Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Kızlar hepinizden özür dilerim...canlarım...sanmayınki ümmühan sizleri unuttu...inanın hep aklındaydınız....

Evetttttttttttttttttttt çok şükürler olsun rabbime mucizesini tekrarrrrr gösterdiiiii......hamileyimmmmmmmmmmmmmmm

rabbime binlerce şükürler olsun...birkez daha inanıdımki...rabbimin mucizesi çok..ve her kapının anahtarıda dua....

Rabbim inşallah evlat isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla nasip edecek....rabbim kısmet ederse yarın sabah memlekete yola çıkıyoruz..inşallah hayırlısıyla gidip gelmek nasip olur...rabbim tüm hamişleri ve benim bebeğimi korusun.....

Arkadaşlar...hepinizin bayramını kutlarım...rabbim tüm sevdiklerimizle beraber nice bayramlar nasip etsinn...

Canlarım biliyorumki ümmühan arkadaşınız sizlerin duasıyla kavuştu minik meleğine....sizlerden dileğim dualarınızı benden eksik etmeyin...benim dualarım sizlerle....

Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçirip hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip eder...inşallahhhhhhhh...hepimizee..aminnnnnnnn

sizleri çok seviyorummmmmmm...

kızlar halay çekecek kimsecikler yok..benimki birazcık sönük oldu kutlama...neyse inşallah bayram dönüşü kutlarız...enerji toplayın...

canım çooookkkkk sevindim hadi gözümüz aydın rabbim rahat bi hamilelik geçirmeni ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua et canım

bu arada memlekette çok kendini yorma lütfen ilk 3 ay dikkat et kendine taze annecik kocaman öptüm seni

kızlar halay çekecek kimsecikler yok..benimki birazcık sönük oldu kutlama...neyse inşallah bayram dönüşü kutlarız...enerji toplayın...

canım ben dansöz oynatmak çok isterdim ama bilmiyomki geçmişi okuduysan kızlar sürekli soruyodular buluttan heber varmı diye

eminim bilseler sabaha kadar kutlama yaparlar

canımcım sanırım geçmişi okuyorsun ben çıkıyorum tekrar tebrikler rabbaim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah
ii geceler:79::79:

amannn Allahhımmm dünürümmmmm gerçekmiii diyorsunnn ayyy yeminleee diyorummm çok çokkkk sevindimm eşime bile söyledimmm bizim dünür hamile diye güldü odaaa ..canımm yaaaa Allahh tamamına erdirsiin bu seferrr ..

Allahımm sana şükürlerr olsunnn bu ayy kaç arkadaşımızın yüzünü güldürüdünn bu dertten kurtardın muratlarını verdinn .ne olurr RABBİM sen bizimde sesimizi duyy hayırlıı evlatlar nasip ett en kısa zamandaaa

amanınnnn benim dünürü hamilee hemen sıvadımm kolarrrı oynatıyorumm dansözleriiii

aman ALLAH ım muciize bu olsa gerek her ay 1 den çok hamiş müjdesi alsak böyle canım tebrik ediyorum gözleriniz aydın olsun Rabbim sıkıntısız hamişlik nasip etsin inşallah çokkkkkkkkkkkk sevindim inannnnnnnnnnnnnnnnnn canım yaaaa tekrarr kutluyorum :92: :79:

şifammm gelll yanlız başıma olmuyooo gelin beraber kutluyalımm tuğbayıda aradım oda geliyoo yazık uykusundan uyandırdım kızı

çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.bide 'serdoğmak' nikli bi arkadaşımız vardı oda hamiş daha çok yeni rabbim bizede nasip etsin hayırlısından inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…