kilzar bu kapansin mezusu ne ya ben anlamadim
ne kapanacak
oo ammada hamaratlısın heee valla canım çektii..bu arada Allah kabul ederse niyetliyim 2 gündür oruç tutuyorumm ..çok acıkıyorum yaa
hee tebii tebii görünmez olur yine okursun yazdıklarımıı :90: :90::90:
salon kadını olabilirsin ama meraklınında en önde gidenisinnn :87: :87: :87:
oo ammada hamaratlısın heee valla canım çektii..bu arada Allah kabul ederse niyetliyim 2 gündür oruç tutuyorumm ..çok acıkıyorum yaa
saol canım aminallah kabul etsin özel bir oruç mu tutamadıklarınmı
fatoş inan ben yanlış anladım sen bu isminin karışık olduğunu söylemiştin okunması ve yazması zor olduğundan değiştirecen sandıydımm kusura bakmaa :26:damammı benn buranın kapanması nı istedıgım için deıll bırılerıı benıı bulmasın dıee dedım hele bı kazenle konusayım eger değiştirirseee yenı uyee olmıyacam nıee boylee dıyosun bılmıyomuş gibi benii üzüyosunnnnn
saol canımannem şimdi bu nurcan karısı varyaaaa bu topiği kapatacam diye tutturdu neymiş efendim kimse gelmiyomuş herkes ciddiymişşşş
allah kabul etsin nurcanım
saol canım amin
zilhice ayı ipek kurban bayramına 10 gün kala tutuluyo 10 gün boyunca
benim 5 gün kazam vardı onları tutayım dedim. inşallah arefe gününe kadar tutmaya devam ederim
allah kabul etsin kedersizim benım bu seneden 8 günüm vardı onları tuttum gecen seneden var 6 gün onlarıda bayramdan sonra inş. tutucam
senın koca yemege gelmiyor mu kedersiz öğretmendi yanlış hatırlamıyorsam benım kı geliyor hergün yemege okuluda bizaz uzak ama dışarı yemegi yemesini istemıyorum
allah kabul etsin hatrıladım geçen sene nevomuz bu aydan bahsetmişti
son günü dua edin demişti
saolun kızlarroyy ne güzell oruç tututonn allah kabul eylesin bacım
fatoş inan ben yanlış anladım sen bu isminin karışık olduğunu söylemiştin okunması ve yazması zor olduğundan değiştirecen sandıydımm kusura bakmaa :26:
hayırrr kesinlikleee öyleeee deilllll ben buraya bu ismimlee geldim bu ismimlee hamileyim demeyii çok isterimmmm amaa zorundaa gibiyim hemide ismim benim için çokk önemli ben ve kociş demek oooooooooooo
listeeeeeeeeeee
ipek kapanmasın
sevda kapanmasın
duru kapanmasın
fatoş kapanmasın
tosti kapanmasın
umudunukaybetme kapanmasın
nurcan karısı kapansın
nurcan karısı kapansın
nurcan karısı kapansın
nurcan karısı kapansın
tutatrsın canım günler çok kısa hemen geçiyo zaman
benim eşimde geliyo yemeğe dışarda yemez oda, akşamdan kalan yemekleri ısıtıp yiyiruz bazende kahvaltılık hazırlıyorum ..taze yemeği akşama yapıyorum :82:
özür dilerim fatoş yanlış anlamışım benfatoş inan ben yanlış anladım sen bu isminin karışık olduğunu söylemiştin okunması ve yazması zor olduğundan değiştirecen sandıydımm kusura bakmaa :26:
hayırrr kesinlikleee öyleeee deilllll ben buraya bu ismimlee geldim bu ismimlee hamileyim demeyii çok isterimmmm amaa zorundaa gibiyim hemide ismim benim için çokk önemli ben ve kociş demek oooooooooooo
Ya bu leydim nerde kaldı ya eşim gelecek şimdi ögleden sonrada arkadas cagırdı ona gidicem anam tasındıgım yerdede o kadar bebek isteyen var ki ne oluyor bu kadınlara kimse hamile kalamıyor önceden böyle değilmiş ya adamlar ceketlerini atınca karılarının üzerine hamile kalıyorlarmış :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?