Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kilzar bu kapansin mezusu ne ya ben anlamadim
ne kapanacak

annem şimdi bu nurcan karısı varyaaaa bu topiği kapatacam diye tutturdu neymiş efendim kimse gelmiyomuş herkes ciddiymişşşş

oo ammada hamaratlısın heee valla canım çektii..bu arada Allah kabul ederse niyetliyim 2 gündür oruç tutuyorumm ..çok acıkıyorum yaa

allah kabul etsin nurcanım

oo ammada hamaratlısın heee valla canım çektii..bu arada Allah kabul ederse niyetliyim 2 gündür oruç tutuyorumm ..çok acıkıyorum yaa

allah kabul etsin kedersizim benım bu seneden 8 günüm vardı onları tuttum gecen seneden var 6 gün onlarıda bayramdan sonra inş. tutucam
senın koca yemege gelmiyor mu kedersiz öğretmendi yanlış hatırlamıyorsam benım kı geliyor hergün yemege okuluda bizaz uzak ama dışarı yemegi yemesini istemıyorum

allah kabul etsin özel bir oruç mu tutamadıklarınmı
saol canım amin
zilhice ayı ipek kurban bayramına 10 gün kala tutuluyo 10 gün boyunca
benim 5 gün kazam vardı onları tutayım dedim. inşallah arefe gününe kadar tutmaya devam ederim

duru81, bulut83, feslegen_tohumu, ftsedp, iipekk34+, Kedersiz+, sevdanehri54+, tosti
8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir

fatoş inan ben yanlış anladım sen bu isminin karışık olduğunu söylemiştin okunması ve yazması zor olduğundan değiştirecen sandıydımm kusura bakmaa :26:

annem şimdi bu nurcan karısı varyaaaa bu topiği kapatacam diye tutturdu neymiş efendim kimse gelmiyomuş herkes ciddiymişşşş

allah kabul etsin nurcanım
saol canım

saol canım amin
zilhice ayı ipek kurban bayramına 10 gün kala tutuluyo 10 gün boyunca
benim 5 gün kazam vardı onları tutayım dedim. inşallah arefe gününe kadar tutmaya devam ederim

allah kabul etsin hatrıladım geçen sene nevomuz bu aydan bahsetmişti
son günü dua edin demişti

tutatrsın canım günler çok kısa hemen geçiyo zaman
benim eşimde geliyo yemeğe dışarda yemez oda, akşamdan kalan yemekleri ısıtıp yiyiruz bazende kahvaltılık hazırlıyorum ..taze yemeği akşama yapıyorum :82:

listeeeeeeeeeee

ipek kapanmasın
sevda kapanmasın
duru kapanmasın
fatoş kapanmasın
tosti kapanmasın
umudunukaybetme kapanmasın

nurcan karısı kapansın
nurcan karısı kapansın
nurcan karısı kapansın
nurcan karısı kapansın

Ya bu leydim nerde kaldı ya eşim gelecek şimdi ögleden sonrada arkadas cagırdı ona gidicem anam tasındıgım yerdede o kadar bebek isteyen var ki ne oluyor bu kadınlara kimse hamile kalamıyor önceden böyle değilmiş ya adamlar ceketlerini atınca karılarının üzerine hamile kalıyorlarmış :)))

duymuyorum görmüyorummm

bende bazen kahvaltılık hazırlıyorum ama kahvaltı yapıp gidiyor bir daha aynı şeyleri vermek istemıyorum akşam kahvaltılık veriyorum :86::86:

bak bu eskiden ceket atınca hamile kalınıyomuş lafı çok doğru herşey hormonlu kimyamız değişiyoo allah hayırlısını versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…