- 28 Eylül 2010
- 138
- 80
- 298
bende kapanmasın diyooommmmm
listeeeeeeeeeee
ipek kapanmasın
sevda kapanmasın
duru kapanmasın
feslegen kapanmasın
nurcan karısı kapansın
nurcan karısı kapansınbende kapanmasın diyooommmmm
listeeeeeeeeeee
ipek kapanmasın
sevda kapanmasın
duru kapanmasın
fatoş kapanmasın
nurcan karısı kapansın
anam aramızda en direnişçi sen çıktın ...sevo yoksa bende yokum aga her türlüü
vallaaaaaa hemıdee nasıll çıkarıyosunuzzz acısınıbırazdann uçacagızz topıkçeeeee
ŞİİŞŞŞŞŞTTTT şantajjjj yoooooooooookkkkkkk
nasıl iletişimimiz şimdi ben buna bir laf diyecem ama ne lur kazen abiiii kızma banaaaaaaa ben diyorum çanakkale boğazıııı sen diyosun yandı d........mün ağzıııııı (yani nurcana diyom)
inşallahh dünür inşallahhh ..bu kadar keyifli sohbetin ardından leydimin güzel haberiyle dahada coşarızzkızlar inşallah leydimin güzel haberiyle dahada çoşacaksınız...
geçen gün msnde kapansın diyordun hani ne oldu şimdiii ..yeni isimle üye olacaktın birde :96:fatoş kapanmasın kapanırsaaa bendee yeni topıkee gelmemmm:84:
şimdi bu yazımdan sonra kapancak abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nurcan karısı kapansınbende kapanmasın diyooommmmm
listeeeeeeeeeee
ipek kapanmasın
sevda kapanmasın
duru kapanmasın
fatoş kapanmasın
tosti kapanmasın
nurcan karısı kapansın
gelmede gör bak nasıl düşüyorsun dilime
slmmm kızlar yemegi yaptım geldim
leydimden haber yok mu aramadı mı anacımm
ne yemek yaptıgımı sormuşsun anacın kızını iyi yetiştirdin biliyon pek bir hamaratlı karıyımdır tavuk yemegi yaptım baget den patates patlıcam biber sogan domates karışık yemek yaptım kızartmadım ama kendi suyunda pilav yaptım slata yaptım ayran yaptım kocişimi bekliyorum
ya bende topigin kapanmamasını istiyorum kış geldi artık herkes gelir topige inş. Kapatma anacım
inşallahhh uçarızzzz
senıı varyaa sopaylaaaaa doverım sen uç bizz burdayızzzzzzzzzzzzzzz damammmı KALL ORDAA DELİİ KISSS GİBİİ KENDİİ BAŞINAAA KONUŞURSUNNN BİZLEEEEE
geçen gün msnde kapansın diyordun hani ne oldu şimdiii ..yeni isimle üye olacaktın birde :96:
oo ammada hamaratlısın heee valla canım çektii..bu arada Allah kabul ederse niyetliyim 2 gündür oruç tutuyorumm ..çok acıkıyorum yaaslmmm kızlar yemegi yaptım geldim
leydimden haber yok mu aramadı mı anacımm
ne yemek yaptıgımı sormuşsun anacın kızını iyi yetiştirdin biliyon pek bir hamaratlı karıyımdır tavuk yemegi yaptım baget den patates patlıcam biber sogan domates karışık yemek yaptım kızartmadım ama kendi suyunda pilav yaptım slata yaptım ayran yaptım kocişimi bekliyorum
ya bende topigin kapanmamasını istiyorum kış geldi artık herkes gelir topige inş. kapatma anacım
duru sende uçtun
afiyet olsun bizsiz nasıl yicen zaten ben dün akşam tavuklu pilav salata dügün çorbası yaptım bugün kocişime kol böregi yapcam:92::90:
oo ammada hamaratlısın heee valla canım çektii..bu arada Allah kabul ederse niyetliyim 2 gündür oruç tutuyorumm ..çok acıkıyorum yaa
kilzar bu kapansin mezusu ne ya ben anlamadim
ne kapanacak
hee tebii tebii görünmez olur yine okursun yazdıklarımıı :90: :90::90::76: hıhh ben görmedikten sonra arkamdan konuşsan ne olcekk
hem kimse inanmaz sana..benim gibi salon kadınına,efendi nazik birine iftira atarsan inanmazlar:81:
geçen gün msnde kapansın diyordun hani ne oldu şimdiii ..yeni isimle üye olacaktın birde :96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?