Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hatta yatma eylemi bile olur hem ben uyurum :81:
damamm hamılelerrr yatmaa eylemıdee yapabılsınlerrrr bızdee oturma eylemii yaparızzzzz
kızlar aradım leydimi sonucu 1 buçukta alacakmış ama beklerken adet olmuş arkadaşımızz

demeeeeeeeee yaaaaa ne dıyeyım ALLAH yardımcısııı olsun cok zor bı durummmm
ben kaçtım byyyyyyyyy

kızlar şuan biz ne dersek boş.. duadan başka bir şey gelmiyor elimizden...inşallah canım arkadaşım bebeğine kavuşursun...kavuşamasanda bu dünyanın sonu değil...hepimiz bu yollardan geçtik..ilk zamanlar dünya başımıza yıkılıyor..nerdyse yaşamak dahi istemiyoruz....

derler ya zaman herşeyin ilacı olur..aynen öyle oluyor..bizim içimizdeki inancımız umudumuz olduğu müddetçe biz bu zorlu sınavı vereceğiz..ve bebeklerimize kavuşacağız inşallahhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
bende çok üzüldümm..telefonda ne kadar belli ettirmesede boğazı düğüm düğümdü
Allah yardımıcısı olsun arkadaşımızın .hakkında hayırlısı buymuş demek

sabahtan beri herkese umut olmuştu herkesin neşesi yerindeydi
allah sabır versin bir an önce hayırlı sağlıklı bir evlat versin çektiklerini unuttursun

evet herşeyin hayırlısı olmasada canımız sağ olsun sağlıklı olalımmda ümit her zaman olur...ama 1,5 taki testi merak ediyorum belkide dediğimiz gibi adet değildir bikaç damla kanaması olmuştur..İnşallahh öle olmuşturrr..

amin canım inşallah

amin ipekciğim aminnnnn...rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın....ömrümüzden ömür gidiyor...

doğru diyorsun dünür ilk başta ne kadar zor olduğunu yaşayan bilir resmen yıkılıyo insan herşey anlamsız geliyo ..dediğin gibi zaman herşeyin ilacı inşallah yasemin arkadaşımız çabuk atlatır bunudA
sabahtan beri herkese umut olmuştu herkesin neşesi yerindeydi
allah sabır versin bir an önce hayırlı sağlıklı bir evlat versin çektiklerini unuttursun
hayırlsı buymuş ne söylesek boş

ben geriii geldimmmmm gidemedim offff ya belkıı bugun degılsee yarın olurr bebısııııııı RABBİM buyukkk olurr inşallahhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…