Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ftsedp, iipekk34, sevdanehri54
leydimin haberi geldii herkess gittiiiiii

hadi hayırlısı allahım inşallah tamamına erdirsin çok sevindim
cumartesi 5 ti bugün 27 çok iyi yükselmiş inşallah böyle devam eder

Allahım şükürler olsun sana ...yasemin arkadaşımzın muradını verdinn ..Rabbim sen tamamınada erdir

kızlarr kutlamaları yapacaktım ama eşim ve babam evdeler ..ama sözzz ilk fırsatta gelecemm kutlamaların alasını yapacam arkadaşım için

hadi hayırlısı allahım inşallah tamamına erdirsin çok sevindim
cumartesi 5 ti bugün 27 çok iyi yükselmiş inşallah böyle devam eder

yaaaa hamılemıı oluyooooooooooooooo sımdıııııııııııııııııııııııııııııııı ALLAH ımm sen cokkkkkkkkkkkkkkkkkk buyuksunn sukurlerr eee o kanama neydii şimdi o zmnnnn ipekk demıstıı agazından bal damlıyoo demekııı arkadasımızın ıçınee dogmuşş mınık yıgenımızz beyan etmıss onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ALLAH ımmm nasıll sevındımm yerımdeee duramıyorummmmmmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyyy beee oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…