kızlar aradım leydimi sonucu 1 buçukta alacakmış ama beklerken adet olmuş arkadaşımızz
damamm hamılelerrr yatmaa eylemıdee yapabılsınlerrrr bızdee oturma eylemii yaparızzzzzhatta yatma eylemi bile olur hem ben uyurum :81:
kızlar aradım leydimi sonucu 1 buçukta alacakmış ama beklerken adet olmuş arkadaşımızz
inşallah ipek inşallah tutunma kanamasıdırsonuç gelene kadar umut var bence belki adet kanaması değildir
bana boşuna ümitlenmeyin beklerken adet oldum dedinasıl adet olmuşş kanaması çokmuymuş yaa
bende çok üzüldümm..telefonda ne kadar belli ettirmesede boğazı düğüm düğümdükilzar ya leydim icin cok uzuldum insallah adet kanamasi degildir ya
rabbim yardim etsin
bana boşuna ümitlenmeyin beklerken adet oldum dedi
bende çok üzüldümm..telefonda ne kadar belli ettirmesede boğazı düğüm düğümdü
Allah yardımıcısı olsun arkadaşımızın .hakkında hayırlısı buymuş demek
kızlar şuan biz ne dersek boş.. duadan başka bir şey gelmiyor elimizden...inşallah canım arkadaşım bebeğine kavuşursun...kavuşamasanda bu dünyanın sonu değil...hepimiz bu yollardan geçtik..ilk zamanlar dünya başımıza yıkılıyor..nerdyse yaşamak dahi istemiyoruz....
derler ya zaman herşeyin ilacı olur..aynen öyle oluyor..bizim içimizdeki inancımız umudumuz olduğu müddetçe biz bu zorlu sınavı vereceğiz..ve bebeklerimize kavuşacağız inşallahhhhhhhhhhhhhh
evet herşeyin hayırlısı olmasada canımız sağ olsun sağlıklı olalımmda ümit her zaman olur...ama 1,5 taki testi merak ediyorum belkide dediğimiz gibi adet değildir bikaç damla kanaması olmuştur..İnşallahh öle olmuşturrr..
doğru diyorsun dünür ilk başta ne kadar zor olduğunu yaşayan bilir resmen yıkılıyo insan herşey anlamsız geliyo ..dediğin gibi zaman herşeyin ilacı inşallah yasemin arkadaşımız çabuk atlatır bunudAkızlar şuan biz ne dersek boş.. duadan başka bir şey gelmiyor elimizden...inşallah canım arkadaşım bebeğine kavuşursun...kavuşamasanda bu dünyanın sonu değil...hepimiz bu yollardan geçtik..ilk zamanlar dünya başımıza yıkılıyor..nerdyse yaşamak dahi istemiyoruz....
derler ya zaman herşeyin ilacı olur..aynen öyle oluyor..bizim içimizdeki inancımız umudumuz olduğu müddetçe biz bu zorlu sınavı vereceğiz..ve bebeklerimize kavuşacağız inşallahhhhhhhhhhhhhh
hayırlsı buymuş ne söylesek boşsabahtan beri herkese umut olmuştu herkesin neşesi yerindeydi
allah sabır versin bir an önce hayırlı sağlıklı bir evlat versin çektiklerini unuttursun
ne desek boşşş evettt hepimiz yaşadık bu durumlarıı kelimeler kifayetsizzz
eşim geldi çıkıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?