sende en dertlimiz çıktın bea
tostiiii ooooşgeldin beaa demek artık hergün burdasınn nekadar güzel bi haber ...korunma yok demek çalışın çaşlışın rastgele canım inşallah olucak tabiki allahın izniyle sende müjde vercen hayırlısıyla
yok kız delilik bi kenarda dursun o gün terelellim olmuştunm her yandan gelmişlerdi kedersizimde azıcık gergindi birbirimizi yanlış anladık düşüncelerimizi düzgün ifade edemedik filan önemsiz bi mevzu takılma burdayım beaaa daha alaylar çekcem sizler için :Saruboceq:
[ı]kızlar ben hamıleyım[/ı]
ŞenizŞenizŞenizŞenizlülülülülülüsöyliyimde aklın başına gelsinnn .sempatiksalakcinni
canım Rabbimin izniyle herşey yoluna girer inşalahh canımm inşalahh geçecek bu günlerdeevet canim bunu bilincindeyim dinden spmadir ama ben esimi ikna etmeye calisiyorum
insallah rabbim yardimcimiz olur
ay allahım sana şükürler olsun yıl içinde çok üzüntülü günler yaşadık ama
sonuna doğru yüzümüz gülecek inşallah :ecrin_bebek:
sen ve bebişin uğur getireceksiniz burdaki bekleyen herkese ben inanıyorumm..
ayyyyyyyyyyyyyyy canim benim bu cok guzel bir haber
tebrik ederim sizi
inşallah canım ....allahım şu mübarek günde sesimizi duy
kedersiz sevda bulut tosti selsebil leydim umudunukaybetme fatoş
minnak melike tuğba ve bütün kızlar bu yı bitmeden hamile kalsın ,hepimiz sağlıklı
güzel hamilelikler geçirelim sağlıklı bebeklerimiz olsun evlerimizde huzur olsun ya rabbim
inşallahhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:inşallah canım ....allahım şu mübarek günde sesimizi duy
kedersiz sevda bulut tosti selsebil leydim umudunukaybetme fatoş
minnak melike tuğba ve bütün kızlar bu yı bitmeden hamile kalsın ,hepimiz sağlıklı
güzel hamilelikler geçirelim sağlıklı bebeklerimiz olsun evlerimizde huzur olsun ya rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?