Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slmmm kızlar yemegi yaptım geldim
leydimden haber yok mu aramadı mı anacımm
ne yemek yaptıgımı sormuşsun anacın kızını iyi yetiştirdin biliyon pek bir hamaratlı karıyımdır tavuk yemegi yaptım baget den patates patlıcam biber sogan domates karışık yemek yaptım kızartmadım ama kendi suyunda pilav yaptım slata yaptım ayran yaptım kocişimi bekliyorum
ya bende topigin kapanmamasını istiyorum kış geldi artık herkes gelir topige inş. kapatma anacım

slm kizlar
gecmisi okuyacaktim ama hepinizi bir arada gorunce gecmiste zaman kaybetmeden sohbetinize yetisim dedim
eeeee kizlar ne var ne yok umarim cok sey kacirmamisimdir

vallaaaaaa hemıdee nasıll çıkarıyosunuzzz acısını bırazdann uçacagızz topıkçeeeee

inşallahhh uçarızzzz

kızlar inşallah leydimin güzel haberiyle dahada çoşacaksınız...
inşallahh dünür inşallahhh ..bu kadar keyifli sohbetin ardından leydimin güzel haberiyle dahada coşarızz

oooooooooohhhhhhhhhhhhh masalah
butun kizalar toplandik
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
umudunukaybetme, bulut83, duru81, feslegen_tohumu, ftsedp, iipekk34, Kedersiz+, sevdanehri54+, tosti

afiyet olsun bizsiz nasıl yicen zaten ben dün akşam tavuklu pilav salata dügün çorbası yaptım bugün kocişime kol böregi yapcam:92::90:

oo ammada hamaratlısın heee valla canım çektii..bu arada Allah kabul ederse niyetliyim 2 gündür oruç tutuyorumm ..çok acıkıyorum yaa

kilzar bu kapansin mezusu ne ya ben anlamadim
ne kapanacak

:76: hıhh ben görmedikten sonra arkamdan konuşsan ne olcekk
hem kimse inanmaz sana..benim gibi salon kadınına,efendi nazik birine iftira atarsan inanmazlar:81:
hee tebii tebii görünmez olur yine okursun yazdıklarımıı :90: :90::90:
salon kadını olabilirsin ama meraklınında en önde gidenisinnn :87: :87: :87:

geçen gün msnde kapansın diyordun hani ne oldu şimdiii ..yeni isimle üye olacaktın birde :96:

damammı benn buranın kapanması nı istedıgım için deıll bırılerıı benıı bulmasın dıee dedım hele bı kazenle konusayım eger değiştirirseee yenı uyee olmıyacam nıee boylee dıyosun bılmıyomuş gibi benii üzüyosunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…